• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No mam PMSa niestety!!! Ale ci powiem ze on chyba tez ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razem mamy!!!!! No i ktos musi sie teraz wyprowadzic. On narazie spi w moim lozku, zmeczyl sie dzisiejszym dniem hehehehh
martusia ty juz chlejesz???????????????

heheh myślałam, że masz PMSa Amalfi ;-) weźcie sobie dajcie na wstrzymanie, jeden do jendego pokoju, drugi do drugiego i jutro pogadacie na spokojnie! Ty masz z nim dzieci robić a nie się wyprowadzać, pipo!!!!!!!

Wlasnie tak siedzimy ja w salonie on w sypialni.
Ale zmienmy temat na bardziej rozrywkowy, dalaczmy do martusi i sie upijmy albo cos!!!!!!!!!!!!
Pogadalabym o seksie ale niestety nienawidze chwilowo facetow, wiec nie chce mi sie bzykac. Rzuccie jakis temat!!!

a mi się chce bzyyyyykać !!!!!!!!

(jeszcze 4h, 4h, 4h.... ) :-D hahah

ej babeczki, ja mam ciągle takie uczucie w brzuchu jakbym miała okres dostać :baffled: może nei tak mocno.. tak z połowe lżej niż zwykle + ten jajnik

JA NIE CHCĘ OKRESUUU!!! to dopiero 12dc!!

Nie dostaniesz @ w 12dc helou!!!!!!!!!!!!!!!!! I jak chodzi o bzykanie to raczej nie pomoge! Musisz czekac na swojego ogiera tylko nie zasnij znow dzis
O agusi sie chce tez. A ty nie splawilas przypadkiem swojego wczoraj jak cie chcial stuknac???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry