Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sil - czyli on w ogóle nie potrzebuje seksu, czy raz na jakiś czas?
Nie pytam czy sam zaczyna, bo ja tez tego nie robię. Pytam ile razy uprawiacie seks?
sil piszesz ze są 2 strony zwiazku i masz racje jesteś Ty- potrzebujaca zbliżeń i on- który tego nie potrzebuje, tak jak ty nie rozumiesz jego, on moze nie rozumieć ciebie. Macie po prostu inne temperamenty
Szczerze trudno powiedzieć, bo jak już do czegoś dochodzi to On nie ma nic przeciwko, podoba mu się i jest wszystko w porządku. Ile razy? Heh nasz ostatni raz i mam tu na myśli pełen akt, był przy poczęciu naszego Maleństwa czyli 19 tygodni temu... potem był kilka razy petting i to głównie ja zajmowałam się Mężem, co wychodziło z mojej strony, ale niestety mi się nie odwdzięczał (nie wiem dlaczego, tak wychodziło) i ze 2próby nie udane i to z mojej winy, On jak najbardziej chciał (znów z mojej inicjatywy), ale jak przyszło do konkretów to ja nie mogłam...![]()
Tylko tyle, że ja już poszłam na kompromis i nie naciskałam, itp... wiedział na co się pisze, ja za to nie. Dlaczego tylko ja mam rezygnować ze swoich potrzeb? I On choć rzadko to okazuje, też tego potrzebuje i chce. Tak ja to widzę.
a może miał jakieś cieżkie przeżycia w dzieciństwie które go zamknęły?
Hm... a mnie w sumie nawet jednej reki nie trzeba by było, bo taka sytuacja u mnie nie miała miejscaja mogę na palcach jednej ręki policzyć moją inicjatywę przez 3 lata.