• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Płeć i przesądy

my staraliśmy się celować w dziewczynkę, ale wiedziałam że może się nie udać dlatego ze test owulacyjny był pozytywny przed naszym wspólnym działaniem:-D
Liczyłam na opóźnienie owulacji przez urlop.
Od samego początku głęboko i daleko czułam że to będzie właśnie On ;-)

reklama
No według moich obliczeń miala byc dziewczynka bo kochaliśmy się kilka dni przed owulacją, i jakoś tak byłam o tym przekonana że do usg gdy maleństwo się nie ujawniło mówiłam do dzidzi Marysia :-D teraz znajomi się ze mnie smieją że jednak będzie Maryś :tak:

U nas na naukach przedmalzenskich facet mówił,ze ze swojego doswiadczenia wie,ze w pierwszym dniu owulacji 100% po współzyciu bedzie chłopak:) no i udalo sie:) mamy chlopczyka:):)

A ja celowałam w dni płodne nie wiedząc że to ma jakąś różnicę. A teraz wszystkie znaki na niebie i ziemi uświadamiają mi że to będzie chłopak. Ale następnym razem będę celować na dziewczynkę:):)

Ostatnio gdzieś mi się jeszcze obiło,że jeśli tętno dzidziusia jest powyżej 150 uderzeń to jest dziewczynka,a jeśli poniżej to chłopiec. Bo niby dziewczynki są silniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry