reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Dziewczyny tyle ze ja nie probowalam nawet z nim na ten temat przez telefon gadac dzownilam w sprawie czesci do auta a tam koledzy darli sie ze wlasnych mysli nie slyszalam:wściekła/y::confused2: kupilam sobie bluzke na poprawe humoru:laugh2:

Brzucholandia

A to specjalnie dla Oli prawa strona ile rozstepow

Ostatnia edycja:
Jankesowa co Ty mi tu mówisz że jesteś gruba!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Masz śliczny brzusio:tak:

a rozstępy- będziesz myśleć po ciąży o nich;-)

Jankesowa no brzusio to przecież super jest. A z reguły to zdjęcia pogrubiają chyba że stosuje się fotomontaż :-D Proszę mi się tu nie dołować. A koledzy z pracy to najwidoczniej prymitywni bardzo są.

Annas na pewno o dekadę mądrzejsze jesteśmy od takich 18 :-) Nie ma co. Bo my mamy też jesteśmy 18 tylko z 12-letnim doświadczeniem.

A w ogóle to widziałam ostatnio fajną koszulkę dla faceta z napisem: Don't google, ask your wife. :-DNo i google napisane tak jak w wyszukiwarce z tymi kolorami i taką czcionką.

Gosiu cały czas było dobre te moje ciśnienie w okolicach 120/70 a dziś 147/95 wiec troche położna powiedziała,że podwyższone i te stopy to mam jak u Szreka.

Jankesowa nie narzekaj jest piękną i atrakcyjną kobieta i twój M to wie , tylko chłopy takie durne lubią sobie zerknąć, popatrzeć zawsze można;-)

Do mnie M dziś powiedział jak się szykowałam na wizytę "Niezła dupcia " a ja zaczęłam się śmiać i mówię "jak szafa 3 drzwiowa" ale wiem,ze schudnę. Będzie lato i będę znowu pływała z m i psem w rzece a co a babcia niech wnuka pilnuje co nie?

Ja tam się nie przejmuję kilogramami:-p:-p

co kilka dni, wieczorkiem zanim pójdę się kąpać wyskakuję na golaska i do K. mówię niezła dupa ze mnie, nie?:-D:-D a jaki ładny mam brzusio:-D:-D

no cóż nie ma innego wyjścia, musi przytaknąć nawet gdyby miał inne zdanie na ten temat:-D:-D:-D
ale na szczęście nie ma- no, spróbowałby tylko:-D:-D:-p

a tak w ogóle, to mam taaaaaaaką ochotę na przytulanki:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale niestety abstynencja nakazana...

śmieję się do K. że jak dopadnę Go w maju, to lekarz będzie się na mnie darł, bo zamiast do kontroli przyjdę z fasolką:-D:-D:-D (żarcik)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry