reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Mikołajku wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek

Zobacz załącznik 327363

Mikołajku dołączamy się do życzeń :tak::tak::tak:

Madzienka ja mam zamiar nie odklejać jej tego plasterka to może wtedy będzie dokładnie wiedziała gdzie ma szczepić :crazy::crazy: niech go sama odklei dopiero w przychodni. Jeszcze jak jutro rano będę dzwonić i ją zapisywać to się dokładnie wypytam gdzie to szczepienie ma być :tak::tak::tak:

Madzienka ja mam zamiar nie odklejać jej tego plasterka to może wtedy będzie dokładnie wiedziała gdzie ma szczepić :crazy::crazy: niech go sama odklei dopiero w przychodni. Jeszcze jak jutro rano będę dzwonić i ją zapisywać to się dokładnie wypytam gdzie to szczepienie ma być :tak::tak::tak:[/B]

Anaconda z tego co ja czytałam w ulotce to trzeba ten plaster odkleić przed szczepieniem chyba 15 albo 30 minut....ale może masz jakieś nowoczesniejsze....powodzonka, trzymamy kciuki za bezbolesne szczepienie...

mam chwilę, więc zaglądam, Ola z Pawłem śpią,, aż miło popatrzeć, kupiliśmy Panadol na te ząbki, zobaczymy czy pomoże, już cały dół ma napuchnięty i zabielony

dziękujemy za życzenia;-);-);-)

aneta oby panadol pomógł za ząbki:tak::tak:

anaconda bezbolesnego szczepienia Majeczce życzę:tak::tak::tak:

emilia nie zazdroszczę przeżyć z samochodem, dobrze, że kolega cię poratował:tak::tak:\

karlita wielkie brawa za omotanie małego:tak::tak::tak: super wyglądacie, teraz tylko czekac na wiesnę i ruszac na spacerek:tak::tak::tak::tak:

madzienka ale wam fajnie że na zjezdzalni jeździcie:tak::tak::tak: ciekawe kiedy nam pozwolą:-D:-D:-D a kretki do malowania po wannie super sprawa:tak::tak::tak:

marta
bidulko, zdrówka podsyłam:tak::tak::tak: a jak się teraz czujecie?????

sunday kopnik małża w cztery litary, to bedzie pamietał, moj tez z tych co im się zapomina, ale w tym roku to mu powiedziałam co chcę dostać i nie miał wyjścia:-D:-D:-D w końcu jak sam nie pamieta to się upominam:tak::tak::tak:

a my nareszcie w domku, strasznie mnie meczątakie długie wyjazdy:no::no: no i Mikołaj tam jakoś orzej sypia, oby dziś spał spokojnie bo ja się wykończę:tak::tak::tak:

a urodzinki nawet się udały, był torciki prezenty, a imprezas kończyła sięo 2 w nocy:-D:-D:-D oczywiście solenizant nie doczekał końca;-);-);-)
a dziś jeszcze mój brat do nas przyjedzie, narazie mamy ich kota, ale Kola miał ubaw z tym kotem, łazi za nim i krzyczy łałała:-D:-D:-D:-D
jak mi sie naładuje bateria do aparatu to wrzucę wam jakieś zdjęcia:tak::tak::tak:

Mandziula życzę aby ta nocka była spokojniejsza i żebyś wypoczęła:tak:

Michał szybko zasnął:szok: i ja już zmykam. Jeszcze uprasuję dla męża koszulę lulu:tak:
Spokojnej nocy

witam:tak::tak::tak:

no to dotarłam:-D:-D
brrrrrrrrrr......ależ zimno, zamarznąć można idąc rano do pracy:wściekła/y:ja chcę wiosnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u nas chyba wychodzą górne dwójki, bo napuchnięte, pełno śliny no i pobudki co chwila:confused2:
Witam

Ja tylko na chwilkę. My z Justysią już nie śpimy. Reszta tak :szok:. Moja Natalka nigdy nie spała tak długo :szok:. No ale nie będę jej przeszkadzać :-D.

Wklejam zdjęcia dwóch ciast które zrobiłam. Częstować się :-).
Zobacz załącznik 326898Zobacz załącznik 326899

Dobra Natalka się obudziła.

Ja dopiero wieczorkiem wejdę na neta, b jadę do rodziców na imprezkę :tak:

Miłej niedzieli :tak:

I jeszcze sobie przypomniałam

Justynka
pisałaś, że na weekend jedziecie do Włodawy, a tam podobno ogrzewania brak bo coś się popsuło. No mam nadzieję, że Twoi rodzice mają swoje, bo zmarzniecie :-(

haha
Jeszcze raz sobie coś przypomniałam

Ewidentnie ząbki u Justysi. Dałam wczoraj o 18 Panadol, tylko w mniejszej dawce, i dziecko jak nowo narodzone po 20 minutach :tak:. Także dziękuję za rady :-)

smakowitości:tak:ale kusisz:no:nie wolno tak:no:

Emilko, Olek też chyba od Jula załapał jelitówkę, cały dzień ospały, nawet na kompa nie siadł:szok::no::no: i do jedzenia marny - bułka z masłem i wsio, teraz ma 38*C. A odgazowana cola najlepsza na biegunkę;-):tak:. Jeśli chodzi o akumulator to kupiliśmy go z autkiem więc po 5 latach użytkowania i ponad 50tys. km miał prawo paść.

zdrówka dla dzieciaków:tak::tak::tak:
no po tylu latach akumulator miał prawo paść:tak:
Witajcie!
Marta zdrówka dla chłopaków:tak:, a akumulator to na prawdę bardzo długo wam służył:tak:
Emilko i Twojemu mężowi zdróweczka życzę. Ciasta wyglądają jak z cukierni:tak:
Marz dobrze że ze zdrówkiem u Was już lepiej, życzę udanego seansu filmowego:-)
Madzienka super że impreza weselna udana, która to rocznica?
Gon1a super wieści od gina:-):-) gratuluję :tak:
Anet podsyłam zdróweczka dziewczynkom:tak:
Sunday, Maltanka fajnie że wypad do znajomych udany:tak:
Madziara biedna Nelinka, umęczy się przez te zęby:no:
Antuanet gratuluję zdanego egzaminu:tak:
I my już wróciliśmy z weekendu. Niestety zmarzliśmy u rodziców, bo jest jakaś awaria ciepłownicza. I od piątku wieczora kaloryfery jak lody a w karnie tylko zimna woda:no: i tak jest do teraz. Dzwoniłam do mamy to mówiła że babcia siedzi w chustce i owinięta kocem. W internecie podają nieprawdziwe informacje na ten temat:wściekła/y:. Michał wczoraj miał podwyższoną temperaturę, może to wina zębów. Jak teraz zasypiał to smoczka wypluwał a gryzł moje palce. I marudzi przez sen. Mam nadzieję że nocka będzie spokojna, bo przez weekend nie wyspałam się:no:. Idę jeszcze pomoczyć się w wannie i do łóżeczka wygrzać się.
Życzę spokojnych snów

grzej się, grzeej, żebyś nie zachorowała:tak:

emilka jak jesteś w domu to ja bym przetrzymała jeszcze dziewczynki Justysia to trochę za mała:sorry:jeszcze tak mi się wydaje, a prywatne czy państwowe hmmm nie ma najlepszego w każdym się znajdzie coś co nam nie będzie odpowiadać, za prywatne na pewno więcej będziesz musiała zapłacić:sorry:

aaaaa zapomniałam się pochwalić że odliczam do wakacji:tak: zamówiliśmy w sobotę noclegi także teraz do lipca i nad morze juuuupppiiii:-)

a gdzie suwaczek:-p:-p:-p:-p
no i co wybraliście?pochwal się:tak:

Hej, ledwo co żyję, jelitówka mnie dopadła, przeopcjowałam się do pediatry młodych bo mój rodzinny - wiecznie go nie ma:wściekła/y::crazy: i kawałek do niego mam. Od północy biegunka i wymioty, o 5-ej i 7-ej już tylko biegunka, doktorka kazała nawadniać się, dietka i w razie rozpoczęcia akcji porodowej mam natychmiast do szpitala jechać, bo dzięki biegunce mam darmową lewatywę i mogę w każdej chwili urodzić.
Olkowi w brzuchu skrzypi i też dietka i te same zalecenia co ja. Po badaniu brzucha stwierdziła że Pawełek jest większy niż 2,5 kilo.

:szok::szok:ojej, trzymaj się:tak:

Moja się obudziła, znaczy Natalia się darła że chce jeść. Już będę karmić Justysię i będziemy się zbierać, ale nam to się zejdzie na pewno z 30 - 40 minut :tak:.

A i M ma jelitówkę. Dostał zwolnienia na tydzień i pojechał zawieść do roboty. To troszkę w domku z nami posiedzi, to będę mogła parę rzeczy pozałatwiać :tak:

zdrówka dla M:tak::tak:

hej laseczki :-)
ja tylko wpadłam powiedzieć że uwielbiam chustę :-)
jeszcze raz Wam dziekuję ;-)

a tu dowody żeby nie było ;-)

Uploaded with ImageShack.us

tylko mam pytanie bo ten taki ogon po zawiązaniu z tylu mam do samej ziemi - to można się jeszcze raz omotać wokół pasa ??

Martusia oby jelitówka szybko przeszła dużo PIJ!!

anaonda my nic nie stosowalismy ale podobno sa te z jakieś maści znieczulające

wszystkim zabkującym brzdącom życze szybkiego wyjscia zęboli a rodzicom cierpliwości ;-)

super wyglądacie:tak::tak::tak::tak:

witam i ja po kilku dniach przewry
byliśmy u rodziców i dopiero dzis wróciliśmy do domku:tak::tak::tak:

pierwsze urodzinki zaliczyliśmy;-);-);-)

potem poczytam co u was bo muszę rozpakować walizki i jakąs kolacje naszykowac;-);-);-)

STO LAT, STO LAT MIKOŁAJU:tak::tak::tak:Zdrówka, szczęścia i dużego uśmiechu na buzi:tak::tak::tak:
a swoją drogą, aż trudno mi uwierzyć, że Kola skończył już roczek:szok::szok::szok:wydaje się, jakby to dosłownie wczoraj było:tak:pamiętam, jak zbierałaś się do szpitala i co chwilę Cię odsyłali:sorry:

reklama
Witajcie wieczorową porą. Dzisiaj wyszłam ze swoim brzdącem bez wózka trochę sobie pochodziliśmy ale po chwili już mu się znudziło i chciał na ręce więc go wzięłam i wróciliśmy do mieszkania. Ale jestem zakręcona bo miałam coś jeszcze napisać ale wyleciało mi z głowy. Kolorowych snów życzę wszystkim:tak:
karlita:
Bardzo słodko Norbercik wygląda w tej chuście :tak:
Anet15: Zdrówka podsyłam

Do góry