reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Emilko jestem przeziębiona, jeżeli nie przeszkadza Ci to, to możemy gdzieś się ustawić:-D Michał o 12 powinien zjeść mleczko, nie wiem ile mu jeszcze zejdzie ze spaniem a śpi już 1,5 godz:szok::szok:

reklama
Justynka No ja mam nadzieję, że Justysia się zaraz obudzi. Bo ona to z reguły o 11 je obiadek. A Natalce odechciało się spać, znaczy zachciało kupy i koniec spania :-D. Jak będziesz wychodzić to napisz smska to się spotkamy jak moje będą zwarte i gotowe do wyjścia :tak:.

No Justysia to z tym spanie też jakoś długo dzisiaj. I nawet Natalka poszła do niej i miśka jej włączyła a ta nic :szok:. Pewnie taki dzień na spanie :tak:

Moja się obudziła, znaczy Natalia się darła że chce jeść. Już będę karmić Justysię i będziemy się zbierać, ale nam to się zejdzie na pewno z 30 - 40 minut :tak:.

A i M ma jelitówkę. Dostał zwolnienia na tydzień i pojechał zawieść do roboty. To troszkę w domku z nami posiedzi, to będę mogła parę rzeczy pozałatwiać :tak:

hej laseczki :-)
ja tylko wpadłam powiedzieć że uwielbiam chustę :-)
jeszcze raz Wam dziekuję ;-)

a tu dowody żeby nie było ;-)

Uploaded with ImageShack.us

tylko mam pytanie bo ten taki ogon po zawiązaniu z tylu mam do samej ziemi - to można się jeszcze raz omotać wokół pasa ??

Martusia oby jelitówka szybko przeszła dużo PIJ!!

anaonda my nic nie stosowalismy ale podobno sa te z jakieś maści znieczulające

wszystkim zabkującym brzdącom życze szybkiego wyjscia zęboli a rodzicom cierpliwości ;-)

Justynka ja jak wyjdę z domu to puszczę Ci dzwonka, no chyba że ty wyjdziesz pierwsza, to wtedy ty mi puść. Ja będę szła przez Tumidajskiego, obok szkoły, Comex i do kładki. Ja mam wózek bliźniaka granatowego. Kurtkę kożuszek i taką jasno beżową czapkę, ala worek na kartofle (tak mój tata mówi).

My już zjedliśmy i będziemy się ubierać.

Karlita super na chusta :tak:

aha to na kładce gdzieś się spotkamy. ja mam zielony wózek, siwy płaszczyk i głowa bez czapki:-D. michał zjadł przewine go i tez sie ubieramy. pisze jedna reka wiec bez polskich znakow:zawstydzona/y:

karlita super wyglądacie w tej chuście, mały taki przytulony, Ty uśmiechnięta, ale ja nie pomogę z wiązaniem, bo nie stosowałam, i bardzo tego żałuję

reklama
anaconda oby szczepienie było bezbolesne
emilia, justyna udanego spacerku
karlita super:tak:

a my byliśmy na dworze, ale zimno jest przez szybę tak ładnie słoneczko grzeje a pospacerować długo się nie da:no:

mały śpi to idę robić kawkę

madzienka helooo gdzie jesteś?

Do góry