reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wróciłam, beta <0,100 ehh.... ale jakoś nawet się nie załamałam... ale wiecie co wam powiem-przynajmniej wiem, że nie uroiłam sobie objawów-nadal mi niedobrze więc to pewnie jakiś wirus... i nadal mnie podbrzusze boli-ale to już może na @

reklama
Heeej babolce!! :-D

dopiero wróciłam do domu.. ufff.. Sąsiedzi mnie zgarnęli na ciacho i się u nich zasiedziałam :-) piszcie mi tu szybko jak wam mija dzień!! ;-) mam nadzieję, że już dzisiaj nie żadnych smutów u nikogo! (tak Aguśka, szczególnie u ciebie:-D)

no to co laseczki, robimy imprezke :-p

martucha, za Twoja ciotke, zeby jak najszybciej wyjechala i to na dluuuuuuuuuuugo
hehehe

a ja nic nei przygotowalqam jeszcze
i wiecie co????
mam to w WIELKIM POWAZANIU

studenci olewaja moja prace, przez miesiac tylko jedna osoba przeslala mi prace, to po co ja mam sie przykladac ;-)
wazne, ze kase bede z tego miala.

kurcze co za podejscie.... ja tak nie umiem i to jest najgorsze...:no:

katty sprez sie troche!!!!! I przyloz sie troszke, co to ma znaczyc???
veronikamelania witam i pisz co cie tu sprowadza????
jaga
gdzies ty sie cholero podziewala?? Ja juz jem moja szarlotke, moj czubek spi. Jeszcze z nim mieszkam!! Wiec jeszcze mowie moj

reklama
Amalfi masz PMSa tak? to ci wybacze, ja się wtedy też kłócę, pakuję i wyprowadzam 3 razy dziennie ;-) co tu dużo gadać, KLASYK :-D pogodzicie się i już. ;-)

pisałam, że sąsiedzi mnie na ciacho zgarnęli się u nich zasiedziałam.. a tu już która godzina a ja takie ambitne plany miałam odnośnie nauki!! :szok: koszmar. znowu jestem w ciemnej dupie

Do góry