Witam! Długo mnie nie było i widzę, że znowu dużo nowych młodych mam :-) Znowu będzie mi się trudno wbić ale to na własne życzenie ;-) U mnie po staremu tylko młody jeszcze bardziej broi, uszy mu w końcu pourywam 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Witam! Długo mnie nie było i widzę, że znowu dużo nowych młodych mam :-) Znowu będzie mi się trudno wbić ale to na własne życzenie ;-) U mnie po staremu tylko młody jeszcze bardziej broi, uszy mu w końcu pourywam![]()

Nie mogłam się powstrzymać, skubany dobry jest w te klocki
, po grze wstępnej odpłynełam mógł robić co chciał
Koleżanka była w takiej samej sytuacji jak Ty, a teraz jej sliczny synek ma już dwa lata, i od trzech miesięcy jest szczęśliwą mężatką.
prawie 10 miesięcy chodziłam. Julce się nie śpieszyło 12 dni po terminie się urodziła.
Napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś.
co za dziecko. Teraz to nawet na rękach ciężko ją uśpić. Nie wiem co mam z nią zrobić. Zasnęła wczoraj ładnie w nocy znowu cyrk i o 3 trafiła do naszego wyra. Przynajmniej się mniej rozpychała i mniej mnie skopała jak ostatnio. 
witam.Mam 22lata.Mój syn 15stycznia skończy 8miesięcy.Nadaje się do waszego wątku czy za stara jestem?
Julka dopiero teraz zatrybiła jak trzeba spać, żeby mamusia była zadowolona
Mam nadzieję że Wy się szybciej dogadacie.