reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie popołudniowo....my już po obadku, Jula śpi...a ja mam w planach rozebrać choinkę:-p:-p:-p

1. jak później? będziemy chodzić normalnie na swoje zajęcia w środy, ale do tego mamy 4 zajęcia do odebrania i w poniedziałki:sorry:

:-D:-D:-D:-Dchodziło mi o następne miesiące???to się do gadałam:happy:

sienio w tym roku chcemy zapisac Maksa do przedszkola, jesli sie nie dostanie do mojego panstwowego to chce jakies prywatne- motylka mamy na osiedlu i otwiera sie nowa filia martynki(ono jest niedrogie jak na prywatne).

Sunday niedrogie na prywatne tzn. ile kosztuje????

Maggiep witaj i zapraszamy częściej na pogaduchy:tak:

Motylla super, zdrowych 9 miesięcy życzę:tak::tak:

reklama
hej dziewczynki

my się dziś uskuteczniamy rodzinnie i leniu****emy na całego.
U mnie akcje ze skurczami całkowicie się wyciszyły ale i Antosiek dzisiaj nad wyraz spokojny.:sorry:

Mandziula ale masz super pływaka. :-)
Motylla mąż to musiał być bardzo zaskoczony skoro nie załapał o co chodzi z tymi kreskami. :-D
Madzienka jak ja nie rubię rozbierać choinki. Jakoś tak smutno mi zawsze wtedy. :-(
Maggiep witaj :happy:
anaconda i jak tam spacerek? tyłeczki wymrożone? Moi panowie byli dziś na sankach w południe ale długo nie wytrzymali. Po pół godzinie już miałam tel. żeby im robić gorącą herbatę. :happy:

Madzienka niedrogie tzn. ok200 do 250zl tak jest w tm filia ktore juz istnieja a tu to nie wiem....
fogia dobrze ze skurcze ustały:tak:

Ostatnia edycja:
Sunday odpisałam na pw ale niepełnie :-) jak M. skończy gadać to dopiszę resztę... :-)
Co do sanek - to moje też uwielbiają górki... dziś musiałam kolejkę ustawiać które ma zjeźdżać... bo oboje chcieli, kilka razy ich puściłam oboje ale się bałam że Julo nie utrzyma Neli i ta spadnie... muszę koniecznie pomyśleć o drugich sankach albo o takich dla bliźniaków :-D

Madzieńka jak udał się wypad do teściów? :-)

Anaconda i co wymroziłaś się? My byliśmy na sankach koło 12 to było rewelacyjnie - cieplusio i bez wiatru!!!

Idę robić cieplusią herbatkę i muszę wymyśleć coś dzieciakom bo się zanudzą w domu...

doczytałam was do końca i nie wiem co której odpisać, bo się już pogubiłam, a poza tym mam w domu gradowe chmury, mój mąż strzelił focha i poszedł spać :wściekła/y::wściekła/y::angry: szkoda słów, jutro ma odwieźć Olę do teściowej, bo będzie cyklinowanie, cały dzień bez dziecka, jak ja to zniosę :-:)-:)-( no ale wieczorem kawka z Wami, więc psychicznie się odstresuję :tak:

doczytałam was do końca i nie wiem co której odpisać, bo się już pogubiłam, a poza tym mam w domu gradowe chmury, mój mąż strzelił focha i poszedł spać :wściekła/y::wściekła/y::angry: szkoda słów, jutro ma odwieźć Olę do teściowej, bo będzie cyklinowanie, cały dzień bez dziecka, jak ja to zniosę :-:)-:)-( no ale wieczorem kawka z Wami, więc psychicznie się odstresuję :tak:
Oh te chłopy;-)
Trzymamy kciuki za jutrzejsze badania Norbercika.....żeby wypuścili ich już do domku:tak:
Kciuki zaciśnięte:tak:

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.
Witam nową mamę:-)

Byliśmy rano w kościele, mimo że obiad podszykowałam wczoraj to i tak dzisiaj siedziałam w kuchni, zachciało mi się karpatki:-)

Witajcie w końcu mi się udało napisać na bb, bo co włączam forum to mój małżonek chciał coś sprawdzać na necie a teraz pojechał naprawiać samochód. Chciałam się dzisiaj zapisać do gina ale sobie uświadomiłam że dziś wolne. Małżonkowi wczoraj wieczorem powiedziałam o ciąży i test mu pokazałam a on: co oznaczają dwie kreski? to mu powiedziałam: ciąża ,a on chyba żartujesz a ja mu na to: no pewnie sama je narysowałam.:-D
Trzymam mocno kciuki za Norbercika:tak::tak:
no to twoj małzonek nie załapał, usmialam sie do łez

Witam,
Czy mogę do Was dołączyć?
Mój synek Tymuś ma 21 miesięcy.
Witam nowa mamusie, o mieszkasz przy Konopnicy?? rzut beretem ode mnie
i nie wiem co mam napisac za duzo tego naklepałyscie
co do przedszkola to ja za prywatne z zajeciami dodatkowmy i wyzywieniem płace 320-330 zł i na pewno w prywatnym nie trzeba zadnych pieczatek z zakladu pracy, wpisuje sie tylko gdzie sie pracuj i nr kontaktowy
A my dzis po kosciplku pojechalismy na zamkowy, Asia zachwycona zamkiem i chciala odwiedzic mala ksiezniczke ale biestety był zamkniety ;-)
potem poszlismy do dominikanow obejrzec szopke no i do katedry ale tam była msza i sie nie udało, potem tatus zafundowal nam po gofrze i do domu, a jaki apetyt miala Asia po powrocie az milo było patrzec no i własnie przed chwilka obie wstaysmy po popołudniowej drzemce a teraz ksiezniczka sie kompie
i powiem wam jeszcze jest maly sukces Asia spala dzis we wlasnym lozku całą noc, gorzej bylo z zasypianiem
juz sie nie moge doczekac jutrzejszego spotkanka
fogia widze ze 14 coraz bardziej realny tak trzymaj

hej dziewczynki

my się dziś uskuteczniamy rodzinnie i leniu****emy na całego.
U mnie akcje ze skurczami całkowicie się wyciszyły ale i Antosiek dzisiaj nad wyraz spokojny.:sorry:

Mandziula ale masz super pływaka. :-)
Motylla mąż to musiał być bardzo zaskoczony skoro nie załapał o co chodzi z tymi kreskami. :-D
Madzienka jak ja nie rubię rozbierać choinki. Jakoś tak smutno mi zawsze wtedy. :-(
Maggiep witaj :happy:
anaconda i jak tam spacerek? tyłeczki wymrożone? Moi panowie byli dziś na sankach w południe ale długo nie wytrzymali. Po pół godzinie już miałam tel. żeby im robić gorącą herbatę. :happy:
Oj to bardzo był zaskoczony:-D

i powiem wam jeszcze jest maly sukces Asia spala dzis we wlasnym lozku całą noc, gorzej bylo z zasypianiem
juz sie nie moge doczekac jutrzejszego spotkanka
fogia widze ze 14 coraz bardziej realny tak trzymaj
Gratuluje :tak:

reklama
Sunday to naprawdę niedrogie, ale to już z wyżywieniem czy jeszcze plus jedzonko??

Madziarka przeżyłam, wczoraj była ich rocznica ślubu więc obiad był uroczysty;-);-);-)

Dużo nas jutro będzie:tak: super....

Fogia, Marta byłyście dzisiaj na pochodzie, widziałam w tv jakie miałyście obchody dzisiejszego święta:tak::tak::tak:

Do góry