Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha jak to w tutejszych chatachszczególnie, że my mamy po 4 widelce, łyżeczki itp ;-) i takiż tez zestaw talerzy hehe ;-)
Ja musze sie zaczac zdrowo odzywiac, bo czasem pierwszy posilek jem okolo 14-tej :/ i zaczynam brac kwas foliowy i witaminy, wiadomo dlaczegomacie jakies postanowienia noworoczne?
i musiałam przeczytać wszystko od deski do deski. U nas po świętach wsio ok tylko za szybko minęły, Marcel prezentami zachwycony i się nimi bawi codzień. Jutro w okolicach południa jedziemy do teściów bo tam od tygodnia pełna chata - M brat z zoną, córką i dwoma yorkami się do nich sprowadzili bo swoje mieszkanie w poniedzialek sprzedali i buduja dom a poki co u tesciow na dwoch pokojach, takze poki co wesolo, oby wszyscy wytrwali
bo przeprowadzka na nowe planowana na lato. Także jedziemy tam ale późnym popołudniem wracamy bo tatko mój na nockę do pracy (jest elektrykiem w pewnej znanej firmie branży alkoholowej;-)) i świątki, piątki produkcja idzie. A my z mamcią, M zakupił sobie trochę wystrzałowych "zabawek" i będzie jutro rozświetlał niebo, narobimy sobie smakołyków m.in.myszowata nugetsy z knorra:-) i będziemy się obżerać i filmy oglądać a co. Małego nie chcemy zostawiać z babcią bo boję się czy ten pierwszy rok nie będzie się bał wystrzałów a nie ma to jak przytulić się do mamusi
;-)
No nic muszę jeszcze trochę poczekać choć M mówi że takie ładne dzieci strzela to co mają się naboje marnować
Ehh te chłopy

A co do pomysłów z kartką, jestem jak najbardziej za, napisz proszę na zamkniętym lub wyślij każdej z nas swój adres kochana bo Twoja Milenka startuje jako pierwsza a e-ciotka już z Marcelkiem wyszuka jakąś ładną kartkę dla królewny.

ostatnio złapała moją ręke i mnie ugryzła też myśle że to przez ząbki bo 2 jej idą
Tzn. wyplynal z dwoch stron z totrownicy. Ale i tak byl pyszny jak oklapl i ostygl. Za to wczoraj sobie mysle, "ja cie juz zalatwie" i upieke w brytfannie kwadratowej. I co? Za duza byla, urosl ladnie, po czym opadl i mial moze 1cm grubosci
Ale co tam, dzis rano juz go nie bylo 
Twoj tez na pewno bedzie dobry, ale z galaretka wspolczuje, wszystko pewnie lepkie :/
Na ts opisze wszystko w innym terminie.