mandrzejczuk
Fanka BB :)
a ja jeszcze wyczytalam, ze podobno dzieci matek ktore mialy zgage w badaniach na inteligencje wypadaja o wiele lepiej niz dzieci tych matek co tej zgagi nie mialy...i bylo to napisane w "M jak Mama"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem w 17 tygodniu ciąży i już płeć znam - będzie Aleksander
Należy zapytać się lekarza przy robieniu usg o płeć i wszystko będzie jasne - pozdrawiam.
heheh to u mnie VI będzie bardziej inteligentna od młodszej siostrya ja jeszcze wyczytalam, ze podobno dzieci matek ktore mialy zgage w badaniach na inteligencje wypadaja o wiele lepiej niz dzieci tych matek co tej zgagi nie mialy...i bylo to napisane w "M jak Mama"

a ja jeszcze wyczytalam, ze podobno dzieci matek ktore mialy zgage w badaniach na inteligencje wypadaja o wiele lepiej niz dzieci tych matek co tej zgagi nie mialy...i bylo to napisane w "M jak Mama"
Ale moze co nie dopowie to dowyglada 
A ja jestem ciekawa czy sa tu Mamusie, ktore z Tatusiami staraly sie o konkretna plec?
Jesli tak, to piszcie - te z Was, ktore plec juz znaja - czy udalo sie Wam trafic![]()