Claudia Ja mysle ze to jednak od sera zoltego bo duzo razy juz slyszalam o serze zoltym ze dzieci zle na niego reaguja.
Monia-T Ja mam podklady jedne duze a durgie tez podklady tylko takie cienutkie jak alwaysy bo tutaj mialam takie do wyboru a pozniej to juz bede wlasnie alwaysow uzywac.A co do krwawienia to wlasnie do 6 tyg moze trwac ale JA np jestem wyjatkiem bo u mnie skonczylo sie po jednym dniu i dostalam jakis zaszczyk po ktorym znowu jeden dzien tylko plamilam na czerwono a potem to juz troche brazowego lecialo wiec Ja bardzo szybko z tego wyszlam.Troche sie balam ale polozne stwierdzily ze moze mialam slabe okresy i dlatego.NIe wiem czy wiedzialy same co jest grane ale potem mialam normlanie okres i kontrolnie na usg wszystko wyszlo ok wiec widocznie taki dziwak ze mnie.Ciekawe jak bede miala tym razem?
Monia-T Ja mam podklady jedne duze a durgie tez podklady tylko takie cienutkie jak alwaysy bo tutaj mialam takie do wyboru a pozniej to juz bede wlasnie alwaysow uzywac.A co do krwawienia to wlasnie do 6 tyg moze trwac ale JA np jestem wyjatkiem bo u mnie skonczylo sie po jednym dniu i dostalam jakis zaszczyk po ktorym znowu jeden dzien tylko plamilam na czerwono a potem to juz troche brazowego lecialo wiec Ja bardzo szybko z tego wyszlam.Troche sie balam ale polozne stwierdzily ze moze mialam slabe okresy i dlatego.NIe wiem czy wiedzialy same co jest grane ale potem mialam normlanie okres i kontrolnie na usg wszystko wyszlo ok wiec widocznie taki dziwak ze mnie.Ciekawe jak bede miala tym razem?
Z rana poleciało trochę śluzu zabarwionego na czerwono a teraz chyba sączą mi sie wody różowe powolutku. Przy pierwszej ciąży też tak miałam....pojechałam do szpitala bo przestraszyłam się tej krwi. Położne stwierdziły 1cm rozwarcia, podłaczyły ktg które wykazało poważne skurcze, których ja zupełnie nie czułam i odesłały do domu. Pierwsze skurcze dostałam dopiero na drugi dzień i jak stawiłam się do szpitala to już było 8cm rozwarcia
Wody całkowicie odeszły dopiero w szpitalu. Być może i tym razem tak będzie:-) Nie odczuwam żadnych bóli w zasadzie - takie małe ćmienie w dole brzucha jak na miesiączkę ale brzuch mi się porządnie spina co jakiś czas:-) Myślę, że jeśli nie dzis to najpóźniej jutro wycałuję to dupinkę co się tak na mnie wystawiała