reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
ja tez nie dam rady nadrobic mimo wolnego dnia :(
misia o kurcze to sie nie dziwię, ze Ci ręce opadly... oby z Natalka wszystko bylo ok

ciekawe jak tam dziewczyny w KidsKlubie :)
wie ktos moze co u Izy? madzieńka moze Ty?

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna2729 ja swoją teściową lubię, ale niestety też jest upierdliwa w wielu momentach, szczególnie jeśli chodzi i wychowywanie dzieci, dalej nie będę pisać bo mi się tylko humor popsuje :wściekła/y:

Motylla mnie mój wkurzył wczoraj. Moi rodzice kupili Natalce taki duży samochód, wywrotkę. Ona lubi samochodziki :tak:. Cała szczęśliwa biega z nim po domu, wozi misie i lale, a mój M twierdzi, że dziewczynki nie powinny bawić się samochodzikami i to nie da się pogadać na ten temat :wściekła/y:. Wczoraj to myślałam że wyjdę z siebie jak mu próbowałam wytłumaczyć że nie ma racji. Brak słów.

misia2010 ja do dużych rachunków już przywykłam, ale nie powiem że jak kiedyś przyszło ponad 1000 zł :szok: to myślałam, że zawału dostanę. Teraz za prąd już są mniejsze, ale za to gaz masakra :wściekła/y:

I trzymam kciuki za Martynkę, oby szybko wyszły ze szpitala :tak:

Witam i ja
pewnie juz jestescie w KC a u mnie znow goraczka, Asia w nocy 38,9, mąż lezy i zdycha i mnie cos powoli rozkłada, pozdrawiam i lece do wyrka :-(

zdrówka

A moja Natalka to mnie dzisiaj do szału doprowadza, od samego rana rządzi, a do tego odkurzyłam a ona cały talerz z ciastem na podłogę mi wywaliła i nie widzi nic w tym złego :szok:

też czasem tak mam:szok:

U nas święta były przecudowne z wyjątkiem wieczora niedzielnego gdzie teściowa mnie strasznie wk......:wściekła/y::no:.

moja zawsze pytała czy H może to czy tamto, natomiast teść kiedyś mnie do szału doprowadził jak umoczył palca w cukrze i chciał dać małemu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

miałam wczoraj się odezwać, ale zobaczyłam rachunek za prąd (500 zł:szok::szok::szok:) i odechciało mi się wszystkiego:no::no:

:szok::szok: no to faktycznie,... oby Natalce przeszło

ja tez nie dam rady nadrobic mimo wolnego dnia :(

sienio to ty odpoczywasz dzisiaj:-D:-p

madzienka jak tam w KC?
antuanet i jak udało się sprawy pozałatwiać?
emilia:eek: ja pamiętam jak się bawiłam samochodem brata, miał taki większy i zawsze nim lalki woziłam ;)

Ostatnia edycja:
witam witam

ale jestem padnięta ..... niby nic nie robiłam a jakoś tak się zmachałam i spać mi się chce :dry:

Gabi siedzi i układa klocki zupka się gotuje zjemy i chyba obie udamy się na drzemkę :-)

Madzienka, Marz, Madziara dziekuję za miłe przedpołudnie :-) fajnie się tak wyrwać z domu spędzić czas w miłym towarzystwie :-) i Gabi się wyszalała z dzieciarnią to pewnie ładnie pośpi i da mamie odpocząć :-)

maltanko ja mam termin na 8 stycznia czyli na przyszłą sobotę :-) jakoś sama nie mogę w to uwierzyć :-)

misia moze to rzeczywiście ząbki one potrafią dokuczyć :sorry2:

justyna współczuję sytuacji z teściową - przecież opłatek się przykleja do podniebienia .... :sorry2:

Emilia własnie dzieci powinny mieć różne zabawki :-) to bardzo edukacyjne :-) nasza Gabi też ma samochodziki a u moich rodziców wielką ciężarówkę ;-) a mój mąż sam chciał jej (czytaj sobie) kupić sterowane autko ;-)

marz pisałam ze lubie planować ;-) obawiam się ze przez następne pół roku lub dłuzej będę żyła w totalnym chaosie - wiecie zaczyna to do mnie docierac po mału i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ....

a mój mąż sam chciał jej (czytaj sobie) kupić sterowane autko ;-)

obawiam się ze przez następne pół roku lub dłuzej będę żyła w totalnym chaosie - wiecie zaczyna to do mnie docierac po mału i nie wiem jak ja to wszystko ogarnę ....

1. :-D to teraz będzie mógł kupić bez zastanawiania się:-D
2. karlita dasz radę,:tak:

A ja siedzę zamiast się za coś wziąć i najchętniej to bym pod kołderkę się położyła i zasnęła, głowa mnie boli i zimno mi, chyba coś mnie bierze bo mój Jacek kicha i prycha non stop :cool::cool:
Misia no rachunek niezły wam przyszedł :szok::szok::szok: oby Natalka się nie rozchorowała
Motylla trzymamy kciuki żeby Ala wyszła już z Martynką z tego szpitala :tak::tak:
Justyna moja teściowa też z tych zaborczych i najchętniej to by Maję zabrała sobie na własność :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Emilia jak mąż nie daje się przekonać to nie dyskutuj z nim tylko sama kupuj córci zabawki chłopięce, dodam ze moja też ma kilka samochodów i samolotów :tak::tak:
Karlita dasz radę, oby do wiosny :tak::tak::tak: a potem to juz na spacerki można wychodzić :tak::tak::tak:

hello...
Maks śpi, więc ciszaaa, zupka sie gotuje i w całym domu pachnie ogorkami :) Ja siedze i przeglądam propozycje menu na sylwestra, przychodza do nas znajomi i musze cos wykombinowac zeby na stole bylo w czym wybierac i zeby chlopy sie bardzo nie spili :-p Macie jakie propozycje?to ja chetnie wysłucham....:happy2:
Kupila prostownice, remington PROSTOWNICA REMINGTON S1051 LCD DVD ~ PROMOCJA !!! (1377448299) - Aukcje internetowe Allegro i zaplacilam mniej niz bym zaplacila na allegro (z przesylka), oczywiscie juz wyprobowana i jest ekstra!!!Wlosy mam naprawde jakbym wyszla od fryzjera-tylko szkoda ze zdjaxc glowy nie moge i dokladnie z tylu zrobic:sorry: no ale i tak dalam rade:-) Kupila tez sobie jedwab :-)
Bylam w biedronce, chcialam kupic cos dla Maksa na sylwka, ale nic kompletnie nie bylo tzn nie bylo w czym wybierac, a gotowego stroju nie ma sensu kupowac.... chcialam kupic jaka peruke czy kapelusz ale byly tylko papierowe peruki :eek:
anaconda super Majeczka w peruce, a ty owin sie kocykiem i grzej sie:tak:
sienio zdroweczka dla Julci!!!
karlita dasz rade!!! zbieraj siły!! czas leci szybko i zaraz juz Norbercik bedzie biegał a Gabi bedzie powazna starsza siostra:tak::tak::tak:

Hej my właśnie do domu dotarłyśmy, jeszcze biedroneczkę odwiedziłyśmy, zupka odgrzewa się i zaraz idziemy spać...to zajrze do Was za chwilke:tak::tak::tak:

Witam i zmykam poleżeć bo padam. Dobrze że M wcześniej młodych:cool: zabrał bo nie dawałam rady:no: tak z Mają i Madzią od Shenen i z Fifim dawali czadu:tak::-). Dziewczyny - dzięki za miłe towarzystwo ;-):tak:. Przynajmniej o obiad nie musze się martwić bo brat w kuchni urzęduje - chociaż z jego pomysłami kulinarnymi to aż strach się bać co wyjdzie na talerzu.
Anaconda, Majeczka rewelacyjnie wygląda jako HM:tak::cool::cool2:.
Emilko, nie przejmuj się gadaniem M bo facet to gorszy gatunek człowieka- mój Juli w domu nie ma takiej możliwości ale w przedszkolu to najbardziej lubi się bawić w kąciku lalek i w proszoną herbatkę i zniewieściały z tego powodu nie jest:no:;-):-D:-D:-D.

reklama
Moja zjadła i już spi....

Jeszcze tylko spaghetti zrobię i mam wolne ale najpierw was poczytam:-D:-D:-D

Madziarka, Marzenka i Karlitka dziękuję za super wspólny ranek...była jak zwykle super...
Marzenka i my w końcu trochę pogadałyśmy jak za dawnych czasów w Bugi;-)

Madziarka miałam zapytać i zapomniałam...jak robisz sos do spaghetti???

A co do przebrania na sylwestra to Maja ma perukę Hanna Montanna :-D:-D:-D:-D:-D

super, śliczna z niej Hanna:tak::tak::tak:

Dziewczyny, co Wy dawałyście swoim Maluszkom na ząbkowanie? bo Cypriankowi coraz bardziej dokucza, to czymś by chyba wypadało posmarować te dziąsełka:tak:

Polecam homeopatie Camilla A jeśli to pierwszy ząb? | Radosne Ząbkowanie albo Teetha Teetha - granulki - Nelsons | Sklep
u nas sprawdzało sie rewelacyjnie, no i do smarowania dentinox i nurofen w syropie, też do smarowania

w Lublinie też takie coś proponują Klub malucha "Muszelka" :tak:

i jaka cena...a oferta dla maluchów, bo w chelmie to dzieci 6-10lat a tu 1-6lat:-p:-p:-p

Jak dobrze pójdzie to Aluśka z Martynką wyjdą 3 stycznia. Więc trzymajmy mocno kciuki żeby tak było. Mam to samo ze swoją.

trzymamy!!!

wie ktos moze co u Izy? madzieńka moze Ty?

Pisałam do Izy ale n razie nie dała znac co u niej, pewnie szykuje się do ślubu....

Karlitko wiesz na co czekam na pw, zapomniałam dzisiaj wziąc od ciebie pewne;-) dane...

Ciekawe jak tam imprezka w Chełmie...czy Fogia zadowolona...szkoda że nie mogłyśmy być tam wszystkie:eek:

Do góry