reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
sol no nie kracze, tylko sorbek mówiła, że 13 ma urodziny i chciałaby sobie takowy prezent zrobić a dzis 13 zdaje sie hehehe :p

Niestety ja nadal 2w1 - jutro ide po L4 - juz mam dość tak mnie wszystko boli w pracy nie daje rady

Marta pisała mi ok 12-13 ze jest na IP bo skurcze co 5 min

Marylka fajny masz brzusio wcale nie taki duży - niech babka nie *******i tylko udowodni

Witam kochane!!!
Dopiero wróciłam do domu...
Dzis na bilansie 4 latka byłam z Zuzia i do rodziców pojechałysmy i dlatego mnie nie bylo....
Widze ze nie ma wiesci od Marty...
MARYLKO- fajny ten twój brzusio:tak:....no i w sumie taki sobie dosc widoczny, ale nie na 8 miesiac:szok: - bez przesady!!!!!:-D

Sorbek no długo do pracy chodzisz i nic dziwnego że już cie wszystko boli, ja pod koniec na pewno na krócej będe do sklepu przychodzić i dzieki za wieści odnośnie Marty i mam nadzieje żę szybko urodzisz :) no i ty masz chyba dziś swoje świeto ?? więc wszystkie naj naja naj i czego tam sobie jeszcze życzysz:)

Witam kochane!!!
Dopiero wróciłam do domu...
Dzis na bilansie 4 latka byłam z Zuzia i do rodziców pojechałysmy i dlatego mnie nie bylo....
Widze ze nie ma wiesci od Marty...
MARYLKO- fajny ten twój brzusio:tak:....no i w sumie taki sobie dosc widoczny, ale nie na 8 miesiac:szok: - bez przesady!!!!!:-D
a ja właśnie zaczełam pisac do Ciebie sms-a ale tak patrze i mówie znam te sówaczki :) - bo akurat tyle tylko widziała z Twojego posta :)

no mi tez sie zdaje że bez przesady ale wszyscy mówią ze mam bardzo duży brzuch i jakbym za miesiąc max 2 miała już rodzić :( dupki

a ja właśnie zaczełam pisac do Ciebie sms-a ale tak patrze i mówie znam te sówaczki :) - bo akurat tyle tylko widziała z Twojego posta :)

no mi tez sie zdaje że bez przesady ale wszyscy mówią ze mam bardzo duży brzuch i jakbym za miesiąc max 2 miała już rodzić :( dupki

To odpowiadaj im ze sie własnie kapusty najadłas i dlatego Ci tak wywaliło:-D:-D:-D Na głupie stwierdzenia głupia odpowiedz - to zawsze działa:tak:;-)
SOL - czekamy z mezulkiem na filmik z kołyska:tak:Buziolek

Oj... już się więcej odnośnie terminów nie odzywam :-p Jak się jeszcze okaże że sorbuś urodzi dzisiaj albo jutro to padnę :-D

Martyś - sorka i GRATULACJE :-D

reklama
Do góry