reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

moj jest kochany ale on mysli ze jak on idzie do pracy to ja leze do gory dupa... maly ma 9 mies wiec jest baaaaardzo absorbujacy pomimo ze jest grzeczny....
i on mysli ze po calym dniu tylko on moze byc zmeczony... ;/
no ale coz... juz wraca z meczu i jedziemy po mojego Bandziorka;)

reklama
Agusia, a może to są skutki przyjmowania luteiny, poczytaj może na ulotce albo w necie. Może któraś z dziewczyn, która brała lutkę na wyregulowanie okresu, pomoże. I nie bądź smutna:rolleyes:

agusia moj tez dzis spalam a on posprzatal kuchnie na błysk....
generalnie faceci normalnie zli nie sa ale jak cos palna jak czasami niepomysla i maja pretensje to klekajcie narody!!!!!
a narzekaja na nasze trudne dni

nikita napisalam jej wlasnie to samo tylko na innym watku, od wczoraj bierze lutke, to na pewno to jakos odczuje. Ja w pierwszym cyklu z clo i dupkiem poczulam wreszcie ze mam jajnik,czulam doslownie jego zmartwychwstanie, ze chodzic nie moglam, ale nie panikowalam, cieszylam sie ze powrocil do mnie:tak: i mialam nadzieje na fasolke. Juz ja stracilam ale moze cos innego od przyszlego cyklu mi pomoze
mamaFFia
juz dostal za swoje z ta noga hehheehehheeheeh, jeszcze mi sie z cymbala smiac chce. On tez mi pomaga, bo tak naprawde on gotuje nie ja. Bo ja nie umiem.

reklama
Do góry