reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam, witam

dopiero Was doczytałam
mąż właśnie wrócił z motocyklem, Hondę sobie kupił i teraz ma zajęcie w garażu :-D
święta, święta i po świętach a kilogramy zostały :-(
wybaczcie że nie odpiszę na posty, ale brak mi weny, pamiętam tylko, że chyba Iwonka pytała się o fryzjera, moja koleżanka ma zakład na 3 maja, "Monika" polecam, ja zawsze wychodzę od niej zadowolona

i miałam coś jeszcze napisać, ale mi warczy na dworze że nie można myśli zebrać

reklama
Karlitko dzięki tez chyba się tam wybiorę, a mieli jakieś ciemniejsze kolory??

wiesz co były różne modele :tak: a ten wzór był albo różowy albo zielony ;-) ogólnie bylismy tam w niedzielę koło 13stej to już większość była pozamykana więc to były zakupy na szybko - kurtka ogólnie jest większa - podszyłam malej rękawy ;-) ale to taki fajny fason że nie widać ;-)

Wracam do deski:tak::tak:
chcesz jeszcze moje :sorry::sorry::sorry::sorry: bo mi się sklada i składa :dry::dry::dry:

ja polecam fryzjera na 3go maja Fresh :-) koniecznie u Darka ;-)
o właśnie dzwonie do mamy bo dzisiaj była do niego zapisana :-)

Ale zimno!!! normalnie siedze w bluzie zapieta po szyje :-) herbatke zaraz sobie strzele to moze mnie od srodka troszke rozgrzej...
Madzienka ja tez moge Ci podrzucic moje prasowanie, bo coraz wiecej mam :zawstydzona/y: a i na przepis czekam.:tak:
karlita super foteczka Gabrysi :-)
anaconda no to dzisiaj pospałaś :-) fajnie!!!

Ja po zakupach w realu, pusto niewiele kupiłam i tyle kasy wydałam:zawstydzona/y:...to niesprawiedliwe:sorry:...ale mam składniki na grzanki z łososiem

A zimno na dworze...brrrrr

Jula bawi się z babcią więc pisze przepis:tak::tak::tak:

ależ mam dziś beznadziejny dzień

najpierw te skurcze, przeleżałam/przespałam całe popołudnie. A poza tym to boli mnie okropnie głowa i spuchł mi prawy policzek :szok: tylko nie wiem od czego. Troszkę mnie ćmi w tym miejscu ale nie wiem, czy to od zatoki czy od zęba/dziąsła. Nie wiem co jest grane. :no:

ps podoba mi sie podpis pod moim ciążowym suwaczkiem :-)
:-D:-D:-D:-D
dzięki za telefon pracusiu, miło było Cię znowu usłyszeć. :happy2:

Fogia, dobrze że nie wspomniałaś o Bobo Frutach:-p;-):tak::-D:-D:-D
:happy2:

dodałam już fotki z wczoraj!

Madzienka tego protestu to też nie czaję :szok:, przecież wszyscy pracują w tym dniu :tak:.

fogia trzymaj się jeszcze troszeczkę, bo już mało zostało. Dużo odpoczywaj i wykorzystuj kogo się da do pomocy :tak:

maltanka ja chodziłam kiedyś do koleżanki, ona pracowała na osiedlu Piastowskim, ale niestety wyjechała do Anglii:-(, i te poszukuję jakiegoś.

Justyna2729
u takich małych dzieci to nie wiadomo o co chodzi i trudno zgadnąć, ale jak bączki puszcza to może brzuszek boli. Może ma zaparcia i trudno kupkę zrobić :-(. Może jak karmisz piersią to zjedz coś rozluźniającego.

Marta1981 moja też ma jakieś bakterie, nie pamiętam jaką i mają jej robić jakąś szczepionkę specjalną.

anaconda27
na pewno będę trzymać kciuki za koleżankę

karlita ja to na początku też się zapierałam, że nie potrzebuję wózka :szok:. Niestety rzeczywistość okazała się inna. I kupiliśmy bliźniaka, takiego obok siebie, bardzo fajny i leciutki :tak:. Minusem jest to, że odpada w zimie, jak jest śnieg, bo przez te nasze chodniki to się przejść nie da

A my po wizycie u lekarza

Z nóżką już lepiej :happy2:, ale jeszcze miesiąc kazał nosić i do kontroli. Więc poszłam zapisać się do rejestracji, a tu mnie Pani informuje, że NFZ nie podpisał z nimi umowy :wściekła/y:, i poradni preluksacyjnej już nie będzie u nich :szok:. I mam sobie szukać innego lekarza.

A chodziłam na Kompozytorów. Z Natalką na Hipoteczną, ale tam nie ma gdzie stanąć samochodem :-(i dlatego zrezygnowaliśmy. A teraz to już nie wiem co robić :no:.

Przed chwilą zadzwoniła do mnie znajoma której nie widziałam ładne 4 lata i najlepsze jest to że dzwoniła także w drugi świat a ja z racji tego że nie znałam numeru to nie odbierałam :-D:-D:-D, kurcze tak bardzo ona chce mieć dziecko a już pięć lat się starają i nic, może jak będziecie trzymać za nią kciuki to się wreszcie uda, w końcu wasze kciuki działają cuda
Dobra zmykam do sklepu :tak::tak::tak:
To już wiem dlaczego ode mnie nie odbierałaś :sorry2: a dzwoniłam z ważnymi sprawami:tak::-p.
Nasmażyłam 23 krokiety z mięskiem - czyli połowe zamówionych i musiałm siąść bo w rozgwieździe mnie zaczęło boleć. A że akurat przed kompem to zajrzałam do Was:-p;-):tak:.
Juli w pełni wyleczony - zastrzyki szybko podziałały - ale przez miesiąc mamy uważać żeby uszka nie zamoczyć:no: i w razie jakiejkolwiek infekcji od razu do lekarza i leczyć a nie przeczekać:tak:.

Witajcie. Wcześniej do was zaglądałam ale niestety przez mojego rozrabiakę nie dałam rady nic napisać. Zimno było dziś na dworze więc Krystek siedział z tatą w domu a ja musiałam wyjść po zakupy i jeszcze do przychodni po receptę ale oczywiście dopiero jutro jest do odebrania. Krystek jeszcze zepsuł lampkę nocną a tak dobrze służyła.
Aluśka was pozdrawia:tak::-D

Hej:tak:
my dziś wylądowaliśmy u pediatry, bo Natalka całą noc przeleżała przy cysiu, więc żadna z nas nie spała:no:a jak wróciłam z pracy to katar lał się z noska, no i zaczęła brzydko kaszleć:wściekła/y:no i gardziołko czerwone....jakieś choróbsko ją dopadło:-:)-(biedulka:-:)-:)-(nie dostaliśmy jeszcze anybiotyku:-pale czeka nas tydzien leczenia Bactrimem:-p o ile nie będzie uczulał:sorry2:w efekcie na jutro i pojutrze wzięłam zwolnienie i będę siedzieć w domu z Króliczkiem:tak:

http://niebieskie-pudelko.enewsletter.pl/k/290/7i4/284d08504b5c9/d ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
halo jest tu ktoś???

Misia
zdróweczka dla Natalci....u nas bactrim bardzo dobrze radził sobie z takimi infekcjami, tylko nie dobry w smaku:sorry::sorry::sorry:
a cóż to za zagadkowy link :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Motylla a jak czuja sie dziewczyny???pewnie odliczaja dni do powrotu do domu??

Marta dobrze że Julo juz zdrowy....

Fogia jak policzek, nadal spuchnięty...

Madziarka a co u was??został Julo u babci...macie okazje przypomnieć sobie jak to jest mieć jedno dziecko:-D:-D:-Da i pw, pw, pw:tak::tak::tak:

Do góry