reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witam!
I ja byłam dzisiaj w Realu na zakupach:tak:, ale tak na szybko. Kupiłam tylko chusteczki nawilżane.
Maltanka mam świeżą ulotkę z reala ważną od 20 stycznia i pieluchy pampers mają być po 43,95:tak:
Chyba dzisiaj ktoś podmienił mi dziecko, był grzeczny i nawet spał 2 razy w dzień:szok:. A po kąpaniu nie było żadnych płaczów tylko zjadł pokazałam mu książeczkę i zasną:-). I ja już idę spać,
Dobranoc;-)

Witam się, chyba jako pierwsza :tak:

Ale dzisiaj ładnie będzie, takie słoneczko świeci mi do okna :-)

A co do pampersów to ja kupuję Dada i jestem zadowolona.

karlita tak to właśnie jest. U nas Justysia śpi 3 razy. Tak o13 idą spać razem. Najpierw kładę Justysię. Tylko, że jej usypianie nie jest zbyt skomplikowane. Po prostu kładę ją do łóżka i wkładam smoka i ona od razu zasypia. Ona śpi w jednym pokoju. Natalkę kładę w drugim i to też jest przyjemne. Rozkładam jej łóżko i każę iść spać :-), a sama kładę się obok z laptopem :tak: i czytam Babyboom :tak:.

M pojechał do okulisty, mam nadzieję, że mu coś powiedzą, co z tymi jego oczami. Zapisałam go do kliniki chirurgii oka (tej co w Nałęczowie jest) na Spokojnej. Ale się denerwuje. Bo już kilku lekarzy powiedziało że nic nie da się zrobić. Tyle, że ostatnio przeczytałam że tam przeprowadzają operację i liczę, że mu pomogą. Bo mój M to już trochę podłamany, że nie może zarobić więcej kaski, przez tą swoją chorobę :-(.:-)

Dobra, nie smęcę i idę robić śniadanko dla Natalki

izka-mummy-to-be śliczna fotka, niech rośnie zdrowo
Madzienka ładny avatar, i nowe zdjęcie Julki też śliczne

była u nas wczoraj znajoma z synkiem, prawie 2 letnim, no i niestety Ola dostała od niego dwa razy rączką w główkę, płakała a później bała się go :no: jedziemy niedługo do Lublina żeby mąż mógł spokojnie się tłuc, zrobiłam wczoraj na próbę odlew z masy solnej, nawet ładnie wyszło, ciekawe czy uda mi się zrobić Oli, planuję dodać farbę czerwoną, kształt serduszka i odcisnąć łapkę i nóżkę, będzie prezent na dzięń babci i dziadka

Witam z rana:cool2:

Marta mi przekazała że nasza Justynka ma 2cm rozwarcia, skurcze i już się szykuje do cesarki także Antoś już dziś na pewno będzie po tej stronie brzuszka:cool2::-)

Ps. A ja dzis ide na 12.00 na egzamin także trzymajcie kciuki ;-)

reklama
I małe ogłoszonko...
6 lutego o godz.16 w Bugi będzie bal karnawałowy prowadzony przez aktorów z teatru Andersena, koszt wejścia jak poprzednio 20-25zł...ktoś chętny???
więcej szczegółów po niedzieli:tak::tak:
oj ja bym się wybrała bo już mi tęskno za spotkaniami z Wami:confused:
ale chyba moja Martynka jest jeszcze za maleńka żeby ją tak ze sobą ciągać a nie wiem czy małżonek zgodzi sie żebym mu ją zostawiła a z Amandą na bal wyszła:dry:

Aneta82 jak się czujesz? Test robiłaś?
Iza śliczna masz dzidzię w brzuszku:-):-)
Fornetka szybkiego powrotu do zdrówka Wam ż:confused::confused:yczę

Do góry