reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
martusia tule:-(. Ale pic chociaz mozesz a dzis to bym sie nawet jarac nauczyla....
katty ja mojemu kiedys zrobilam liste krotka i wrocil z octem. Ja sie go pytam po co nam druga butelka octu???? On mowi ze byl na liscie. Ja mu na to ze musialabym sie walnac w leb mocno zeby zapisac na liscie ocet skoro cala butelke mamy w kuchni. On na to ze na bank byl na liscie, to mu kazalam pokazac w ktorym miejscu i nie bylo nawet wyrazu z ktorym moglby pomylic ten ocet. Ale coz ocene pozostawiam Wam, ja tego nie skomentuje nawet

agusia ty nie mnie tul tylko mojego ze czytac nie umie hahhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahhah

reklama
Do góry