reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Mamuśki czy macie i uzywacie prostownicy?Ja chce sobie zakupic, tylko jaką......

ja w zeszłym roku na Gwiazdke dostałam taki zestaw i bardzo sobie chwalę :-)

LOKÓWKA + PROSTOWNICA ROWENTA CF 4032 ** ETUI ** (1373231053) - Aukcje internetowe Allegro

ale tu prostownica jest krótka a szeroka i nie każdemu pasuje ;-)

moja bratowa miesiąc temu kupiła taką

Prostownica Rowenta CF 7710 RESPECT + PREZENT KRK (1369728158) - Aukcje internetowe Allegro

i mówi że jest rewelacyjna :-) nie sprawdzałam osobiscie więc nie wiem

śłysząłam że ważne by miała ceramiczne czy tytanowe płytki ?? słyszałam tez ze sa jakieś jonizowane ale która najlepsza ... nie wiem ...

reklama
karlita dzieki, ja tez mysle o ten rowencie "respekt" to taka nowość... czytalam i ogladalam mase!!!! wiez jakie ma miec wlasciwosci ale na rynku jest ich naprawde ogromna ilosc, dlatego najlepiej zasiegnąć ninfo od osob ktore uzywaja...a Twoja bratowa jakie ma wlosy???mocno krecone?

Świeta świeta i po świeteach...zaliczam je do bardzo udanych rodzinnych i wesołych...
Wrócilismy dzisiaj Mateusz troche dawal Nam w kosc nie chciał jesc ył marudny ale troche jakis niewyrazny był bo w czwartek popoludniu zaczal goraczkowac...ale jakos przeszło naszczescie.
Mateusz tez dostał tyle prezentów ze zgłupiał troche tez pochowałam teraz kroluje ciuchcia i wyrzutnia Got Weels czy jakos tak...
Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej...
Karlita moze ta blizna zaczela ardziej ci dokuczac bo wiadomo jak to swieta siedzi sie i je nie ma bardzo ruchu i sie bardziej odezwała..trzymaj sie dzielnie oby do Noweo Roku!!!!
Sunday mi ta ponizej służy już ze 4 czy 4 lata i jestem zadowolona nawet ardzo:
SZEROKA PROSTOWNICA REMINGTON S1052 KURIER 24H (1381873158) - Aukcje internetowe Allegro
Aluska zdróweczka i wracajcie szybciutko do domu!!!

Od jutra 2 dni wolnego jak fajnie M mi wybywa do Poznania i urlopuje tylko z Mateuszem, trzeba wymyslec jakis plan dnia aby mały ze mna sie nie zanudził:-)

a Twoja bratowa jakie ma wlosy???mocno krecone?

bratowa nie ma kręconych wlosów ale strasznie jej sie puszą jak złapią wilgoć teraz podobno jest lepiej ;-)

Karlita moze ta blizna zaczela ardziej ci dokuczac bo wiadomo jak to swieta siedzi sie i je nie ma bardzo ruchu i sie bardziej odezwała..trzymaj sie dzielnie oby do Noweo Roku!!!!

sugerujesz ze za duzo zjadłam ?? :-D:-D:-D:-D

no ładnie :-D:-D:-D:-D

hmmm zobaczymy co powie usg wlasnie po prawej stronie miałam naderwane szwy wewnętrzne jakieś 2 miesiące po cesarce ... i w sumie od 25tygodnia blizna mi bardziej dokuczała bo piekła nawet przy dotyku a teraz to juz staje się mało przyjemne :dry:

I znowu sama....:-:)-:)-(Gdzie reszta mamusiek??koniec świętowania!!!!

Jula śpi mimo mega imprezki w klatce obok...muzyka dudni że u Julci w pokoju słychać dokładnie co leci...dziwne że jeszcze żaden sąsiad policji nie wezwał:shocked2::shocked2::shocked2:
P tez bo jutro w drogę....
Myślałam że będę miała co nadrabiać a tu nic kilka postów:sorry::sorry::sorry:

Karlita PW i czekam na wieści kiedy wybierasz się na badanie do szpitala:tak:

Sunday ja mam już chyba z 6 lat prostownice holden chyba to taka Urz. do stylizacji HOLDEN PR-43 - sklep RTV AGD - LiderCen i bardzo chwalę ją sobie...można nią prostować wilgotne włosy, co było bardzo przydatną funkcją jak chodziłam rano do pracy:-D:-D:-D
ale teraz mysle o zakupię tej reklamowanej firmy Rowenta:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Marz jak plany nie uległy zmianom i widzimy się we wtorek???

reklama
Do góry