reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wracamy do formy :)

reklama
mi nic o tym nie wiadomo wiem ze w ciazy pilam bardzo duzo i jak widac jasiek caly i zdrowy nawt jak na swoje wczesniactwo to duzy byk z niego sie urodzil :p :) to powiem tak lepiej moze sie dowiedzcie bo ja na 100 % pewna nie jestem ale ja pilam ... nie chcialabym zeby zaszkodzilo. wiec moze naprawde sie dowiedziec. mi si ewydaje ze u mnie wlasnie w ciazy to ona pomogla zapobiec wielu zbednym kilogramom bo swietnie na mnie dzialala i dziala :)

fotki z stroju wybitnie nie sportowym, no ale są. młody głodny i nie miał ochoty rozkładac rączek jak samolocik, ale podpierał się ładnie.
Dzidzia sobie lezy na podudziach naszych - stopy pod pupę, aby sie nie zaslizgnela, trzymama pod paszki. podnoszac nogi w góre my cw. mm. brzucha i ud, a dzidzia mm. karku i podpór na rekach.
inne - nogi w kolanach zgiete, dzidzia lezy i przenosimy nogi raz w prawo, raz w lewo (mm. skosne brzucha, posladki, uda)
inne - bez foto, nogi ugiete w kolanach, stopy na ziemi, dzidzia lezy na plecach na naszych udach, podnosimy biodra w góre

Załączniki

• styczeń 2011 095.jpg
    styczeń 2011 095.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 52
  • styczeń 2011 097.jpg
    styczeń 2011 097.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 53
  • styczeń 2011 098.jpg
    styczeń 2011 098.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 53
Mi wszyscy dookoła mówią,że wyglądam jak sprzed ciąży.Wsumie wszystkie małe rzeczy predciążowe są na mnie dobre:)Achchch szkoda że wagi nie mam :)

fotki z stroju wybitnie nie sportowym, no ale są. młody głodny i nie miał ochoty rozkładac rączek jak samolocik, ale podpierał się ładnie.
Dzidzia sobie lezy na podudziach naszych - stopy pod pupę, aby sie nie zaslizgnela, trzymama pod paszki. podnoszac nogi w góre my cw. mm. brzucha i ud, a dzidzia mm. karku i podpór na rekach.
inne - nogi w kolanach zgiete, dzidzia lezy i przenosimy nogi raz w prawo, raz w lewo (mm. skosne brzucha, posladki, uda)
inne - bez foto, nogi ugiete w kolanach, stopy na ziemi, dzidzia lezy na plecach na naszych udach, podnosimy biodra w góre

Ale fajne akrobacje z mamusią :)

Co do herbaty to ja gdzieś czytałam, że czerwonej w ciąży nie można pić, więc pewnie przy karmieniu też. Ja piję czarną, białą, zieloną i owocowe, w dość dużych ilościach :)

Skoro zieloną można to z chęcią wprowadzę ją do mojej diety ;D Ja uwielbiam zielona herbatę zwłaszca z cytryną lub opuncją.

Antylopka OGROOOOMNIE DZIĘKUJĘ :) kochana jesteś :*

Wyjęłam wszystkie spodnie sprzed ciąży - i ani jedne mi się nie dopięły.... więc muszę dalej w ciążowych łazić, a te z kolei mi opadają z pupy - a nie kupię żadnych innych - tak to mam motywację by zgubić kilka kilo...załamka:) a byłam pewna że będą na mnie dobre i dupa...może za miesiąc:)

A ja ewwe kupiłam leginsy. Bo sie wprawdzie dopinam w spodnie, ale chciałam cos nowego sobie kupic na porawe nastroju. Mały wydatek a humorek jaki dobry. A ten pas jest rewelacyjny, pieknie mi wygładza mój poczwórny brzuchol. Hi hi hi .

reklama
Do góry