maltanka
Fanka BB :)
A ja siedzę zamiast się za coś wziąć i najchętniej to bym pod kołderkę się położyła i zasnęła, głowa mnie boli i zimno mi, chyba coś mnie bierze bo mój Jacek kicha i prycha non stop
anaconda kuruj się
Kupila prostownice, remington PROSTOWNICA REMINGTON S1051 LCD DVD ~ PROMOCJA !!! (1377448299) - Aukcje internetowe Allegro i
fajna, fajna, też zaczęlam myśleć nad prostownicą, ale to po nowym roku
maltanka a no mam wolne, ale takie do d...ostatnio jak mialam wolne zaprowadzilam J do przedszkola a sama udalam sie do Plazy:-):-):-) to bylo prawdziwe wolne
![]()
oj ja też bym siętak wybrała na zakupy

a może krokiety z kapusta i grzybami albo z mięsem ?? do tego barszczyk na ciepło ??
no i narobiła mi ochoty na barszczyk ....i frytki

Widziałyście w faktach...bliźnięta mające dwóch ojców...jeden to mąż a drugi konkubent![]()
widziałam

Heloł
Melduję, że żyję!
izka witaj z powrotem i zaglądaj do nas;-)
My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka
Zobacz załącznik 312660
ślicznie
madzienka napisałam smska doszedł? i zaraz pw napiszę
edit: tak jeszcze wrócę do tych sklepów i nie wiem czy słyszałyście o tym proteście pod tesco żeby nie robić zakupów w wigilię, ja i tak po sklepach nie łaziłam bo jechałam na gotwe do teściów, ale dlaczego niby sklepy miały by nie pracować, a np. inne firmy i urzędy tak,...co to ci ludzie to już nie mają świąt....
tak mi się przypomniała, a propo tego artykułu
Ostatnia edycja: