reklama
anaconda27
styczniówka2006
Mikołajku dołączamy się do życzeń

Madzienka ja mam zamiar nie odklejać jej tego plasterka to może wtedy będzie dokładnie wiedziała gdzie ma szczepić

Madzienka ja mam zamiar nie odklejać jej tego plasterka to może wtedy będzie dokładnie wiedziała gdzie ma szczepićniech go sama odklei dopiero w przychodni. Jeszcze jak jutro rano będę dzwonić i ją zapisywać to się dokładnie wypytam gdzie to szczepienie ma być
[/B]
Anaconda z tego co ja czytałam w ulotce to trzeba ten plaster odkleić przed szczepieniem chyba 15 albo 30 minut....ale może masz jakieś nowoczesniejsze....powodzonka, trzymamy kciuki za bezbolesne szczepienie...
gon1a
Fanka BB :)
karlita super wygladacie w chuscie, jak ty dałąś rade sie tak omotac tą chustą??
Mandziula wszystkiego najlepszego dla Mikołaja z okazji 1 Urodzin
Mandziula wszystkiego najlepszego dla Mikołaja z okazji 1 Urodzin
aneta82
mam chwilę, więc zaglądam, Ola z Pawłem śpią,, aż miło popatrzeć, kupiliśmy Panadol na te ząbki, zobaczymy czy pomoże, już cały dół ma napuchnięty i zabielony
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
dziękujemy za życzenia;-);-);-)
aneta oby panadol pomógł za ząbki
anaconda bezbolesnego szczepienia Majeczce życzę

emilia nie zazdroszczę przeżyć z samochodem, dobrze, że kolega cię poratował
\
karlita wielkie brawa za omotanie małego

super wyglądacie, teraz tylko czekac na wiesnę i ruszac na spacerek

madzienka ale wam fajnie że na zjezdzalni jeździcie

ciekawe kiedy nam pozwolą

a kretki do malowania po wannie super sprawa

marta bidulko, zdrówka podsyłam

a jak się teraz czujecie?????
sunday kopnik małża w cztery litary, to bedzie pamietał, moj tez z tych co im się zapomina, ale w tym roku to mu powiedziałam co chcę dostać i nie miał wyjścia

w końcu jak sam nie pamieta to się upominam

a my nareszcie w domku, strasznie mnie meczątakie długie wyjazdy
no i Mikołaj tam jakoś orzej sypia, oby dziś spał spokojnie bo ja się wykończę

a urodzinki nawet się udały, był torciki prezenty, a imprezas kończyła sięo 2 w nocy

oczywiście solenizant nie doczekał końca;-);-);-)
a dziś jeszcze mój brat do nas przyjedzie, narazie mamy ich kota, ale Kola miał ubaw z tym kotem, łazi za nim i krzyczy łałała

jak mi sie naładuje bateria do aparatu to wrzucę wam jakieś zdjęcia

aneta oby panadol pomógł za ząbki

anaconda bezbolesnego szczepienia Majeczce życzę

emilia nie zazdroszczę przeżyć z samochodem, dobrze, że kolega cię poratował

karlita wielkie brawa za omotanie małego

madzienka ale wam fajnie że na zjezdzalni jeździcie

marta bidulko, zdrówka podsyłam

sunday kopnik małża w cztery litary, to bedzie pamietał, moj tez z tych co im się zapomina, ale w tym roku to mu powiedziałam co chcę dostać i nie miał wyjścia

a my nareszcie w domku, strasznie mnie meczątakie długie wyjazdy

a urodzinki nawet się udały, był torciki prezenty, a imprezas kończyła sięo 2 w nocy

a dziś jeszcze mój brat do nas przyjedzie, narazie mamy ich kota, ale Kola miał ubaw z tym kotem, łazi za nim i krzyczy łałała

jak mi sie naładuje bateria do aparatu to wrzucę wam jakieś zdjęcia

gon1a
mandziula czekamy na zdjątka
emila nie zazdroszcze problemów z autkiem
emila nie zazdroszcze problemów z autkiem
Justyna2729
Mandziula życzę aby ta nocka była spokojniejsza i żebyś wypoczęła
Michał szybko zasnął
i ja już zmykam. Jeszcze uprasuję dla męża koszulę lulu
Spokojnej nocy

Michał szybko zasnął

Spokojnej nocy
witam

no to dotarłam

brrrrrrrrrr......ależ zimno, zamarznąć można idąc rano do pracy
ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas chyba wychodzą górne dwójki, bo napuchnięte, pełno śliny no i pobudki co chwila
smakowitości
ale kusisz
nie wolno tak
zdrówka dla dzieciaków

no po tylu latach akumulator miał prawo paść
grzej się, grzeej, żebyś nie zachorowała
a gdzie suwaczek

no i co wybraliście?pochwal się

ojej, trzymaj się
zdrówka dla M

super wyglądacie

STO LAT, STO LAT MIKOŁAJU

Zdrówka, szczęścia i dużego uśmiechu na buzi

a swoją drogą, aż trudno mi uwierzyć, że Kola skończył już roczek

wydaje się, jakby to dosłownie wczoraj było
pamiętam, jak zbierałaś się do szpitala i co chwilę Cię odsyłali

no to dotarłam

brrrrrrrrrr......ależ zimno, zamarznąć można idąc rano do pracy

u nas chyba wychodzą górne dwójki, bo napuchnięte, pełno śliny no i pobudki co chwila

Witam
Ja tylko na chwilkę. My z Justysią już nie śpimy. Reszta tak. Moja Natalka nigdy nie spała tak długo
. No ale nie będę jej przeszkadzać
.
Wklejam zdjęcia dwóch ciast które zrobiłam. Częstować się :-).
Zobacz załącznik 326898Zobacz załącznik 326899
Dobra Natalka się obudziła.
Ja dopiero wieczorkiem wejdę na neta, b jadę do rodziców na imprezkę
Miłej niedzieli
I jeszcze sobie przypomniałam
Justynka pisałaś, że na weekend jedziecie do Włodawy, a tam podobno ogrzewania brak bo coś się popsuło. No mam nadzieję, że Twoi rodzice mają swoje, bo zmarzniecie :-(
haha
Jeszcze raz sobie coś przypomniałam
Ewidentnie ząbki u Justysi. Dałam wczoraj o 18 Panadol, tylko w mniejszej dawce, i dziecko jak nowo narodzone po 20 minutach. Także dziękuję za rady :-)
smakowitości

Emilko, Olek też chyba od Jula załapał jelitówkę, cały dzień ospały, nawet na kompa nie siadłi do jedzenia marny - bułka z masłem i wsio, teraz ma 38*C. A odgazowana cola najlepsza na biegunkę;-)
. Jeśli chodzi o akumulator to kupiliśmy go z autkiem więc po 5 latach użytkowania i ponad 50tys. km miał prawo paść.
zdrówka dla dzieciaków

no po tylu latach akumulator miał prawo paść

Witajcie!
Marta zdrówka dla chłopaków, a akumulator to na prawdę bardzo długo wam służył
Emilko i Twojemu mężowi zdróweczka życzę. Ciasta wyglądają jak z cukierni![]()
Marz dobrze że ze zdrówkiem u Was już lepiej, życzę udanego seansu filmowego:-)
Madzienka super że impreza weselna udana, która to rocznica?
Gon1a super wieści od gina:-):-) gratuluję
Anet podsyłam zdróweczka dziewczynkom
Sunday, Maltanka fajnie że wypad do znajomych udany
Madziara biedna Nelinka, umęczy się przez te zęby
Antuanet gratuluję zdanego egzaminu
I my już wróciliśmy z weekendu. Niestety zmarzliśmy u rodziców, bo jest jakaś awaria ciepłownicza. I od piątku wieczora kaloryfery jak lody a w karnie tylko zimna wodai tak jest do teraz. Dzwoniłam do mamy to mówiła że babcia siedzi w chustce i owinięta kocem. W internecie podają nieprawdziwe informacje na ten temat
. Michał wczoraj miał podwyższoną temperaturę, może to wina zębów. Jak teraz zasypiał to smoczka wypluwał a gryzł moje palce. I marudzi przez sen. Mam nadzieję że nocka będzie spokojna, bo przez weekend nie wyspałam się
. Idę jeszcze pomoczyć się w wannie i do łóżeczka wygrzać się.
Życzę spokojnych snów
grzej się, grzeej, żebyś nie zachorowała

emilka jak jesteś w domu to ja bym przetrzymała jeszcze dziewczynki Justysia to trochę za małajeszcze tak mi się wydaje, a prywatne czy państwowe hmmm nie ma najlepszego w każdym się znajdzie coś co nam nie będzie odpowiadać, za prywatne na pewno więcej będziesz musiała zapłacić
aaaaa zapomniałam się pochwalić że odliczam do wakacjizamówiliśmy w sobotę noclegi także teraz do lipca i nad morze juuuupppiiii:-)
a gdzie suwaczek

no i co wybraliście?pochwal się

Hej, ledwo co żyję, jelitówka mnie dopadła, przeopcjowałam się do pediatry młodych bo mój rodzinny - wiecznie go nie mai kawałek do niego mam. Od północy biegunka i wymioty, o 5-ej i 7-ej już tylko biegunka, doktorka kazała nawadniać się, dietka i w razie rozpoczęcia akcji porodowej mam natychmiast do szpitala jechać, bo dzięki biegunce mam darmową lewatywę i mogę w każdej chwili urodzić.
Olkowi w brzuchu skrzypi i też dietka i te same zalecenia co ja. Po badaniu brzucha stwierdziła że Pawełek jest większy niż 2,5 kilo.

Moja się obudziła, znaczy Natalia się darła że chce jeść. Już będę karmić Justysię i będziemy się zbierać, ale nam to się zejdzie na pewno z 30 - 40 minut.
A i M ma jelitówkę. Dostał zwolnienia na tydzień i pojechał zawieść do roboty. To troszkę w domku z nami posiedzi, to będę mogła parę rzeczy pozałatwiać![]()
zdrówka dla M

hej laseczki :-)
ja tylko wpadłam powiedzieć że uwielbiam chustę :-)
jeszcze raz Wam dziekuję ;-)
a tu dowody żeby nie było ;-)
Uploaded with ImageShack.us
tylko mam pytanie bo ten taki ogon po zawiązaniu z tylu mam do samej ziemi - to można się jeszcze raz omotać wokół pasa ??
Martusia oby jelitówka szybko przeszła dużo PIJ!!
anaonda my nic nie stosowalismy ale podobno sa te z jakieś maści znieczulające
wszystkim zabkującym brzdącom życze szybkiego wyjscia zęboli a rodzicom cierpliwości ;-)
super wyglądacie

witam i ja po kilku dniach przewry
byliśmy u rodziców i dopiero dzis wróciliśmy do domku
pierwsze urodzinki zaliczyliśmy;-);-);-)
potem poczytam co u was bo muszę rozpakować walizki i jakąs kolacje naszykowac;-);-);-)
STO LAT, STO LAT MIKOŁAJU

a swoją drogą, aż trudno mi uwierzyć, że Kola skończył już roczek

reklama
Motylla
Witajcie wieczorową porą. Dzisiaj wyszłam ze swoim brzdącem bez wózka trochę sobie pochodziliśmy ale po chwili już mu się znudziło i chciał na ręce więc go wzięłam i wróciliśmy do mieszkania. Ale jestem zakręcona bo miałam coś jeszcze napisać ale wyleciało mi z głowy. Kolorowych snów życzę wszystkim
karlita:Bardzo słodko Norbercik wygląda w tej chuście
Anet15: Zdrówka podsyłam

karlita:Bardzo słodko Norbercik wygląda w tej chuście

Anet15: Zdrówka podsyłam