Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Super mata- szkoda że u nas w lumpkach o takie łupy ciężko.
Julka też ma te rajstopki Lidlowe![]()
Oj rajstopy są super. Ja kupiłam jedne jasne i dwie pary tych ciemniejszych. Jakościowo są bardzo dobre wg mnie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Oj rajstopy są super. Ja kupiłam jedne jasne i dwie pary tych ciemniejszych. Jakościowo są bardzo dobre wg mnie ;-)
My jeszcze nie używamy bo kupiłam 74/80 i te nogawki strasznie długaśne, te ciemniejsze mamy chyba większe trochę.Więc jakościowo nie wiem
ale wizualnie są super, ogólnie podobają mi się rajstopki z aplikacjami na tyłku
![]()

Ja u siebie do lumpów nie wchodzę bo tam taki syf, że moja babcia ma na strychu lepsze szmaty!!!
u mnie to samo... a smród taki że się rzygać chce...![]()
A ja parę dni temu kupiłam Hani matę w lumpku za 10zł
Oglądałam je na allegro, ponad 100zł kosztują, hihi
Zobacz załącznik 324846