reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hej dziewczyny

mój urodzinowy syneczek już w przedszkolu. :rolleyes2: Jakoś tak trudno mi uwierzyć w to, że jeszcze 4 lata temu był w moim brzuszku. :sorry2:

Bardzo dziękujemy wszystkim za życzenia. :happy2:

M. w pracy, na szczęście wrócił do starej roboty i jest na miejscu więc wystarczy mój tel. i będzie w domu w ciągu kilkunastu minut.

W planach mam dziś posprzątanie chałupki po wczorajszej imprezce i polegiwanie z książką pod kocykiem. Skoro planuję dotrzymać do 14.01. to nie ma co szaleć prawda?

Asienka zdrówka dla Filipka, trzymam kciuki!
Madzienka myślę, że z perspektywy Filipka się udały. Miał tort z ukochanym zygzakiem, wymarzone prezenty. Ja co prawda czuję niedosyt, chciałam mu zrobić mega imprezę z gromadą kolegów, ale może odbijemy sobie w przyszłym roku.
karlitko to już wiem dlaczego Fifi budził się przez sen, śniły mu się Gabisiowe buziaki. :-D Trzymam kciuki za wizytę w szpitalu!

Witam i ja :-):-):-)
Wczoraj na wieczór dopiero do domu dotarliśmy i już nie zaglądałam, my poszliśmy na pokaz fajerwerków na radomski rynek, Majka oczywiście poszła razem z nami, a wczoraj i przedwczoraj było odwiedzanie ciotek które się za nami już bardzo stęskniły :-D:-D:-D
Maja miała dzisiaj opory ze wstawaniem, ale jakoś po wielu namowach udało mi się ją podnieść :tak::tak:
Karlita jak tam dzisiejsza wizyta, mam nadzieje że do domu cię jednak wypuszczą :tak::tak:
Filipku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-)

tort.gif

DLA FILIPKA Z OKAZJI 4 URODZIN

zasięg mi zanika :wściekła/y:
zaraz jadę o UP i do Obi, a wieczorem wizyta księdza, w domu chaos, bo wszystko leży na kupie, może mi nie wywali posta

i nie wywaliło, więc jeszcze dopiszę
zdrówka dla chorowitków

Ostatnia edycja:
Witajcie, daję znać że żyjemy... zabieramy się za odkurzanie, pranie, gotowanie... czyli zaczynamy kolejny tydzień pracy :)

Asieńka zdrówka dla Filipka, oby badania nie wykazały nic groźnego!!!

Witajcie....my już od 9 na nogach...Jula została obudzona bo dzisiaj basen przed nami...no chyba że znowu nas zasypie:sorry::sorry::sorry::sorry:
My już pranie zrobiłyśmy, poodkurzane, podłogi pomyte więc czas na ciastolinę:-D:-D:-D

Przynoszę również wieści z ul. Lubartowskiej:tak::tak::tak:
Karlitka i Norbercik zostają w szpitalu....Karolka na razie czeka na przyjęcie, więc później zadzwonię to się dowiem coś więcej....:tak::tak:

Trzymamy mocno kciuki żeby było cc szybko i bez komplikacji:tak::tak::tak::tak:

A moja Jula od sylwestra mówi że chcę taką dzidzię jak miała pani w Bugi(Anetko to mowa o Tobie i Oleńce:-D:-D:-D) i że trzeba to powiedzieć tacie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

DOKŁADNIE 4 LATA TEMU RODZIŁ SIĘ MÓJ SYNUŚ!!! :happy2:

aż mi się łezka w oku zakręciła. Zaledwie cztery lata temu był takim małym kruszkiem, a dziś poważny przedszkolak. :sorry2:

dziękujemy za życzonka, piszę w liczbie mnogiej, bo ten dzień to poniekąd przecież i moje święto.

witajcie

a co tu ostatnio takie pustki:-(

my już śpimy:tak: a byliśmy na spacerze i jeździliśmy na sankach z górki:-):tak:

pranie już drugie wyjęte to teraz czas dla siebie mam

sundey
pw.pw.pw;-)

Ja bym chętnie przyszła, ale nie wiem czy się wyrobię od tego lekarza:-( a o której się umawiacie?

na 17.30:tak:

i...no chyba że znowu nas zasypie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Madzienka tracicie basen przez to że was śnieg zasypie:sorry2::sorry2::sorry2:

DOKŁADNIE 4 LATA TEMU RODZIŁ SIĘ MÓJ SYNUŚ!!! :happy2:

aż mi się łezka w oku zakręciła. Zaledwie cztery lata temu był takim małym kruszkiem, a dziś poważny przedszkolak. :sorry2:

ale ten czas leci

reklama
Do góry