reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny

nie śpię od 4 rano. Obudziły mnie skurcze, regularne co 8 minut. :dry::wściekła/y: Na tyle silne żeby nie dać spać, a na tyle słabe żeby nie panikować. Nabrałam się leków rozkurczowych i efekt jest taki, że zrobiły się nieregularne. O leżeniu nie ma mowy, za bardzo boli, okupuję więc fotele i czekam na rozwój wypadków. Mam nadzieję, że będzie jeden - przejdzie mi. :confused:

reklama
witam się i ja

z kawką, śniegu trochę nam napadało to pewnie wyjdziemy na sanki niedługo:tak:

emilia to masz dzisiaj luźniejszy dzień z dziadkami
madziarka coś ci śnieg podpadł,:-D
misia to dobrze że Natalka nie ma gorączki

witam się i ja

bez kawki bo mleka brak, za to Maks popija kakao :-) mi pozostała herbatka z cytrynką

siedzimy przed tv i oglądamy Pana Kleksa :-) :-) pamietacie te czadowe piosenki???

Madzienka ja byłam na Jana Sawy i wybor byl taki sobie-praktycznie wszystkie wzrostem powyzej 100cm,moj jest mały wiec nie wyglądałby dobrze.
Madziarka sniegu napadało jak dla ok tylko ten mróóóóóóóóóz!!!!!!!!!!brrrrr.....

Witam się:-)
Fogia
super że prezent się podobał! Niech malutkiemu służy jak najdłużej...A Ty dzisiaj zaciskaj nogi i odpoczywaj...Bo to jeszcze trochę czasu....
madzienka super księżniczka z Julki :tak:
mandziula super że kolejne ząbki ma Mikuś, teraz to już będzie miał czym gryźć;-)
Emilia1983 a gdzie chodzicie do ortopedy?Czekamy na wieści...
madziara78 i jeździsz sama po mieście? A Julo teraz też ma przerwę w przedszkolu?
My już od 7 na nogach, byłam na chwilę w centrum-ale pustki:szok::szok::szok: dużo miejsc parkingowych-normalnie jestem w szoku. Jeszcze mam zamiar wybrać się do Markopol-u ale najpierw Kubę spać chcę położyć. Miłego dzionka:-)

Fogia to Ty się trzymaj do terminu, koniecznie:tak:
Dziewczyny, czy macie jakiegoś fryzjera godnego polecenia? bo muszę coś zrobić z włosami, a moja fryzjerka wyjechała do innego miasta:dry:

Heloł:D

Melduję, że żyję!
Ale nie bardzo mam kiedy do Was zaglądać, ostatnio miałam komputer w naprawie a teraz to już co chwilę coś do zrobienia jest.

Ale dziś zakupiłam sukieneczkę na ślub:D z czego się bardzo cieszę ponieważ nie było to łatwe:D Jest śliczna i fioletowa:D

Poza tym czuję się dobrze, brzusio rośnie i już widać, że w ciąży jestem, a nie że się objadłam :D:D:D
W połowie stycznia planujemy iść na 3D już się nie mogę doczekać kiedy się dowiemy czy to dziewczynka czy chłopczyk:)

Tak więc kochane Cioteczki u mnie dobrze ale wybaczcie, że nie zaglądam tu często, ten czas jakoś tak pędzi, może z Nowym Rokiem zwolni, oj byłoby dobrze:D
Super, że u Ciebie jest wszystko w porządku:tak:
witam i ja po świętach, byliśmy kilka dni u rodziców ale nawet nie zdążyłam odpocząć:no::no: oj krótkie te świeta:-D:-D:-D

nawet nie usiłuje nadrobić co i was bo czasu ciagle mi brak:no::no: mam tylko nadzieje że wszystkie zdrowe mamy i dzieciaki, i że u Aluski wszystko dobrze:tak::tak:
postaram się zaglądac jeśli tylko zas i Mikołaj mi pozwolą:tak::tak::tak:

a i mamy juz 7 ząbków:tak::tak::tak::tak:

miłego wieczoru życzę
Gratuluję kolejnego ząbka:-). Ja też nie odpoczęłam przez te święta, trzy dni były w rozjazdach

Iza ciesze się że zmobilizowałam Cie do odezwania się:-p:-p:-p:-p
trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo i z niecierpliwością czekamy na fotki ze ślubu....

Mandziula dużo czytania przed Tobą....gratulacje z okazji kolejnych zębolków:tak::tak:

My dzisiaj w biedronce zakupiłyśmy strój wróżki na zabawę choinkową, oto moja wróżka
Zobacz załącznik 312660

Sunday a może tutaj znajdziesz coś fajnego do jedzonka

Sylwestrowe menu
Madzienka masz śliczną córeczkę. Cudnie wygląda w stroju wróżki

Witam się i ja :tak::-)
Dzisiaj Was nie poczytam bo zaraz mój tata przyjeżdża :-), a później teściowie, choć odpocznę trochę od dzieci :-p.

A po 16 jedziemy z Justysią na badania kontrolne do ortopedy, bo niestety pieluchę ortopedyczną musi nosić :-(, mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze, choć widać, że jeszcze nóżka nie do końca się rozchyla :no:.
Trzymam kciuki za wizytę u ortopedy, do której przychodni chodzicie? My chodzimy na ul. Hipoteczną. Korzystaj z wizyty dziadków i odpocznij troszkę

hej dziewczyny

nie śpię od 4 rano. Obudziły mnie skurcze, regularne co 8 minut. :dry::wściekła/y: Na tyle silne żeby nie dać spać, a na tyle słabe żeby nie panikować. Nabrałam się leków rozkurczowych i efekt jest taki, że zrobiły się nieregularne. O leżeniu nie ma mowy, za bardzo boli, okupuję więc fotele i czekam na rozwój wypadków. Mam nadzieję, że będzie jeden - przejdzie mi. :confused:
Będzie dobrze, odpoczywaj dzisiaj ile się da. Trzymam kciuki żeby Antoś nie śpieszył się na ten świat w tym roku:-)

Witam:-D
Michałek dzisiaj jakiś marudny jest troszkę pokasłuje, gorączki nie ma, i nie wiem co tu robić czy jechać do lekarza czy to tylko taki kaszel na suche powietrze. Od dwóch dni po kąpaniu zaczynają się sceny płaczu trwa to półtorej godziny. Myślę, że to brzuszek go boli bo napina się i czasami bączki puszcza. A jak już zaśnie to śpi do rana.

Fogia to Ty się trzymaj do terminu, koniecznie:tak:
Dziewczyny, czy macie jakiegoś fryzjera godnego polecenia? bo muszę coś zrobić z włosami, a moja fryzjerka wyjechała do innego miasta:dry:
Ja chodzę do fryzjera na Ul. Kleeberga 12a, "Pamela". Mam tam swoją panią Anię i tylko w jej ręce oddaję moją głowę:-D. Za strzyżenie moich pół długich włosów płacę 30 zł.

Witam i ja :-):-):-)
Dzisiaj tak późno bo wyszykowałam Maję razem z Jackiem do przedszkola a sama poszłam jeszcze spać i wstałam po godz.11 więc krótki dzień przede mną :szok::szok::-D:-D:-D
Madzienka ja też wczoraj byłam w biedronce i właśnie się zastanawiałam nad tym strojem biedronki ale trochę szkoda mi kasy bo Maja ma suknię księżniczki z tamtego roku (ale dodam, że jak na stroje karnawałowe to cena jest niska :tak::tak::tak:), a Twoja Julcia piękna wróżka :tak::tak::tak:
Madziarka mnie też jakoś ten śnieg już nie cieszy :-:)-(
Fogia trzymam kciuki żeby te skurcze Ci minęły no i dotrwaj do nowego roku :tak::tak:
Karlita a Ty jak tam na wylocie? Jejku ten czas u ciebie to jakoś momentalnie minął :szok::szok:
Nie pamiętam co miałam więcej napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc zmykam szykować się na pobliskie zakupy :tak::tak:

Witam.
Zdjęć wczoraj nie robiłam:no::-p, bo M zapomniał aparatu:wściekła/y: ale Shenen pełno napstrykała:tak:.
Wczoraj odebrałam wyniki wymazu z ucha Jula - Streptococcus pyogenes (paciorkowiec ropny):no:.
Miałam na dziś ambitny plan działania ale od razu nie wypalił i muszę czekać do poniedziałku - zmieniły się babki w Moprze rejonami i tej mojej nowej nie było dziś:no:.
Fogia, dobrze że nie wspomniałaś o Bobo Frutach:-p;-):tak::-D:-D:-D.
Anaconda, jak zdróweczko, lepiej?
Justynko, oby Michałek nie dał się chorobie.

reklama
a my wyszliśmy na śnieg, ale myślałam że trochę cieplej jest, także mieliśmy więcej tego ubierania niż samego chodzenia:sorry2:

teraz młody śpi to ja biorę się za ang.:tak:

ja byłam na Jana Sawy i wybor byl taki sobie-praktycznie wszystkie wzrostem powyzej 100cm,moj jest mały wiec nie wyglądałby dobrze.

Monika ja się jutro wybieram do biedronki, ale jak nic nie będzie to nie bierzemy nic:no: a znając H to i tak nie dałby sobie nic założyć:sorry: aaaa stroju raczej nie kupuję:no: brak $

My już od 7 na nogach, byłam na chwilę w centrum-ale pustki:szok::szok::szok: dużo miejsc parkingowych-normalnie jestem w szoku.

mało firm pracuje, studentów nie ma to ina mieście luźniej, ja dzisiaj na angielski i pewnie sama pojadę mam nadzieję że nie będzie problemu z parkowaniem:sorry:

ja chodzę na Milenijną, "Fryzjer u Ewy", :tak:

Michałek dzisiaj jakiś marudny jest troszkę pokasłuje, gorączki nie ma, i nie wiem co tu robić czy jechać do lekarza czy to tylko taki kaszel na suche powietrze.

:sorry2:ja bym poszła do lekarza, mi pediarta mówiła, że u małego dziecka nie zawsze musi występować gorączka, a dziecko może coś brać już:sorry2:

Dzisiaj tak późno bo wyszykowałam Maję razem z Jackiem do przedszkola a sama poszłam jeszcze spać i wstałam po godz.11 więc krótki dzień przede mną :szok::szok::-D:-D:-D

:-D:-D:-D nie mogę takiej to dobrze:-p

Do góry