reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam...wczoraj nie dalam rady zajzec,bo Karola strasznie marudzila,co chwile kichala i gile az po pas...temperatura juz 38 byla wiec niezle ja wzielo,a i kaszle tez ,jakby sie jej tam w srodku gotowalo,a jeszcze nasza lekarka dzis popoludniu i dopiero na 15 sie zapisalam...ehhhh...teraz spi wiec moge troche do was skrobnac,ale nic nie poczytalam:-(...moze wieczorem jak nie bede padnieta....
Gosia to samo,nos zawalony,goraczka do 38 ...ehhh...jeszcze brakuje zebym sie i ja rozlozyla....

reklama
To fakt na dworze piękne słonko ale mroźno że szybko do domu wróciłam :tak::tak:
Karlita cudnie wyglądasz w tej chuście razem z Norbusiem :tak::tak:
Anet najważniejsze że się zapisałaś do lekarza, jak obejrzy dziewczynki to zapewne coś im przepisze i szybko wyzdrowieją :tak::tak::tak:
Emilia, Justyna jak tam na spacerku?

Witajciemy dzisiaj od rana na nogach...P mam w domu jeden dzień dłużej....więc w US złożyliśmy już rozliczenie, odebraliśmy umowę wczasów...odwiedziliśmy kilka ciotek i kupiliśmy Julci super kurteczkę z 50% rabatem na przyszłą zimę:tak::tak::tak::tak:

Zdążyłąm już nawet nalesniki usmazyć i dzisiaj są w wersji meksykańskiej, Jula śpi i popołudniu zmykamy na basenik!!!!

Troszkę nadrobiłam...a więc....

Justyna
31 rocznica...

Marzenka super że wieczorny wypad udał się a na czym byliście w kinie???i jak powrót do rzeczywistości...

Maltanka dzięki za smska...i gratulacje rezerwacji wakacji, gdzie w końcu jedziecie???chwal się...
Ja tez wstawiam suwaczek wakacyjny i odliczam...

Emilia zdrówka dla M

Marta zdróweczka....akcja porodowa???:szok::szok::szok:

Anaconda my stosowaliśmy Emlę.....

Karlita BOMBA!!!!!!!!Wyglądacie cudnie...Karolinko możesz jeszcze raz zawiązac wokół pasa...

Madziarka te kredki są rewelacyjne.....dzięki że mi je pokazałaś:tak::tak::tak:

ZDRÓWECZKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!!!!!I DLA ZĄBKUJĄCYCH ULGI!!!

Dotarłam już do domu. Spacerek udany, dziewczyny super:-),
Karlitko super wyglądacie z tą chustą
Madzienka udanego pluskania

Dzień dobry :tak:

Miałam dziś z rana razem z Martynką zaprowadzić Amandę do przedszkola ale jak spojrzałam na termometr to już mi sie odechciało gdziekolwiek wychodzic :sorry:
minus 12 brrrr:baffled: ja chce wiosnę!!!!:crazy:

My też już w domku :tak: zjedliśmy obiadek, herbatkę wypiliśmy i koledzy M przyszli to Natalia szaleje

Justynka Bardzo fajnie było, no mam nadzieję że się jeszcze spotkamy. Może Natalka nie była najgrzeczniejsza, ale z reguły jest fajna i biega a nie krzyczy i wymyśla jakieś rzeczy. A patrząc się na Twojego synka coraz bardziej chce mi się synka :-D

aluska
ja też chcę wiosny, a może i ty do nas kiedyś dołączysz na spacerku :tak:

Madziarka mam nadzieje ze ząbki szybko Neli przestaną dokuczać:tak::tak:
Marta oby akcja się u Ciebie jeszcze nie rozpoczęła:confused: Pawełku siedź grzecznie:confused:
Antuanet serdecznie gratulacje zdolna Kobitko:-)
Karlita promiennie wyglądasz :tak::tak:fajna chusta;-)
Madzienka miłego pluskania na basenie :-)
świetny suwaczek :tak::tak:
Maltanka
fajnie wakacje Wam się szykują:-)
Anet15 szybkiego powrotu do zdrówka Twoim córeczkom życzę:tak::tak:
Anaconda niestety nie korzystałam z takich plastrów więc nic nie wiem na ich temat :sorry:
Marzenko super że wypadzik udany miałaś:tak::tak:
Justyna, Emilia jak tam po spacerku ? może następnym razem i ja się do was przyłącze;-)
Shenen dużo zdrówka przesyłam:confused::confused:
gon1a gratuluję syneczka w brzucholku :tak::tak::-)

Emilia o tym samym myślałam ;-):-D:-D
oby ząbki u Justysi szybko przestały dokuczać:tak:
Sunday fajnie że Maks lubi układać puzzle:tak::tak:
Madzienka ja bym się z Martyna skusiła na wypad do Bugi pod warunkiem ze dużego mrozu nie będzie:rofl2:

Madzienka i jakie masz zdanie na temat tych plasterków? Faktycznie minimalizują ból do zera? Ja już je zakupiłam i zamierzam Mai nakleić przed szczepieniem :tak::tak::tak:
Ja z jutrzejszego Bugi rezygnuję z racji szczepienia :-:)-:)-(

reklama
aluska my też się dzisiaj werandowaliśmy przez 20 min i wystarczyło bo zimno strasznie
piszemy petycje o lato ???

wiosna za 1,5 miesiaca
;-)

Madzieńka
zazdroszczę wakacji Turcja ... zazdroszczę :-)
a o jakich kredkach mówisz ????

co do Bugi to E niestety jutro ma sajgon w pracy
moze we czwartek albo w piątek Madzia co ?? a moze KC ??

ps dzięki twojemu najnowszemu filmikowi już wiem co kupie Gabi do kąpieli ;-)

maltanka świetnie ze udało się zarezerwować miejsca nad morzem :-)

Justyna Emilka świetnie ze mogłyście się spotkać :-)

niemozliwe moje potwory się dzis pięknie zsynchronizowały poszły spać w tym samym czasie tfu tfu mam chwile dla siebie :-)

Ostatnia edycja:
Do góry