reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Koncia witam w klubie rozjechanych;-) Mi w 1-wszej ciąży rozstępy wyskoczyły na całym brzuchu,byłam załamana ale kiedy położna przy badaniu powiedziała mi ze ''są piękne'' wtedy zmieniłam swoje nastawienie.

hej
ja dziś wszystko "też":

- też Was witam
- też kiepsko spałam
- też mam górę prasowania
- też mam wizytę hydraulika dziś
- też ściskam Milutka!
- też uważam, że to Bob Budowniczy - w końcu wybudował mamie taki meeeega brzuch ;-)
- też podziwiam Marty imponujący wynik postowy!
- też mam mielone na obiad (tyle ostatnio nasmażyłam, że teraz będziemy je chyba do porodu jedli!)
- też Scarletko życzę szybkiego wyleczenia, wiem jak to paskudztwo potrafi irytować!

i tylko nie - Makdzikum - nie dostałam wtedy żadnego znaleźnego (no chyba, że liczyć lekkie wyrzuty sumienia po "przesłuchaniu") ;-)

miłego dnia Pomponiki! :-)

DZIEŃDOBRY DZIEWCZYNKI:-)

Milutek - jestem i będę myślami przy tobie! Oby wszystko rozwijało sie dobrze! Trzymam kciuki kochana i przesyłam moc buziaków :*:*:*:*:*:*

Malinka - w gry gramy różne... my mamy: Ryzyko, Osadnicy z rozszerzeniami, Wilki i Owce, Pociąg:Europa i inne mniejsze ... do tego jeszcze nasi różni znajomi mają sporo gierek więc na znudzenie grami nie możemy narzekać:-)

Witam
A jednak choróbsko wygrywa. W nocy pociłam się jak świnka, dziś już katarek i jakiś kaszel:-( Syropek z cebuli już zrobiony, na noc czosneczek zjedzony:-) Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie:-)
Pierwsza partia prania wyprasowana, pochowana, druga wysuszona, ale dziś nie dam rady wyprasować. Jeszcze jedna partia ciuszków będzie i kolejna z kocykami i matą edukacyjną (tak myślę, że też ją trzeba wyprać skoro maluszek będzie na niej leżał). Zejdzie do koca tygodnia:tak: A w przyszłą środę ostatnia wizyta u ginki i się okaże czy cesarka nie będzie przyspieszona;-)

Milutku - jeszcze raz POWODZENIA &&&

Mam pytanie do tych z Was, które są na zwolnieniu lekarskim. Powiedzcie mi kto podbija legitymację ubezpieczeniową lub wydaje druki RMUA jeśli pieniążki wypłaca nam już ZUS? Dostałam dziś wydruk RMUA od pracodawcy i mam tam same zera :szok:

czesc kochane dziekuje wam za słowa pocieszenia:tak::tak: noc tragiczna ale to juz wiecie rano mój mąż wstał wczesniej zeby cała chatke oblecieć bo ja zgon i poszedł bo pracy.....

skonczyłam sniadanie i chyba kawkę sobie walne bo spię:confused2: wczoraj zaczełam pranie ciuszków małego sądziłam ze na 2 razy sie wyrobie bo zyłam w swiadomosci ze dziecko duzo ciuszków nie ma a tu sie okazuję ze 4 pelne automaty wyjdą:szok::szok: jeny kiedy ja to kupiłam:-D:tak: a potem kolejna czesc prasowanie:rofl2:

Scarletka- w takim razie gratuluje zaliczenia:tak: ciesze sie ze uczulonko przechodzi i zdrówka dla twoich chłopaków:tak::tak:
Marta- ale mi apetytu narobiłas tymi słodkosciami od samego rana heeheh
Harsh- no ja juz mam dosc tej przeprowadzki pakowania rozpakowywania jak po tym wszytskim odrazu nie urodzę to będzie cud:cool: a co do nocy nieprzespanych to podziwiam cie za spokój bo ja to juz wścieklizny dostaje:confused2:
Patki- a no trzyma sie ta bezsennosc moze chociaz jakiegoś bonusa dostane i kilka nocy przed porodem przespie jak anioł chociaż watpie:crazy:
koncia- 3 rozstepy co to jest jak brzuszek ci zejdzie po porodzie to nawet ich nie bedzie widac by smusiała moje zobaczyc................ja ju sie nawet nie oglądam:no: bo załamka

ide po tę kawkę

p.s czy was dziewczyny tez czyści tzn Wc????:eek:

reklama
Do góry