Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lenka zdrowia dla was!
Anetka pochwalisz się później ;-)
Daff jak ja bym chciała,żeby moje dziecko dało się wrobić w przymusową drzemkę ;-)
Elizka a u Ciebie nie było LO dla dorosłych za free?Mój brat do takiego poszedł.
paula ale mi zrobiłaś smaka!!!
Elizka no to faktycznie troszke kaski poszło to tak jakbys na studniówce była:-)
lenka u nas tez miałobyc 300 zł za pare ale wyszło wiecej po doliczeniu fotografa i kamerzysty
Daff a przespała ci Julka cała noc bez pobudek skoro nie spala w dzień?
koszmar dosłownie! Ona jeszcze mi się budzi na mleko w nocy i w dodatku przychodzi sobie do nas do łóżka i się rozkłada jakby była u siebie ;-)
w internecie włączyliśmy spis imion i w sumie Zuzia najbardziej nam się spodobało ;-)
a tak to miał być Maksymilian 
w końcu się ruszyłam ...ale nadal w piżamie
ale jakiś czas temu przyzwyczaiła się że śpi ze mną i teraz jak się wyniosłam do 2 pokoju to wstaje tak koło 4 w nocy woła mnie idę do niej i wtedy śpimy razem już do rana czyli jakoś do 9 - 9:30