maryla86
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 317605Zobacz załącznik 317606 w rzeczywistości nawet jak stoje to mój brzuch wygląda bardziej jak na zdjeciu jak siedze, albo ja go tak z góry widze 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sol no nie kracze, tylko sorbek mówiła, że 13 ma urodziny i chciałaby sobie takowy prezent zrobić a dzis 13 zdaje sie hehehe![]()
....no i w sumie taki sobie dosc widoczny, ale nie na 8 miesiac
- bez przesady!!!!!
a ja właśnie zaczełam pisac do Ciebie sms-a ale tak patrze i mówie znam te sówaczkiWitam kochane!!!
Dopiero wróciłam do domu...
Dzis na bilansie 4 latka byłam z Zuzia i do rodziców pojechałysmy i dlatego mnie nie bylo....
Widze ze nie ma wiesci od Marty...
MARYLKO- fajny ten twój brzusio....no i w sumie taki sobie dosc widoczny, ale nie na 8 miesiac
- bez przesady!!!!!
![]()
a ja właśnie zaczełam pisac do Ciebie sms-a ale tak patrze i mówie znam te sówaczki- bo akurat tyle tylko widziała z Twojego posta
no mi tez sie zdaje że bez przesady ale wszyscy mówią ze mam bardzo duży brzuch i jakbym za miesiąc max 2 miała już rodzićdupki

Na głupie stwierdzenia głupia odpowiedz - to zawsze działa
;-)
Buziolek

Jak się jeszcze okaże że sorbuś urodzi dzisiaj albo jutro to padnę