reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
widzę, że rozmawiacie o spaniu z dziećmi.. cóż.. ja mieszkam u rodziców, mam jeden pokój i śpię z małym w jednym łóżku odkąd męża nie ma, bo tak to mały spał w łóżeczku. nie dość, że nie miałabym miejsca na osobne łóżko dla małego, a on nie lubi spać już w łóżeczku, to od pewnego czasu często budził się w nocy i płakał, więc jak śpimy razem, to on śpi spokojniej i jest dłużej śpi, pewnie czuje się bardziej bezpieczny.. a wiem, że to wszystko jest spowodowane wyprowadzką m.
chciałabym go nauczyć już spać samodzielnie, ale gdzie ja postawie drugie łóżko.

My juz po spacerku:tak::tak::tak:W sumei zeszlo nam ponad godzinke wiec nie tak zle;-):-)Gdyby nie to ze tak mocno wieje to na dworze byloby super:tak::tak::tak:NO i troszke popadalo:no::no:
Na obiad smaze dzisiaj nalesniczki bo juz dluugo za nami chodza:-):tak:
Jesli chodzi o spanie z dziecmi to ja tez czasami bralam moje do wyrka:tak::tak:Nie widze w tym nic zlego:-)
Teraz czasami tez robi Im "Dzien Dziecka" i spia ze mna:tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)
Skad dokladnie jestes z Poznania?

kwiatowe jest niedaleko :-) ja najczęściej chodzę do biedronki tuż przed K.C. :-)
ale w kingu bardzo często jestem. wiadomo najbliżej.

ja moją marudę próbuję od 12 uśpić, ale mimo, że jest śpiący to i tak rozrabia na całego.

Witam w sobotę. Ja korzystam z okazji póki net mi działa :sorry: bo co chwilę wyłączają :sorry: u mnie ciepło ale wietrznie i to bardzo :sorry: siedzimy w domku, nawet się z domu nie chce wychodzić :tak: Obiadek mam zrobiony, ciasto dochodzi do siebie w lodówce, muszę tylko gary zmyć i będę miała wolne :-) Kuba z M się bawią klockami :tak: wczoraj Kubek coś lekko pod gorączką był, dałam mu od razu czopek na noc i dzisiaj mu nic nie jest :sorry: tylko trochę marudny na tą pogodę :tak:

Witajcie popołudniowo.
Witam nową mamę.
Czym nas więcej tym weselej ,więc rozgość się .

Dowikla ten nasz dom wcale nie jest taki duży ;-),tylko tak się wydaje.;-):-D:-D:-D
Co do spania dzieciaków z rodziców.
Nauczyłam tak swoje smyki,że to my się kładziemy do nich ,a nie odwrotnie.:tak:;-):-):-) I spokój mam .
Czasami jak mały wpadnie do naszej sypialni to raczej po to ,by ściągnąć kołdrę z nas i się z nami podroczyć niż władować nam się do łóżka.:-):-)

Wróciłam ze szkoły i zrobiłam obiadek.
Zaraz biorę się za karpatkę i sernik na zimno.
Sałatkę gyros zrobiłam wczoraj ,więc mi tylko ryżowa została do zrobienia i też mam luz.:tak::-):-)
A zapomniałam pochwalić moich domowników.
Jak ja byłam w szkole posprzątali mi całą chatkę .:tak::szok::szok::-):-):-)

reklama
Do góry