reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A ja siedzę zamiast się za coś wziąć i najchętniej to bym pod kołderkę się położyła i zasnęła, głowa mnie boli i zimno mi, chyba coś mnie bierze bo mój Jacek kicha i prycha non stop :cool::cool:

anaconda kuruj się

fajna, fajna, też zaczęlam myśleć nad prostownicą, ale to po nowym roku

maltanka a no mam wolne, ale takie do d...:-p:sorry2: ostatnio jak mialam wolne zaprowadzilam J do przedszkola a sama udalam sie do Plazy:-):-):-) to bylo prawdziwe wolne:-D:-D:tak:

oj ja też bym siętak wybrała na zakupy:sorry:

a może krokiety z kapusta i grzybami albo z mięsem ?? do tego barszczyk na ciepło ??

no i narobiła mi ochoty na barszczyk ....i frytki:-p

Widziałyście w faktach...bliźnięta mające dwóch ojców...jeden to mąż a drugi konkubent:szok::szok::szok::szok::szok:

widziałam :szok::szok::szok:

Heloł:D

Melduję, że żyję!

izka witaj z powrotem i zaglądaj do nas;-)

My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka
Zobacz załącznik 312660

ślicznie

madzienka napisałam smska doszedł? i zaraz pw napiszę

edit: tak jeszcze wrócę do tych sklepów i nie wiem czy słyszałyście o tym proteście pod tesco żeby nie robić zakupów w wigilię, ja i tak po sklepach nie łaziłam bo jechałam na gotwe do teściów, ale dlaczego niby sklepy miały by nie pracować, a np. inne firmy i urzędy tak,...co to ci ludzie to już nie mają świąt....

tak mi się przypomniała, a propo tego artykułu

Ostatnia edycja:
reklama
sunday dzieki za info o programie
ogladałyście ekspres reporterów?? była sprawa Wiktorii z Krasnika ale potem pokazali odjazdowa babcie 102 lata, super babcia z technika najnowsza na ty
ja juz sie zegnam ide spac dobrej nocki dla wszystkich

aaaaaaaa........przypomniało mi się:sorry2:nie załapaliśmy się na poduszki od banku PKO:-:)-(tuż przed świętami przyszły zamiast tego płyty z muzyką z filmu Alicja w Krainie Czarów:tak::sorry2:
moja Królewna wciąż łazi:wściekła/y::wściekła/y:

madzienka napisałam smska doszedł? i zaraz pw napiszę

Tak doszedł...
Maltanka, Madziarka smski doszły sorki ale dopiero zobaczyłam i nie wiem czy odpisywac żeby Was nie pobudzić...:sorry2::sorry2::sorry2:

edit: tak jeszcze wrócę do tych sklepów i nie wiem czy słyszałyście o tym proteście pod tesco żeby nie robić zakupów w wigilię, ja i tak po sklepach nie łaziłam bo jechałam na gotwe do teściów, ale dlaczego niby sklepy miały by nie pracować, a np. inne firmy i urzędy tak,...co to ci ludzie to już nie mają świąt....

tak mi się przypomniała, a propo tego artykułu

Ja byłam w wigilię w tesco:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i nie byłam tam protestować:-p:-p...były takie tłumy że w ogóle nie mogliśmy wyjechać i w końcu policja zaczęła ruchem kierować bo nie wiem czy do kolacji byśmy opuścili ten parking:tak::tak::tak:

Fogia, Marta czekamy na fotki....
Niech prezent służy...

Misia my też dostalismy Alicję...

Sunday ja sama nie wiedziałam czy 25zl to dużo za taki strój, chyba wiecej kosztuje wypożyczenie, więc jeden wziełam...chciałam jej kupić pszczółkę ale były tylko duże:tak:a ty w której biedronce byłaś??duzy był wybór tych kostiumów???

sunday dzieki za info o programie
ogladałyście ekspres reporterów?? była sprawa Wiktorii z Krasnika ale potem pokazali odjazdowa babcie 102 lata, super babcia z technika najnowsza na ty
ja juz sie zegnam ide spac dobrej nocki dla wszystkich

ja przegapiłam:no:

misia a jak Natalka dzisiaj

mandziula gratki za 7 ząbków:tak:

ja też zaraz zmykam,

dobrej nocki już życzę

Witam się i ja :tak::-)
Dzisiaj Was nie poczytam bo zaraz mój tata przyjeżdża :-), a później teściowie, choć odpocznę trochę od dzieci :-p.

A po 16 jedziemy z Justysią na badania kontrolne do ortopedy, bo niestety pieluchę ortopedyczną musi nosić :-(, mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze, choć widać, że jeszcze nóżka nie do końca się rozchyla :no:.

reklama
Witam się i ja,
podczytauję cały czas - przyznaję się bez bicia... :-) tylko nie mam później czasu na odpisywanie na bieżąco...

Marzenka Karlitka Madzieńka dziękuję wam za wczoraj.... było bardzo miło i dzięki Wam dzieciaki się nie zanudziły!!! Moje nie usnęły ale Nela w domu też nie mogła usnąć - przeszła jej pora spania - przyszła zjadła zupkę i zaczęła się bawić.... padła koło 17 na pół godz :-)

Aluśka zaciskam za Was kciuki i cały czas myślę...

Fogia super że prezent się podoba!!!! Oby służył Wam dobrze!!! i czekamy na fotki!! :-)

Madzieńka pięknie Jula się prezentuje... kurcze może i ja dla dzieciaków coś zakupię... :-)

Mandziula gratuluję tylu ząbków!!! i odpocznij wreszcie troszkę :-)

Sunday oby prostownica dobrze się sprawowała...

Misia takie rachunki rozkładają na łopatki... :-(

Anaconda zdrówka życzę!!!

Karlitka ty to w kuchni nie szalej tylko odpoczywaj... żebyś dotrwała w 2w1 do Sylwka :-)

emilia zaciskam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!!

Śnieg pada śnieg pada.... cieszą się dzieci... a ja jakoś nie :-)

A mi się pizzy zachciało... :-) może na sylwka takie małe pizzówki upiec? ;-)

idę robić śniadano bo głodomorki domagają się jedzonka.... a ja mam ochotkę na herbatkę... :-)

Ostatnia edycja:
Do góry