reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobitki ja już po kawce moje dziecko BIEGA po domu tylko patrze kiedy zająca złapie.
Bartek zaczął wstawać o 7 ale tak rano to mój m sie nim zajmuje a ja mogę wtedy pospać aż do 8:-D
Anaconda szkoda:-(
Malinka Julka pewnie zawiedziona co?:-(Ach te choróbska
Wiktoria a co tak żadko wpadasz?

reklama
witam,

U mnie znowu zimowo bo sniegu troche dosypało :sorry2:

Helena w przedszkolu, kupiłam jej kinder czkolade do poczęstowania, dzieci, ale sie pyza mała cieszyła:-D:-D , Niki jakaś grzeczna :szok: to chyba cisz przed burza :-D:-D:-D:-D

Zdrówka dal wszytskich chorowitków :tak: Mnie cos boli szyja chyba mnie wczoraj przewiało na nocnych zakupch :zawstydzona/y:

Zajrzę jak Niki uśnie :tak::-p

Helenko
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :)

Helenko

Niech Ci słonko ciepło gra

Niech Twój uśmiech długo trwa
Nie trać swej wesołej minki
Dziś są Twoje urodzinki.

Najlepsze życzenia przesyła e-ciocia Aneta

Wpadłam tylko na chwilkę.
Dziś urodziny ma również mój mąż ,więc uciekam .
Miłego dnia babeczki.

As, STO LAT dla ślubnego :tak:

A ja stałam sie manaczka samochodowa :-D:-D:-D Pora nabyć auto, bo to co mamy to się strasznie sypie, budżet ograniczony, a trzeba cos wybrac :dry:

reklama
MH STO LAT STO LAT DLA HELENKI ZDRÓWKA MIŁOŚCI I DUŻO BEZTROSKI:happy2::happy2:
a co ciebie tak na autko wzięło????
As KOCHANA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TWOJEGO MIŚKA ZDRÓWKA POGODY DUCHA I WIĘCEJ WOLNEGO CZASU :happy2::happy2::happy2:
Dowikluś mi wczoraj tak wyskakiwały reklamy:wściekła/y: i ta ankieta też :wściekła/y:
Aleksja dużo dużo zdrówka kochana :tak::tak::tak: jak Igorek ???przyzwyczaił się do tego że pracujesz???
A ja wyprasowałam całą tonę prania:-D:-D:-D do tego nastawiłam koc do pralki obiadek sobie podszykowałam :tak::tak:Tonisław śpi więc wreszcie mam trochę luzu:tak::tak::tak: chociaz mam w planach dziś sobie lodówkę umyć więc kto wie kto wie :dry::-D:-D:-D

Do góry