reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi mała miejscowość ok. Zabłudowa, Olszanka, i co mówi Ci to coś? Taka zapyziała wiocha :-D

Umi to że z internetu to się domyśliłam :-p

Od dwóch dni i nocy wali śnieg przed chwilą wyjrzałam przez okno, a tam drogi nie widać jedna wielka zaspa :szok:

reklama
kaamaa a u nas zero sypiacego sniegu. I mam nadzieje ze tak zostanie do wiosny... szkoda ze to tylko marzenie
Ewi no wygladaja smakowicie i super smakuja ale nie wszystkim:-p mój T. je uwielbia ale kminek ściaga:-p

Hej witam się:) Ali jest przeziębiony i marudny a ja mam mnóstwo sprzątania. Tak wogóle to nadal nie mamy planów co do sylwestra ale to dlatego, że mały będzie z nami. Znając życie to wpadnie szwagierka z chłopakiem i tak posiedzimy we czwórkę.
Wszystkie dzieci śliczne:)
Ixi ale chudzinka jesteś.
Femme aparat super.

Umi uwielbiam takie paluszki:)
Misia to ciężko masz pewnie cały czas za małym tęsknisz?

Pauluś o juz myślałam ze nikt o nich nie słyszał ani nie kosztował:-p
Kaamaa U nas tez -2 i wiaterek ale nie sypie wyszłam zmałym na 30min w sumie byłoby dłuzej ale ten wiaterek jednak robi swoje:-)

Umi ja już w akcie desperacji próbowałam zrobić jakiś daszek nad sankami, ale aż na tyle zdolna i pomysłowa nie jestem :dry: M ma być ok 15 w domu to może sobie wyskoczę.

A co tam u Daffi? codziennie się udzielała a teraz jej nie widać w ogóle.

Pauluś zdrówka dla Alusia! nie ma nic gorszego od chorowania dzieciątka.
Umi fuuuj kminek;/;/:/ bleee

Dzisiaj Malutka przeszła sama solidny kawałek salonu. W ogóle chodzi co jakiś czas sama, te parę kroków a jaką mi radośc sprawia. I w ogóle widzę, że i jej radośc sprawia a wcześniej się bała, extra przemiana:)

My jutro do teściowej jedziemy gdzie będzie większa częśc rodziny a jak się nam znudzi bądź uzna to wracamy do domu. Jedziemy autem, więc J się nie napije, ale w domu sobie odbije, może do rana pic hehehe;D Jedziemy oczywiście z Martynką. Weźniemy łóżeczko turystyczne to damy do sypialni teściowej co by Mała miała gdzie spac. Mam nadzieję, że będzie fajnie. I że nie będę musiała na siłę J do domu ściągac bo on czasem jak zacznie z rodzeństwem nawijac to końca nie widac.

a tu wczorajsze fotki z sanek

Zobacz załącznik 313076Zobacz załącznik 313074Zobacz załącznik 313072Zobacz załącznik 313070Zobacz załącznik 313068Zobacz załącznik 313077Zobacz załącznik 313075Zobacz załącznik 313073Zobacz załącznik 313071Zobacz załącznik 313069

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry