reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kwiatuszek u mnie @ sie niechce rozkrecic. wczoraj rano poleciala mi b. mala ilosc wydzieliny rozowej i to tylko przy zalatwianiu i od tego czasu nic.pewnie potrzyma mnie tak 2 dni. ostatnio przed okresem mam 1-dniowe brudzenia i @ nadchodzi.niech juz ta lajza przyjdzie zeby zaczac nowy cykl.nie lubie byc tak w zawieszeniu.bedziesz w tym cyklu mierzyc temp.?
Bafinka co tam u Ciebie?
Agness cos rzadko do nas wpadasz.masz racje ze najgorszy czas jest przed okresem, bo wtedy czlowiek sie niezle nakreca i liczy na ten cud.mi dopiero przechodzi 2-go dnia cyklu.ale cos narazie nowego cyklu nie moge zaczac, bo moj organizm znow sobie ze mnie jaja robi i cos @ mi sie nie chce rozkrecic.

kacha10 fakt, rzadziej piszę, ale czytam cały czas i cały czas z wami jestem. Umnike nic nowego, postaremu, odliczam, czekam i doopa. Może coś w tym cyklu zdziałaliśmy, ale nie chcę się nakręcać znów. To może to nie @..... może to fasolka?

Bafinka ja wciąż za Ciebie trzymam.

agnes a który masz dc? jakies objawy??
dzięki za wiare we mnie ale ja sie nie chce łudzić.. objawy na fasolkę są podobne do @ więc nakręcałam się nie potrzebnie i w sumie gdybym nie zrobiła testu to świrowałabym dalej bo brzuch boli i piersi urosły sutki bolą.. ale to wszystko są objawy subiektywne więc trzeba dać na wstrzymanie...

Heja
Tak na początek chciałam Wam życzyć w Nowym Roku II krech i wszystkiego co najlepsze :)

Dodam jeszcze, że moje testy leżą na poczcie, awizo przyszło, jutro je odbiorę i zacznę testować od 9d.c., czyli od wtorku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

agnes a który masz dc? jakies objawy??
dzięki za wiare we mnie ale ja sie nie chce łudzić.. objawy na fasolkę są podobne do @ więc nakręcałam się nie potrzebnie i w sumie gdybym nie zrobiła testu to świrowałabym dalej bo brzuch boli i piersi urosły sutki bolą.. ale to wszystko są objawy subiektywne więc trzeba dać na wstrzymanie...

kochanie, u mnie dziś 21dc, też się nie chcę się nakręcać, ale ciężko jest.
Pobolewa mnie dziwnie podbrzusze,coś jakby rozciaganie, podobnie mnie bolało przy tamtej ciąży. I ostatniomnie na wymioty zbiera....
A co do Ciebie, to póki nie przyjdzie @ to nadzieja jest.... Kiedy testujesz? dziś masz który dc?

reklama
u mnie 7dc temp normalna wczoraj czulam prawy jajnik ale owulka powinna byc z lewego do skoku kilka dni:) trzmam kciukasy i spadam do ksiegowej a pozniej bede szukac fryzurki w necie

Do góry