reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

my tez bedziemy sami. nie rzeszkadza mi to, chociaż to drugi rok z rzędu ;-)

troche zła jestem, bo M. jeszcze śpi. wczoraj wcześnie wrócił około 23, ale dzis rano mówi, że jest "zmęczony". a ja poszłam spać po 1ej, bo Ola się obudziła. i dziś o 8ej już na nogach. pewnie sylwestrowo padnę wcześnie.

pewnie jeszcze zajrzę ale juz teraz
zycze szampanskiej zabawy i wiele szczescia w nowym roku :-)

reklama
Witam dziewczynki,
kurcze strasznie mi przykro że nie mam ostatnio na was czasu, ale ciężko w pracy, a jak przychodzę do domu to nie wiem w co mam ręce włożyć, a M cały czas praca, praca, więc pomagać mi też nie ma kiedy...
z nowości to moja mała zaczeła wstawać-hehe i nie mam już siły:)a to dopiero początek...a zębów jak nie było tak nie ma:(boję się że się skończy to nacinaniem dziąseł:(

KOCHANE ŻYCZĘ WAM BY 2011 BYŁ PEŁEN PIĘKNYCH CHWIL, ŻEBY DOPISYWAŁO ZDROWIE, MALUCHY SIĘ DOBRZE CHOWAŁY I W OGÓLE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ...

P.S my też spędzamy w 3 sylwestra, ale na udany wieczór nie ma co liczyć, bo M wraca dopiero o 19 do domu, po 1,5doby w pracy:(

kochane marcóweczki życzę aby ten nadchodzący Rok był lepszy niż ten który odchodzi, aby wszystkie pragnienia i marzenia się spełniły, abyśmy ten Rok przeszły zdrowo i szczęśliwie, aby udało się zrealizować to co zostało zaplanowane. Tego życzę Wam, waszym małżonkom i rodzinie. dzieciakom życzę zdrówka i śmiechów.
kochane przesyłam buziaki *)*)*)*)*)

do zobaczenia za rok :):):):)

Kochane i ja Wam życze szampańskiej zabawy, reazliwaniania wszelikich palnów i pociechy z dzieciaczków i samych pięknych chwil w tym nowym nadchodzącym roku !!!!!!!!!!!!!

Nieststy ja jedynie z Gabrynia spedzam sylwestra-K zostal w szpitalu i wogle jaja co tam sie dzieje:( wrocilam od niego-rozbilam mu niespodzianke bo koleznka mnie zawizla do niego-bo nie moglam pozegnac roku bez niego!!! niestety córcia zostala w holu:/

dronka ja też sama z jasiem, może się wspomożemy na bb co? bo nudzi mi się, jasiu gada do mnie po swojemu, śpiewa, gryzie mnie itp. i jak M pisz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry