reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Anna i Ewelina słowo stara zarezerwowane jest dla innych roczników! Proszę mi tu konkurencji nie robić! Mleko macie pod nosem i tyle! ;-)

Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna ale nastroj do niczego. Zawsze ide spac a M patrzy jeszcze na tv.... wczoraj sie przebudzilam a on film erotyczny oglada nie musze mowic co mnie obudzilo :szok::-( i sie podlamalam nigdy tego nie robil a teraz widac zona brzydka gruba to nie ma na co patrzec:confused2:, kiedy patrzelismy razem ale na takie z fabula a on tu jakies dwa lesby ogladal(sory ze wyrazenie), a dzis do niego dzownie zaczynam mowic cos a jakis kolega cos sie drze na ten temat M skonczyl szybko rozmowe i tyle:crazy::-( dola zalapalam, wiem ze jestem brzydka gruba i wszedzie tluszcz mnie obrasta ale jakos nie toleruje takiego czegos o czym on dobrze wie. Ide obiad robic zajrze pozniej

Jankesowa, nie gadaj głupotek! Każda kobieta w ciązy jest ładna i sexi i na pewno mu się nie odwidziało!! Chłop to chłop...zainteresował go film i skońćzyło się jak się skończyło...pogadaj z nim, że Ci to nie odpowiada i będzie git :) Tulę*

Annas ja też w czerwcu kończę 30 :-)

Jankesowa tez wymyśliłaś, że ty gruba i brzydka jesteś, może Twój nasłuchał się w pracy bzdur jakiś i chciał zobaczyć. Nie ma co się dołować tylko porozmawiać z mężem o tym na spokojnie i nie przez telefon.

Martusionek Tomaszkowi dobrze w brzusiu. A jakie ty masz to ciśnienie wysokie?

reklama
Ok już nawet nie wspomnę:) A tak na poważnie to wcale nie uważam się za starą, tylko na ciut starszą od 18, wiec i mądrzejszą, hihi.
Jankesowa dziewczyny maja racje, nasze wyczekiwane i upragnione ciąże powodują, ze jesteśmy bardziej atrakcyjne, a nie grube. A co do filmu to musisz pogadać, na pewno się problem rozwiąże.

Do góry