reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie
u nas nocka fatalna Niko tak płakał co chwila...za to w dzien ok ...ładnie zjadł obiadek i sniadanie tylko deserek tak sobie
u nas pampki nie przemakaja- piluchomajtki to super sprawa tylko jak spora kupka jest to czesto Niko stopy ma brudne ;-) przy zdjemowaniu czasem sie umorusaja

a to ich nie rozrywasz po bokach?? bo je się rozrywa po bokach, żeby zdjąć;-)

heronek, pamietam że w żłobku częściej mamy płakały :-) normalne, ja bym tez ryczała jak bóbr. a dziecko, wiadomo, musi się przyzwyczaić. bedzie dobrze :-) a jak sie odstresuje i zobaczy inne dzieci jedzące, to też będzie szamał az milo :-)

marciaa pozazdrościć imprezki :-)

a ja farbnęłam sobie włosy. miał być ciepły rudy brąz. a mam co?? ciemny brąz, prawie czarny. wyglądam okropnie. czuje się o 10 lat starzej. mam nadzieję, ze się nadmiar tego koloru szybko wypłucze!

Marciaa zazdroszczę imprezki :) i życzę aby była udana

a ja jakaś taka zdołowana jestem, pokłociłam się ze szwagrem i jego lampucerom ale o tym to napiszę na top secret.

ja tez ide na imprezke :D, kiecke juz mam, tylko fakt przydaloby sie z 5kg mniej ale skoro nie ma to trudno;-)

ionka z farbowaniem to tak niestety bywa, mam nadzieje ze szybko go zmyjesz:tak:

a u mnie gdybym nawet nie była w ciąży mogę zapomnieć o imprezach w sylwka, szczerze nie lubię sylwestra, mój M jest taksówkarzem i nie ma go od południa do samego rana. ale o 24 przyjeżdza mi zawsze życzenia złożyć :))

kurde ja mam kiece z lata jakas czarna i blekitna o kg nie wspomne...dzieki karalajna za przypomnienie :p

mirosia ale jestem sierota! dzieki za info hehe :]

wpadlam jeszcze na chwilke...mamy 100 balonow do nadmuchania...heeeelp:]

yra widze ze imie Franek wybrane

reklama
Do góry