reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szczepienia, wizyty u lekarza i inne rozmowy na temat zdrowia naszych dzieci

Rutkosia, spory ten Twój Synek :-), no i ma charakterek :tak:, ale może jak wyjdzie to przestanie tak gnębić mamę i będzie tylko spał i jadł :-). No takie zalecenia od lekarza,że zazdroszczę ;-) i pewnie mąż bardzo się cieszy,że w taki sposób może pomóc...przyjemnie z pożytecznym :-D

No ba masować takie cyce wielkie to przyjemność dla każdego faceta heheh;) Tylko jak na razie wczoraj już wymasował a nie czułam nic żeby miało się coś dziać:/ Ehh chyba pisany mi ten 4 luty....

reklama
No ba masować takie cyce wielkie to przyjemność dla każdego faceta heheh;) Tylko jak na razie wczoraj już wymasował a nie czułam nic żeby miało się coś dziać:/ Ehh chyba pisany mi ten 4 luty....

Rutkosia
, nie smutaj się tak Ty masz na 4 lutego więc lepiej spójrz w kalendarz ;-) (ja na 15 lutego i nie wiem jak ja to przetrwam... ). No i niech mąż masuje dalej, po jednym razie może nie pomogło ale po drugim...trzecim...kto wie :-)

witam się z wami i od razu dzielę informacjami bo o 10 wróciłam z dodatkowej wizyty u mojego gina z racji małęj ilości wód i nie dużej wagi mojej córeczki

Otóż wody nie spadły więc to dobra informacja, mała w zeszły piątek ważyła ok 2650 a dziś już 2898 więc też się cieszę, za 1,5 tyg. (jeśli nie urodzę) mam się zjawić na badania wewnętrzne i zewnętrzne i wtedy padnie decyzja czy kładziemy się i wywołujemy czy nadal czekamy. Wizyta 8 lutego więc w dzień terminu. KTG wykazało jakieś tam skurcze i dobrze - tak powiedział gin. W sumie podczas ktg tych skurczy nie czułam ale w domku co jakiś czas czuję.

Dziewczyny już nie mogę się doczekać, naprawdę.

jtaudul, no to nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki, bo wszystko jest na dobrej drodze :tak:.... ja tak samo już nie mogę się doczekać rozwiązania...

jtaudul już chyba każda z nas nie może się doczekać;-) ciesze się że wszystko z dzidzią wporządku:tak:, ja mam wizyte jutro to zobaczymy, mam nadzieje że tez wszystko w normie:-)

witam się z wami i od razu dzielę informacjami bo o 10 wróciłam z dodatkowej wizyty u mojego gina z racji małęj ilości wód i nie dużej wagi mojej córeczki

Otóż wody nie spadły więc to dobra informacja, mała w zeszły piątek ważyła ok 2650 a dziś już 2898 więc też się cieszę, za 1,5 tyg. (jeśli nie urodzę) mam się zjawić na badania wewnętrzne i zewnętrzne i wtedy padnie decyzja czy kładziemy się i wywołujemy czy nadal czekamy. Wizyta 8 lutego więc w dzień terminu. KTG wykazało jakieś tam skurcze i dobrze - tak powiedział gin. W sumie podczas ktg tych skurczy nie czułam ale w domku co jakiś czas czuję.

Dziewczyny już nie mogę się doczekać, naprawdę.

No to super dobre wieści niesiesz oby były jeszcze lepsze:tak:

jtaudul ładnie dzidzia urosła :)) Coś dobrego jej musiałaś dawać do jedzenia :)))

Rutkosia całe cyce czy bardziej sutki?????

U nas sex odpada bo biorę te glubulki jeszcze przez 3 dni a nawet na ulotce jest napisane NO SEX, poza tym nie wiem czy mąż chciałby bo ta wydzielina ma teraz kolor (sorry za okreslenie) przyprawy curry.

jtaudul ładnie dzidzia urosła :)) Coś dobrego jej musiałaś dawać do jedzenia :)))

Rutkosia całe cyce czy bardziej sutki?????

U nas sex odpada bo biorę te glubulki jeszcze przez 3 dni a nawet na ulotce jest napisane NO SEX, poza tym nie wiem czy mąż chciałby bo ta wydzielina ma teraz kolor (sorry za okreslenie) przyprawy curry.

Całe cyce :-p Czekam na chłopa właśnie żeby mi cyce wymasował bo sama to nie chcem:/ przyjdzie o 15 do domu to masowanie go czeka i na wieczór drugi raz:-p Odbije sobie za wszystkie czasy bo wcześniej nie miałam ochoty żeby dotykał bi mnie to drażniło a teraz naprawdę przyjemne;D

reklama
No to mój dzisiaj też bedzie miał bojowe zadanie :)) Niech tylko wróci do domu :))))
W razie braku chęci zagroże brakiem obiadu :))

Ostatnia edycja:
Do góry