reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ixi ja tez czasmi wole po prostu coś przemilczeć bo mi słów szkoda ale K nigdy sie do nie w ten sposób nie odezwał ale jakbyśmy mieszkali razem to sajgon byłby na pewno czeto...
młodamamusia18 szybkiego powrotu do zdrówka dla mamy.

trzymam kciuki za wszystkie egzaminujące w najbliższym czasie. ja tez sie musze wziąć za nauke.
śniło mi sie dziś ze 2 miesiące do matury a ja nawet nie zaczełam sie uczyć. masakra.

Trinaa wypadają Ci włosy? a bierzesz jakieś witaminy?

JA wymiękam M nie było cały dzień w domu, nie przyniósł mi drzewa ( mieszkamy w domu) w ogole nic nie zrobił, sama rozebrałam i wyniosłam choinkę bo już tak się sypała że trzeba było cały czas odkurzać. Strasznie sobie od igieł nogi poraniłam ..
Teraz wpadł na chwilę, przebrał się i znowu wyszedł, mam wrażenie że był pijany... Jak zapytałam gdzie był cały dzień to tylko burknął że tu i tam i że to nie moja sprawa .... ech :-(

KAAMAA - :szok: dlaczego sobie pozwalasz na takie traktowanie ? :oo: ja bym go za jajca na fotel zaciągnęła i kazała się tłumaczyć a nie że on Ci powie że nie Twoja sprawa ... ja nie wiem te związki to ostatnio co czytam to coraz bardziej popie***

Ja mam lenia :dry: wczoraj K miał wolne to nie wchodziłam do was :-p a dzisiaj cały dzień w piżamie do tego wycisnęłam sobie z 5 syfów na twarzy i wyglądam jak idź i nie wracaj :dry: zawsze to samo a ja się nie umiem powstrzymać :angry:

Femme chętnie bym tak zrobiła, ale wiem że skończyłoby się to awanturą a ja nie chcę żeby Julka była świadkiem naszych kłótni. Jeszcze na dodatek jutro jest Wigilia i takie rzeczy.....

KAAMAA -dlatego ja nie pojmuje po ch.uj tak wcześnie ślub brać :oo: później właśnie jest tak jak jest że ze względu na ślub dziewczyny się męczą i dają się traktować jak jakieś służące eh ... krew mnie zalewa jak słyszę takie rzeczy :dry: ...Ps jaka wigilia ? :-p wigilia już była przecież :-p

Kochane, co sądzicie o serii kosmetyków Penaten?

Kaama wg kalendarza Juliańskiego, wigilia jest jutro :) Prawosławie i inne religie pochodzenia wschodniego tak mają :)

Ostatnia edycja:
Femme masz rację, niestety muszę teraz ponosić konsekwencje, no ale myślę i mam nadzieję że nie długo. No ale ślub nie ma tu nic do rzeczy.

Ixi ja to wiem :-p Jestem katoliczką, ale rodzina od strony mojej mamy jest prawosławna więc od zawsze obchodzę dwie Wigilię :tak:

Penaten pierwszy raz słyszę, ale ja od zawsze wierna nivei jestem i nie bardzo zwracam uwagę na resztę firm.

reklama
Hej
Wpadam napisac ze dzis z małym bylam u lekarza no i niestety jedziemy na antybiotyku... cos tam na oskrzelach juz slychac ale powinno byc oki bo mu sie ładnie odrywa... zobaczymy... :-(
Daniel przed chwilą zrobil mi wielkie akcje, histerycznie płakał i wogóle niewiem o co mu chodzilo, a teraz zjadl kanapke i zasnol.... :dry: :nerd::confused:

Do góry