reklama
joasienka1
Fanka BB :)
no to witam Cie serdecznie po raz kolejny w dwupaku!joasienka, monia-t no to zaczynamy odliczanie do godz zero :-)
joasienka a ty kiedy masz sie stawic w szpitalu znow na kontrole?
ja mam się stawić w szpitalu jak się akcja zacznie :-)
w poniedziałek mam w razie czego wizytę u moje ginki, ale ma nadzieję, że nie przyjdę bo urodzę.
ciekawe czy ten mój masaż coś dał, ja czekam na poród już jak na zbawienie i nie moge się doczekac tej mojej uparciuszki

wyobraź sobie, że nawet jej wczoraj łóżeczko ubrałam, a ona nic.
skończyły mi się upławy po tym masażu, czop już chyba cały wyszedł i mam wielka nadzieję że w weekend urodzę ale jakoś chyba to tylko nadzieja płonna :-(
moja lekarka póki wszystko jest ok to raczej mi do szpitala skierowania nie da bo jest przeciwna wywoływaniu i dopóki łożysko wydolne i wody ok to pewnie będę chodzić do marca...
agapa
malutk_a - no to zaczynamy! :-) Ja mam jechać w niedzielę, ale nie wiem czy to ma sens, czy nie lepiej w poniedziałek. Czy w weekendy zlecają cokolwiek? Bez sensu byłoby jechać tylko po to, żeby się tam przespaćA może poczekamy do Walentynek? Już niedaleko
modlicha, farbka - dzięki za opowieści. Ciekawe jak to u mnie będzie?...
Ribi - trzymam kciuki, żeby to naświetlanie przebiegło jak najmniej boleśnie i przede wszystkim sprawnie.
A miałyście jakieś skutki uboczne po ZZO?
Ja jeden jedyny raz wzięłam sobie to znieczulenie bo było za darmo i zrobiłam to bardziej z ciekawości niż z potrzeby i ... nigdy więcej. Po znieczuleniu bolała mnie str4asznie głowa, że nie dało rady wytrzymać a APAP nie działał, a kręgosłup to mnie tak nasuwał że chrzciny spędziłam w drugim pokoju płacząc z bólu, nawet dziecka nie dawałam rady nakarmić. Lekarze mówili że to po tym znieczuleniu i by się zgadzało bo przy 3 porodach to tylko po tym jednym miałam takie atrakcje. Ale wiadomo, każdy inaczej znosi.
Przepraszam że się tak wtryniam w wasz wątek, ale widzę że niektóre mają problemy a ja swoim skromnym doświadczeniem mogę coś poradzić.:-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczyny mam pytanie: CZY POTRZEBUJĘ SKIEROWANIE DO SZPITALA OD PEDIATRY? cZY WYSTARCZĄ TYLKO WYNIKI? dZIECKO JUTRO BĘDZIE MIAŁO 11 DNI WIĘC MOŻE TO MA ZNACZENIE?
Moja sąsiadka miała ostatnio taką sytuację jak Ty i musiała mieć skierowanie od pediatry do szpitala.
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
My się dołączamy do ogólnoświatowego dnia marudzenia... mały właśnie zasnął po dwóch godzinach... w foteliku samochodowym pod stołem w kuchni :-)
Ciekawe, na jak długo... :-)
To i ja się dołanczam z moim kochanym synusiem
ribi - róznie bywa ale tak czy inaczej trzeba naświetlać, wierzę, że szybko wrócicie do domku
Myślałam, że Ty nie znajdujesz czasu na forum jeszcze, a że mało zaglądam na ogólne to też żyłam w błędzie
Czesc dziewczyny to widac dziisaj taki dzien bo Moj maly tez marudzil i mial najdluzsza przerwe do tej pory od 8 rano do 15 wcale mi nie spal tylko ciagle marudzil.Dziewczyny kurcze moze to jest glupie ale Ja nie potrafie wkelic fotki do galerii naszych malenstw nigdy nie korzystalam z porgramu imageshack nie wiem jak mam to zrobic czy ktoras z was moglaby mi dac szybki kursik ?
joasienka1
może ja pomogę:Czesc dziewczyny to widac dziisaj taki dzien bo Moj maly tez marudzil i mial najdluzsza przerwe do tej pory od 8 rano do 15 wcale mi nie spal tylko ciagle marudzil.Dziewczyny kurcze moze to jest glupie ale Ja nie potrafie wkelic fotki do galerii naszych malenstw nigdy nie korzystalam z porgramu imageshack nie wiem jak mam to zrobic czy ktoras z was moglaby mi dac szybki kursik ?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
wskazujesz fotkę z kompa i dajesz browse
wybierasz rozmiar 640x480
wchodzisz: prześlij dalej
kopiujesz link kod forum i wrzucasz na forum, zdjęcie po zatwierdzeniu posta powinno się załadować
powodzenia :-)
Ostatnia edycja:
Ja nie mialam zadnych komlikazji po zzo ale anestezjolog powiedziala ze mam super kregoslup do wbijania sie. Bez zzo bym chyba nie dala rady- ale jak wiecie ja mialam wyjatkowy maraton z atrakcjami. Mysle, ze jak da sie wytrzymac bez, to lepiej bez ale w moim przypadku ja sobie chwale.
reklama
AsiaK.
czesc kochane - mam chwilke, jest 2 w nocy - wszyscy spia i mnie oczka sie zamykaja ale postanowilam sprawdzic co sie u was dzieje.
Malutka - ja bylam pewna,ze juz bedziesz po ..tak czy inaczej zycze powodzenia!!!
...eh, nic juz wiecej nie napisze ..musze leciec
buzka, moze jutro cos wiecej napisze...
Malutka - ja bylam pewna,ze juz bedziesz po ..tak czy inaczej zycze powodzenia!!!
...eh, nic juz wiecej nie napisze ..musze leciec
buzka, moze jutro cos wiecej napisze...
Podziel się: