reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2011

reklama
aleksandra trzymaj się i pisz co i jak..... :*

aenye ja Cie rozumiem, GDYBY MI SIĘ CHCIAŁO TAK JAK MI SIĘ NIE CHCE. no po prostu siły brak... :( ale muszę trochę ogarnąć kuchnię i łazienkę.

czekolada powiadasz?:) zaraz śmignę parę kostek, kawową mam, mniami

ja to już olewam te zakupy i wszystko przez neta. po buty jedynie pójdę osobiście w tym tyg;)
biustonosze widziałam w h&m-ie ale w sumie na allegro w tej cenie ładniejsze kupię...tylko tu jeszcze koszty przesyłki...

walentynek nie uznaję ani ja ani mój małż, ale wiem że dostanę dzisiaj kwiatuszki:) i rano życzonka walentynkowe o 6.30 dostałam:) także fajnie że pamięta mimo że jakoś to święto nie w naszych klimatach;) za duża komercha, za duże tłumy....
nawet pisać mi się nie chce. śmigam po czekoladę i do łazienki!! sprzątać!!! ehhh

Witam .

również trzymam kciuki za alekxandre ,

ja z racji walentynek dostałam bukiecik róż i kolczyki :happy: a tera śmignął do roboty więc sama ze sobą spędzę hheh.

mdłości chyba mnie powróciły nie wiem ale od jakiś 3 dni mi niedobrze jak za czasów wczesnej ciąży i ta zgaga już po wodzie nawet .

mam pytanko juz nie chciałam na kulinarnym ,tu jakoś chyba szybciej :-p, chodzi o te ciacho krowie, więc chciałam się dowiedzieć o ten twaróg w biedronie był tylko śmietankowy i taki mąż kupił,ale czy ten ser trzeba jeszcze rozrobić z czymś ? tzn jaja,waniliowy cukier itp..czy tak sam z wiaderka rzucać na ciacho ...

Hej! Nie było mnie, bo w sobotę wylądowałam w szpitalu z podejżeniem zatrucia ciążowego. Skierował mnie mój lekarz rodzinny, bo wymiotowałam i ciśnienie mi skoczyło bardzo. Na szczęście po wnikliwych badaniach wykluczyli i w niedziele po południu wypuścili do domku. Jest dużo lepiej, ale cały czas dochodze do siebie. Nie dam rady was niestety nadrobić. Ściskam was mocno wszystkie razem i każdą z osobna.

też podłanczam się aleksandro do trzymania kciuków, musi musi być OK i już!!!!!!!!

pandorka dobrze że u ciebie już dobrze:tak:

A ja miałam prasować ale dopiero skończyłam piec te ciasteczka, jeszcze big bajzel w kuchni cza sprzątnąć a kręgosłup odpada tak więc dziś sobie daruje. Dobrze że tylko obiad mam do podgrzania

ja po expresowym shoppingu i jeszcze sobie fotke strzeliłam i zamieściłam na fotkowym :p Zaraz zabieram się za zupkę i budzę moje małe tornado. Kupiłam wafle i dziś zrobię a jutro może te babeczki co to ta nasza zdolna kuchareczka wyczarowała :)

A i się pochwalę. Od 2 dni zeszłam z dawki co 3 na co 6 godzin z fenoterolem i skurczy brak :) Oby to tylko nie była cisza przed burzą.

Pandorka dobrze że się wyjaśniło i już lepiej. W którym szpitalu byłaś?

reklama
Do góry