aneta82
Fanka BB :)
aluśka testu nie robiłam, czekam czy przyjdzie @ 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

kurcze znowu portfele zaczną się szybciej uszczuplać 

oj trzeba produkować na gwałt rodzeństwo 
;-);-)

dobranoc, spij słodko i długo
u mnie Gabi spi raz tak koło godzinki w dzieńkarlita tak to właśnie jest. U nas Justysia śpi 3 razy. Tak o13 idą spać razem. Najpierw kładę Justysię. Tylko, że jej usypianie nie jest zbyt skomplikowane. Po prostu kładę ją do łóżka i wkładam smoka i ona od razu zasypia. Ona śpi w jednym pokoju. Natalkę kładę w drugim i to też jest przyjemne. Rozkładam jej łóżko i każę iść spać :-), a sama kładę się obok z laptopemi czytam Babyboom
.
mój to nawet by na 30 min bal się sam zostać z Norbertem ;-)oj ja bym się wybrała bo już mi tęskno za spotkaniami z Wami
ale chyba moja Martynka jest jeszcze za maleńka żeby ją tak ze sobą ciągać a nie wiem czy małżonek zgodzi sie żebym mu ją zostawiła a z Amandą na bal wyszła![]()
, Michał cicho leży w łóżeczku, ale nie zaglądam do niego bo jak mnie zobaczy to marudzenie się zacznie
. No i dzisiaj przespaliśmy całą noc
. Przyjemnie było rano budzić się, słoneczko, gołębie gruchały czuć prawie wiosnę. 
Michał jak był malutki to dostał od mojego siostrzeńca pudełkeim w główkę, dom był pełen ludzi a i tak nikt nie upilnował
jak sobie przypomnę, to ja miałam dobrze, mleko miałam odciągane, bo nie mogła ssać, więc mąż wstawał w nocy i karmił
ja tylko raz zeby odciągnąć

a Jula dalej kokosi się w łóżku