ja trochę się im nie dziwię, że trudno im sobie wyobrazić, że całe życie się zmieni...mi czasem jest trudno i łapię się na tym, że myślę jak "bezdzietna"...ostatnio sobei wyobrażałam, jak będzie lato i wieczorem siądziemy sobie z M. na tarasie, malutka będzie spać w pokoju, a my będziemy popijać...M. piwo, a ja piwo ze spritem
a potem nagle pomyślałam: "dziewczyno, a karmienie?, zapomnij o piwie ze spritem" 
reklama
ja trochę się im nie dziwię, że trudno im sobie wyobrazić, że całe życie się zmieni...mi czasem jest trudno i łapię się na tym, że myślę jak "bezdzietna"...ostatnio sobei wyobrażałam, jak będzie lato i wieczorem siądziemy sobie z M. na tarasie, malutka będzie spać w pokoju, a my będziemy popijać...M. piwo, a ja piwo ze spritema potem nagle pomyślałam: "dziewczyno, a karmienie?, zapomnij o piwie ze spritem"
![]()
jak karmiłam Starszaka to w lecie małe piwko piłam. po karmieniu zaraz, potem spał 3-4 godziny. nie wiem czy dobrze robiłam ale ma 5 lat i po alkohol nie sięga
dzikuska_nie_miastowa
Fanka BB :)
ja trochę się im nie dziwię, że trudno im sobie wyobrazić, że całe życie się zmieni...mi czasem jest trudno i łapię się na tym, że myślę jak "bezdzietna"...ostatnio sobei wyobrażałam, jak będzie lato i wieczorem siądziemy sobie z M. na tarasie, malutka będzie spać w pokoju, a my będziemy popijać...M. piwo, a ja piwo ze spritema potem nagle pomyślałam: "dziewczyno, a karmienie?, zapomnij o piwie ze spritem"
![]()
No ja dziwić się też nie dziwię, tylko czasem śmiech mnie ogarnia
odciądniesz sobie pokarmu na nocne karmienie i szklaneczke bedziesz mogła wypić![]()
naprawdę, czy żart?
Mitaginka- przeczytalam piwo ze spirytusem i mnie zatkalo
to dobrze ze nie tylko moj taki "pomyslowy"
piwo ze spirytusem to codziennie, a ze spritem tylko od święta
dzikuska_nie_miastowa
a wiecie.. mnie ostatnio się chyba 3 noce pod rząd śniły "wściekłe psy" że piję 

dzikuska_nie_miastowa
piwo ze spirytusem to codziennie, a ze spritem tylko od święta![]()
no, ze spirytusem to hardkor
reklama
no, ze spirytusem to hardkor![]()
a na zapitkę jeszcze wódka
Podziel się: