reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No mam PMSa niestety!!! Ale ci powiem ze on chyba tez ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razem mamy!!!!! No i ktos musi sie teraz wyprowadzic. On narazie spi w moim lozku, zmeczyl sie dzisiejszym dniem hehehehh
martusia ty juz chlejesz???????????????

heheh myślałam, że masz PMSa Amalfi ;-) weźcie sobie dajcie na wstrzymanie, jeden do jendego pokoju, drugi do drugiego i jutro pogadacie na spokojnie! Ty masz z nim dzieci robić a nie się wyprowadzać, pipo!!!!!!!

Wlasnie tak siedzimy ja w salonie on w sypialni.
Ale zmienmy temat na bardziej rozrywkowy, dalaczmy do martusi i sie upijmy albo cos!!!!!!!!!!!!
Pogadalabym o seksie ale niestety nienawidze chwilowo facetow, wiec nie chce mi sie bzykac. Rzuccie jakis temat!!!

a mi się chce bzyyyyykać !!!!!!!!

(jeszcze 4h, 4h, 4h.... ) :-D hahah

ej babeczki, ja mam ciągle takie uczucie w brzuchu jakbym miała okres dostać :baffled: może nei tak mocno.. tak z połowe lżej niż zwykle + ten jajnik

JA NIE CHCĘ OKRESUUU!!! to dopiero 12dc!!

Nie dostaniesz @ w 12dc helou!!!!!!!!!!!!!!!!! I jak chodzi o bzykanie to raczej nie pomoge! Musisz czekac na swojego ogiera tylko nie zasnij znow dzis
O agusi sie chce tez. A ty nie splawilas przypadkiem swojego wczoraj jak cie chcial stuknac???

reklama
Do góry