reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

ech, u nas przepisowe 7 dni minęło, a katar nadal jest, a do tego cała buzia obsypana i ja przeziębiona. płakać mi się chce :-(

reklama
Strip zazroszcze kupy:) - jakby było czego nie? ;) ale mnie tez ciesza bardzo:)
Natolin widze ze gorszy dzien masz, trzymaj sie, ta wysypka to pewnie przejscowa sprawa ale nie zazroszcze, ja sama bezradna sie czuje w takich sytuacjach

Sugar gratulujemy kupy i niech tak juz zostanie :)

Chyba chodziło Ci o Strip...? choć Sugar też się pewnie juz wypróżniła o poranku :p

Natolinko, trzymaj się dzielnie kochana :* Zdrówka dla Ciebie i Maleństwa! U nas dzisiaj 15 dzień kataru. Fridy używam doraźnie zeby nie przyzwyczaić. Ale od wczoraj inhalacje ultradźwiękowe srebrem koloidalnym. Bo już nie wiem czym ten katar zwalczyć...

witajcie
sugar cieszę się,że jesteś z nami,bedę o was myśleć:-)Dużo zdrówka!
Sugar, Onesmile gratki suwaczków!
Moriam ja oczywiście tęskniłam hehe,a co do sukni to możesz też zobaczyć własnie w komisach,pod warunkiem,że nie przeszkadza Ci fakt,że ktos juz tą kieckę miał na sobie w swoim wielkim dniu.Ja kupiłam suknię w komisie za pół ceny czyli za 1000zł,później oddałam do tego samego komisu i odzyskałam 600 zł.Wiem,że teraz ceny sa wyższe bo ja brałam ślub ponad 3 lata temu ale powiem Ci że 5000 za kieckę to naprawdę sporo.....
strip super że kupki wreszcie idą!Oby juz się tak zostało.
dobranocka - Justynka jest rozbrajająca:-)

Od 2 dni mój Krzyś mniej śpi w dzień,więcej je...je po 180 ml(a według wieku niby powinien jeszcze 150).Jakbym dała więcej to by pewnie zjadl,bo się denerwuje jak się kończy,ale zaczął mi ulewać a wcześniej tak nie było,więc pewnie się nie mieści wszystko w brzuszku.Jest marudny i potrafi się rozpłakać tak po prostu.Nie może znaleźć sobie miejsca,najlepiej żeby brać co chwilkę na ręce,ale po chwili się nudzi i denerwuje i trzeba go odłożyć do zabaweczek,za chwile znowu nerw i z znowu na rączki by chciał...I od nowa! NIe wiem czy jest to może skok rozwojowy,czy efekt ostatniego tygodnia,kiedy ciągle był ktoś oprócz mnie w domu,bo najpierw teściu był kilka dni i zabawiał,potem przez 2 dni miałam gości urodzinowych i też ciągle byl zabawiany,rozśmieszany,noszony i teraz mam!Wczoraj nawet nie mogłam go uśpić! Zawsze po kąpieli je mleczko,potem biore go do bekania i po jakiś 10 czasem 15 minutach odkładam do łóżeczka i sam sobie usypia,a wczoraj był wieczorem płacz,musiałam kilka razy wracać do łóżeczka i usnął wkońcu mi na rękach-jakby się cofnął normalnie ;-)ooo niuniek się budzi.Więc czas zacząc zabawę hehhe

a jeszcze chciałam napisać - dla wszystkich chorowitków i cieknących nosków-dużo dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
niezly ten katarek, ja bym nie podlaczyla

dziewczyny czy ktoras zna sie dobrze na exelu??? jak zrobic formule, mam wpisane zadania i czas zadan, teraz chce je polaczyc tak by te ktore sa pozniej sie posumowaly, tan. jedno trwa 2 dni, nastepne 3 wiec razem 5 etc, help

dziekuje za imieninowe zyczenia

Ja również dziękuje za imieninowe życzenia :)

luty małgoś to jeśli waże dziecko na rękach męża to wtedy waga będzie zawyżona czy zaniżona?

A ja właśnie przyrządzam sobie obiad w parowarze. Od dziś powracam do tego rodzaju jedzenia. Jadłam tak po porodzie i waga super szła mi w dół przez miesiąc a teraz poszło w górę bo jadłam jak popadnie. Tak więc zamierzam się odchudzać na razie jedząc zdrowiej a potem chyba przejdę na Dukana :)

reklama
Wszystki Małgorzatom i Margeritkom ;) Wszystkiego co najlepsze !!! :)))

Natolin przytulam! Będzie lepiej :)
U nas co prawda bez katarku ale wysypka utrzymuje się już długo i chyba wkońcu pójde do lekarza :/ Myślałam że to chwilowe bo juz tak raz miał ale tym razem nie chce zniknąć buuu :(

mała_mi co prawda nie do mnie pytanie ;) ale waga będzie raczej zawyżona bo taka waga nie jest precyzyjna.

dobranocka, Justysia tak ślicznie lizała kurteczke, a mama nic nie dała loda polizać ? :p

Sugar
, fajnie że jesteś! a razem z Patrysiem modlimy się za Arturka :)

Strip, nie moge nie pogratulować małemu kupki ... brawo, oby szło jak najwięcej ;)))

A my chyba jednak mieliśmy w weekend skok bo dzisiaj mam w domku zupełnie inne dziecko, już drugą drzemke sobie urządza, troche się pobawił od rana i pogadał, ładnie je i nie wierci się przy cycku :D No tak to ja moge funkcjonować :)))

Do góry