reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas gdyby od razu było wiadomo,że to będzie stołówka to lepiej by było zrobić u nas w sali gimnastycznej- trochę mniej byśmy zabulili za to. A nam naściemniali,że to będzie piękna aula ;-)

e:

Daff bo Ty nic nie piszesz-dlatego;-)

to co mam pisac do siebie?
i walic post pod postem;p;p;p
hehe nie no zartuje..
Moje dziecko dzis o dziwo kochane!
chyba dobzre zesie na nia tu wczoraj pozalilam bo jak widze poskutkowalo:D
oby tak zostalo!
kacper mi spi wiec i Julke biore zaraz na przymusowe spanko!
wczoraj caly dzien nie spala i przez to na wieczor mialam niezle cyrki.

Z tego co pamiętam za studniówkę płaciłam 300 -za parę. Wiec nie drogo. No,ale to było ładne parę lat temu.
A tak wogóle to chora jestem i wszystko mnie boli, aż mi się klawiszy nie chce naciskać. Adaś też chory-ale nie tak jak ja chyba, bo biega jak szalony od rana.

My zaliczylismy spacer:-)

Umi juz nie pamietam szczerze ale chyba 170zl na miesiac.;] gdzies mam kwity chyba ze spalilam:-p ale cos kolo tego napewno:-)

A ja nie byłam na studniówce, bo kończyłam szkołę zaocznie, no trudno, trochę żałuję, ale jakbym chodziła normalnie do szkoły, to nie wiem jak miałabym tańczyć z takim brzuchem :-p

My już po sesji.. ciekawe co z tego wyjdzie, Zuza za bardzo nie chciała współpracować :sorry:

a moja zbudziła się 30min temu, zjadła deserek, teraz zajada suchą bułeczką. Po 14 mąż wraca a później, po obiadku, ruszamy do Chrześniaczki:)

Lenka zdrowia dla was!
Anetka pochwalisz się później ;-)
Daff jak ja bym chciała,żeby moje dziecko dało się wrobić w przymusową drzemkę ;-)
Elizka a u Ciebie nie było LO dla dorosłych za free?Mój brat do takiego poszedł.

paula ale mi zrobiłaś smaka!!!
Elizka no to faktycznie troszke kaski poszło to tak jakbys na studniówce była:-):-p
lenka u nas tez miałobyc 300 zł za pare ale wyszło wiecej po doliczeniu fotografa i kamerzysty:-p
Daff a przespała ci Julka cała noc bez pobudek skoro nie spala w dzień?

reklama
paula ciekawe tylko co z tej sesji wyjdzie :-p
Dzięki, zdjęcie akurat ja robiłam i przerabiałam w Gimpie :-)
Widzę, że w końcu mamy na forum imienniczkę mojej córci, śliczne imię ;-) no i zazdroszczę, że Zuzia Ci zasnęła, moja ostatnio się buntuje i nie chce spać w dzień a później o 18 jest już tak zmęczona, że zasypia i o 20 się budzi :sorry:

lolkak
jak będzie czym to się pochwalę :-p

Do góry