reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

I ja w końcu dotarłam....byłam w pracy, poplotkowłam co miałam załatwić zalatwiłam...
Przy okazji jeszcze rozbiłam lampę z tylu w autku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jestem zła na siebie, ale mąż kazał nie stresować się i obiecał kupić nową:-):-):-):-)

Jula niedawno poszła spać bo jeszcze koleżanka odwiedziła mnie z małym bobaskiem...

trochę Was poczytam i biorę się za obiad i sprzątanie....przynajmniej poodkurzać musze

Maltanka napisałam smska...sorki ale cos dzisiaj nie panuje nad czasem...

Marzenka to jesteśmy umówione...
kto jeszcze dołączy jutro do nas w KidsClubie ok.10.30???

Anaconda Ty chyba wspominałaś o wagarach w przedszkolu..

A gdzie Madziara????;-);-);-)

Motylla dzieki za wieści...uściskaj Aluske od nas!!!i zdróweczka dla nich!!!

Fogia oby Fifi już wyzdrowiał...

Maltanka a co się wczoraj działo????

Antuanet dostała PO!!!Będziesz jutro???

Karlita to super!!!!!!I jak gadałąś z mężem ustalił termin odbioru sofy..???

reklama
karlita druga też była cesarka, tak zadecydowali lekarze, że podobno macica w czasie normalnego porodu może pęknąć (chyba w trakcie skurczy) :szok:, ale jakiś lekarz już po porodzie na obchodzie spytał się czy próbowałam sama rodzić. Więc już sama nie wiem jak jest :no: A ty będziesz mieć cesarkę??

Wczoraj byliśmy u teściów:confused2: na koniec babce powiedziałam kilka słów żeby do pionu z jej wymyślaniem i niekontrolowanym gadaniem przytemperować:-p:-p:wściekła/y::no:.

ja też chyba zacznę przemawiać do rozumu:wściekła/y:

karlita to dobrze że wszystko ok:tak:

Przy okazji jeszcze rozbiłam lampę z tylu w autku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Maltanka a co się wczoraj działo????

a coś ty robiła, że lampa zbita:confused:
aaaa przy kawce pogadamy;-);-);-)

Karlita super wiesci teraz stosuj sie do zaleceń Pani dr i bedzie ok...
Madzienka oj Ty gapciu;-)ale M ma racje nie stresuj się nawet najlepszym sie zdarza:-)....z Mateuszem walczyc w porze spania nie chcialam bo wstał pozniej a teraz juz nie chcialam aby szedl spac no i poszedl zasnał na dywanie o ktorej Jula po takiej drzemce idzie ci spać??
Maltanka własnie tez mialam sie pytac co badz kto zeps uł ci wczorajszy dzień..
Marta czasem tak trzeba prosto z mostu a kobiecie w ciazy dużo sie wybacza??
Fogia ja zamawiałam w cukierni w Aldiku był pyszny jagodowo-smietanowy i pieknie przystrojony...

Ale pieknie było dzisiaj na spacerku bylismy m.in. na petli dla autobusów i gdybym miała gdzie tam kupic bilet to pojechalibysmy na przejazdzke wiec moze jutro do KC tak zrobie jesli bede sie dobrze czuła, bo jakos dziwnie ostatnio...wiec albo samopoczucie na @ albo...:-)

Ostatnia edycja:
Karlita to super!!!!!!I jak gadałąś z mężem ustalił termin odbioru sofy..???

nie i nie będę na niego czekać ... ;-) heheh więc jutro będę w KC o 10tej ;-)

karlita druga też była cesarka, tak zadecydowali lekarze, że podobno macica w czasie normalnego porodu może pęknąć (chyba w trakcie skurczy) :szok:, ale jakiś lekarz już po porodzie na obchodzie spytał się czy próbowałam sama rodzić. Więc już sama nie wiem jak jest :no: A ty będziesz mieć cesarkę??

do końca jeszcze nie wiem ... bo nikt wprost mi tego nie powiedział .... a własnie tego powiklania sie boję ... dlatego w czwartek chce zrobić dokładne badanie usg

z tego co sie nasłuchalam od roznych lekarzy w tej ciązy juz po roku mozna próbowac naturalnie ale ... NO WŁAŚNIE ALE!!! nikt ci nie zagwarantuje że podczas porodu blizna nie pęknie i nie dostaniesz krwotoku ... wiec szczerze wolałabym tego uniknąć ... :dry::sorry2::sorry2:

Karlita jeśli po pierwszej cc miałas wewnatrz lekkie pekniecie i ta własnie strona Ci dokucza to moim zdaniem sprawa powinna być juz jasna...powinnas rodzic przez cc tu nie powinno byc zadnych watpliwosci...napewno nie raz juz mowiłąs o swojej dolegliwosci Pani dr i mocno tego sie trzymaj ze nie jest lepiej tylko gorzej...
Mnie bez ciazy podczas @ boli prawa strona i wyczuwam tak zgruienia ktore bola wiec wydaje mi sie ze w ciazy moze mi sie to tylko nasilic oby niegroznie...i to mam nadzieje bedzie ewentualnym powodem do kolejnej cc. Ja juz tez oje sie rodzic sn ze wzgledu na ewentualne powiklania...

marz to pewnie zrosty te zgrubienia ...
chyba najgorsza jest ta niepewność tak by mi powiedzieli czy sn czy cc i byłoby po kłopocie

z Gabi tez mi nie mówili jak będę rodzic o cc dowiedziałam sie 8:30 a 9:20 Gabi była na świecie :-)
żałuję że w Lublinie nie ma prywatnej kliniki położniczej ... ;-)

wiecie co wyłączył mi sie laptop - miał już minimum baterii, teraz podpięłam go pod zasilanie i ... dalej nie chce się włączyć ...:sorry2: jak sie nie włączy to normalnie wyjdę z siebie i stanę obok ....

reklama
Hej mamuśki... ja nad garami stoje i gotuje... bo w domu same miecho pieczone itp. W pracy szybko minal czas, grupy laczone-mało dzieciaczków. Kolejna PANI z brzuszkiem ;-) hehe... ja tez bym chciała...:-)

maltanka pytalam o Ewe bo myslalam ze bedziesz teraz w tym tyg i zobaczysz jaka ma prostownice... chce kupic teraz poki VAT nizszy.
Dzieki za porady Dziewczyny- kupie pewnie rowente ta nowa,ale....
fogia dobrze,ze z Fifim juz lepiej, jak ma apetyt to bedzie zdrow :-)
karlita dobrze sie trzymasz kochana :-) Norbercik bedzie 2011r-bo juz myslalam ze po twoim "odpoczywaniu" zahaczy o 2010:-)
Madzienka a kiedy wracasz do pracy??? Moj M to jakby teraz wbija cos w samochodzie to chyba bidulek by zeby zjadl ;-) przeciez to jego druga zona!!!!!
anaconda to Ty dzisiaj sie wynudzialas sama w domku:-D:-D:-D
Marta dobrze ze u Was juz lepiej- oby bylo tak dalej....:tak::tak:
Madzienka a co do tego Sylwka- to widzialam na stronce ze sa bilety, tzn ze liczba miejsc ograniczone?? dobrze bo szczerze mowiac to balam sie tłumów:eek:

Czy ktoras z Was robila kiedy salatke z buraczkow, sliwek suszonych orzechow i czosnku???

Do góry