reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i przesądy

powiem wam, że mówi się, że dziewczynka zabiera mamie urodę i ja się pod tym podpisuje, choć nigdy wczesniej nie byłam w ciązy i nie wiem, czy z chlopcem nie byloby tak samo ;) skóra szara, włosy- jak ułożę, to ok, ale jak nie, to szkoda gadać i ciągnie mnie do słodyczy ;)

reklama
tak mówią że dziewczynka odbiera urodę a ja w ciąży z Milcią miałam wspaniałą cerę, lśniące włosy i mocne paznokcie jak nigdy, także już się pod tym nie podpisuję, ale za to teraz cały czas coś wyskakuje, włosy to koszmar, paznokcie też bywały lepsze :sorry2: więc nie wiem jak to jest

Moja siostra się nie zmieniła a urodziła córkę. Mi znajome obstawiają dziewczynkę bo się zmieniłam i mnie wypryszczyło,a jeszcze ich nie uświadomiłam,że lekarka obstawiała na ostatnim USG chłopca.

tak mówią że dziewczynka odbiera urodę a ja w ciąży z Milcią miałam wspaniałą cerę, lśniące włosy i mocne paznokcie jak nigdy, także już się pod tym nie podpisuję, ale za to teraz cały czas coś wyskakuje, włosy to koszmar, paznokcie też bywały lepsze :sorry2: więc nie wiem jak to jest

to tak jak moja siostra, która w "dziewczynskiej" ciąży wyglądała kwitnąco ;) mi pozostaje dobry makijaż i jest git ;))) nie wszyscy muszą wiedzieć , że czuję się średniawo ;)

No własnie...różnie to bywa, dlatego ja nie wierzę w te przesądy....wolę fakty z usg.......a u mnie usg na 23 grudnia......już nie moge sie doczekać widoku bąbelka :-)

jakis czas temu koleżanka z pracy powiedziała mi, że strasznie brzydnę i na pewno bedę miała córkę.....kurcze....zrobiło mi się trochę przykro, ale odpowiedziałam jej, że w takim razie mogę oddać córce całą swoją urodę i jeszcze od tatusia dorzucić, bo życze jej jak najlepiej!!!!! trochę ją zatkało ;-)

mi też się pogorszyła cera, wyprysków nie miałam raczej nigdy, aż do teraz i będzie chop. Może po prostu urodzą nam się wyjątkowo piękne chłopczyki :-D mamuśki!!;-)

reklama
Do góry