reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z rana :-):-):-)
Wczoraj nie zaglądałam bo tak się za porządki wzięłam z racji bycia samej w domu że jakoś tak zeszło, potem moi przyjechali i już błoga cisza się skończyła :-D:-D:-D
Maja dzisiaj w przedszkolu chociaż trudności ze wstawaniem miała, ale co się dziwić jej jak mamusia też tyłka z łóżka podnieść nie mogła :-D:-D:-D
Sunday oj fajnie tak fajnie samej sobie w domku posiedzieć :-p:-p
Karlita i można powiedzieć ze dotrwałaś do końca :-D:-D:-D ale ten czas leci :szok::szok::szok:
A co do przebrania na sylwestra to Maja ma perukę Hanna Montanna :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam wczesną porą:-)
Karlitka trzymaj sie do porodu:tak:
Jakoś takie lenistwo mnie ogarnęło i nie mogę się teraz zebrać do żadnej roboty, a stosy notatek na mnie czekają:dry:
Dziewczyny, co Wy dawałyście swoim Maluszkom na ząbkowanie? bo Cypriankowi coraz bardziej dokucza, to czymś by chyba wypadało posmarować te dziąsełka:tak:

Witam i ja z ranka... daję znać że żyję :)

i zmykam robić śniadanko...
Później może uda mi się odezwać...

Miłego dnia Wam życzę!!!!

witajcie

ja z kawką, młody lata po mieszkaniu a ja zaraz biorę się za sprzątanie w kuchni:tak:

A i jutro nie przyjdę bo muszę do US jechać i tłumaczyć się dlaczego bank nie wysłał pieniędzy na podatek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tylko odrzucił- muszę powiedzieć szefowi że z tym Pekao S.A. ciągle problemy....

powodzenia w urzędach

też mi się wydaje że będzie cc ale... pożyjemy zobaczymy :-D na razie jeszcze tydzień w dwupaku ;-)

:szok: już, karlita na kiedy masz termin, moja siostra cioteczna ma na 4 stycznia i też na Lubartowską się wybiera:confused:

A co do przebrania na sylwestra to Maja ma perukę Hanna Montanna :-D:-D:-D:-D:-D

ła jaka laska:tak:

Dziewczyny, co Wy dawałyście swoim Maluszkom na ząbkowanie?

ja Dentinoxa używam

Anaconda czadowo Maja wyglada...liczyłam że bedziesz KC z małą dzisiaj a ona juz w przedszkolu
Karlita ale masz zaplanowany tydzien...:-)
Madzienka na ktora KC ja moge sie troche spoznic bo Mateusz jeszcze spi:szok:zaraz go bede budziła alez on mi sie rozregulował:no:

Witam się i ja :-)
Młodsza śpi, więc mam troszkę czasu na popisanie :tak:
a u mnie znowu choróbsko, Asia juz lepiej moj szanowny mężulek sie zaraził chyba od Asi, oni tak zawsze jedno łapie od drugiego a ja siostra pck leczki, herbatka, termometr itd
Dziewczyny chce kupic odkurzacz bezworkowy, przegladam oferty ale na nic się nie moge zdecydowac, moze cos możecie polecic, jedynie co mi sie podoba to elektroluks chodzi zeby był mocny i lekki:-)

my mieliśmy kiedyś dwa bezworkowe, i powiem szczerze że nie byliśmy zadowoleni :no:, jakoś źle się odkurzało, ale to może i dlatego że nie były one z najdroższej półki

nawet nie śmiałabym Cię namawiać, przecież ja sama już poza miasto nosa nie wychylam. A wiesz jak mi się już chce ruszyć ..... mój M. jedzie w tym tygodniu do Wawy, ahhh jak bym pojechała z nim .... :sorry2: pocieszam się, że wszystko jest do nadrobienia. My też nadrobimy wiosenno-letnie spotkanka z wózeczkami, prawda? :sorry2:
Na podróż namawiam pozostałe mobilne dziewczyny. :happy2:

Ja bym z chęcią pojechała, ale mąż w pracy i zabrał samochód. W okolicach Chełma mam dużo rodziny to i w odwiedzinki bym podjechała :tak:, ale w wakacje to zawsze tam jesteśmy :-), to może wtedy

Ja na chwilkę bo musiałam kilka spraw organizacyjnych sprawdzić:-p:-p. A jutro to mi płuca od balonów wysiądą:-p:tak::-D:-D.
Gonia, powodzenia w wyborze odkurzacza:tak:, ja mam taki pełnoletni:-p:zawstydzona/y::-D:-D i nie zamieniłabym go na inny :no:- teściowa kupiła nowszy model i 1 worek kosztuje ponad 6zł:szok::sorry2: - zamienił stryjek siekierkę na kijek :-p:-p:-p:-p - ale w każdym bądź razie JEDYNY na całą wioskę taki:tak::-D:-D:-D.
Zobaczcie jaka u nas oferta Sylwestrowa dla dzieci:szok::szok::szok: eChelm.pl - PIERWSZY W CHEŁMIE SYLWESTER DLA DZIECI

w Lublinie też takie coś proponują Klub malucha "Muszelka" :tak:

A wiecie że w Lublinie jest podobno takie przedszkole w którym oddajesz dziecko w poniedziałek a odbierasz w piątek:szok::szok::szok:....to jest dopiero przechowalnia, ale nie wiem czy jeszcze istnieje:eek:

ciekawe czy dużo chętnych, w ogóle to szkoda czasu na pisanie na ten temat :wściekła/y:

zazdroszcze takich ploteczek, dawno nie byłam, u nas na wsi to kzdy teraz plot 3 m stawia i sasiadow nie zna, co niektorzy sie porozjezdzali albo czasu brakuje tylko praca i praca

ja też nigdzie nie wychodzę, tylko całymi dniami z dziećmi siedzę. Jedyna moja rozrywka to wyjście na spacer lub zakupy :-(
I zdrówka życzę, nie dajcie się chorobie :blink:

Witam z rana :-):-):-)
Wczoraj nie zaglądałam bo tak się za porządki wzięłam z racji bycia samej w domu że jakoś tak zeszło, potem moi przyjechali i już błoga cisza się skończyła :-D:-D:-D
Maja dzisiaj w przedszkolu chociaż trudności ze wstawaniem miała, ale co się dziwić jej jak mamusia też tyłka z łóżka podnieść nie mogła :-D:-D:-D
Sunday oj fajnie tak fajnie samej sobie w domku posiedzieć :-p:-p
Karlita i można powiedzieć ze dotrwałaś do końca :-D:-D:-D ale ten czas leci :szok::szok::szok:

bardzo fajnie wygląda, fajnie wam z tym Sylwestrem :-):tak:

I ja się witam wczesną porą:-)
Karlitka trzymaj sie do porodu:tak:
Jakoś takie lenistwo mnie ogarnęło i nie mogę się teraz zebrać do żadnej roboty, a stosy notatek na mnie czekają:dry:
Dziewczyny, co Wy dawałyście swoim Maluszkom na ząbkowanie? bo Cypriankowi coraz bardziej dokucza, to czymś by chyba wypadało posmarować te dziąsełka:tak:

ja używam Dentinoxu

A moja Natalka to mnie dzisiaj do szału doprowadza, od samego rana rządzi, a do tego odkurzyłam a ona cały talerz z ciastem na podłogę mi wywaliła i nie widzi nic w tym złego :szok:

Ja też się witam:-)
U nas święta były przecudowne z wyjątkiem wieczora niedzielnego gdzie teściowa mnie strasznie wk......:wściekła/y::no:. Wiecie co ta wariatka zrobiła?! przy dzieleniu się opłatkiem dała Michałkowi kawałek opłatka:szok: no myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Jak zaczęłam wydłubywać mu to, to ona na to że nic mu się nie stanie. Wogóle jak tylko zajechaliśmy do niej to od razu wyrwała mi dziecko z ręki, nawet nie dała mi go rozebrać. nie podoba mi się to wcale, ona jest jakaś zaborcza. Pewnie myśli że Michałek to będzie jej wnusio ale gó... prawda, dopilnuję żeby tak nie było:tak:. Jak o niej myślę to we mnie aż się gotuje. Oj, ale się wyżaliłam:tak:
Jakoś udało mi się Michała ululać, więc zmykam ogarnąć mieszkanie. Pa pa

Witam małżonek mnie dziś strasznie wnerwił:wściekła/y:, najpierw coś obiecuje a potem nie dotrzymuje:no: szkoda słów. Syn również dał mamie popalić ale na szczęście poszedł spać i jest chwila spokoju. Jak dobrze pójdzie to Aluśka z Martynką wyjdą 3 stycznia. Więc trzymajmy mocno kciuki żeby tak było.
Ja też się witam:-)
U nas święta były przecudowne z wyjątkiem wieczora niedzielnego gdzie teściowa mnie strasznie wk......:wściekła/y::no:. Wiecie co ta wariatka zrobiła?! przy dzieleniu się opłatkiem dała Michałkowi kawałek opłatka:szok: no myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok. Jak zaczęłam wydłubywać mu to, to ona na to że nic mu się nie stanie. Wogóle jak tylko zajechaliśmy do niej to od razu wyrwała mi dziecko z ręki, nawet nie dała mi go rozebrać. nie podoba mi się to wcale, ona jest jakaś zaborcza. Pewnie myśli że Michałek to będzie jej wnusio ale gó... prawda, dopilnuję żeby tak nie było:tak:. Jak o niej myślę to we mnie aż się gotuje. Oj, ale się wyżaliłam:tak:
Jakoś udało mi się Michała ululać, więc zmykam ogarnąć mieszkanie. Pa pa
Mam to samo ze swoją.

reklama
Witajcie,
miałam wczoraj się odezwać, ale zobaczyłam rachunek za prąd (500 zł:szok::szok::szok:) i odechciało mi się wszystkiego:no::no:
no a dziś w nocy Natalka dostała gorączki 38 stopni:-:)-:)-(dostała panadol i po 2 godzinach usnęła (wcześniej próbowała wędrować, ale robiła kroczek i kładła główkę, bo nie miała siły:-:)-(), wstała o 11 z wielkim płaczem i tylko cysio ją uspokoił:dry:po godzinie leżenia przy cysiu usnęła i śpi nadal:szok::szok::szok::confused:nie wiem co się dzieje, bo nie czuję by miała gorączkę, rano też nie miała:confused::confused::no::no::no::no: czyżby kolejne ząbki:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
nie mam siły więc nadrabiać...mam nadzieję, że u Was wszystko ok
wciąż trzymam kciuki za Martynkę:tak::tak::tak::tak:

Do góry