reklama
Efa
Fanka BB :)
A widzisz, a tak na M. narzekałaś ;-). Super.no szok: dostałam wielką różę i winko![]()
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
no szok: dostałam wielką różę i winko![]()
ja dostałam trzy róże z tekstem" ta na walentynki, ta na dzień kobiet a ta na rocznice - no i mam pół roku spokoju"

Mała mi ja w 100% popieram Efę - uciekajcie stamtąd bo inaczej będziesz się czuła tylko gorzej i gorzej.. a co do tekstu teścia wrrr...niech se worek mąki ponosi a od Waszego maluszka wara

Roxi pochwal się zakupami
a wszystkim zdołowanym mamusiom przesyłam dużo uśmiechu i słoneczka!
dobranocka jak się czujecie?
ancze współczuje mandatu, nie ma to jak wyrozumiali policjanci

dorisday2512
ja dostałam trzy róże z tekstem" ta na walentynki, ta na dzień kobiet a ta na rocznice - no i mam pół roku spokoju"nie ma tak dobrze
![]()
hahaha .... Ty chyba żartujesz :-)
makuc
i mojej teżo tak, slodycze to główny składnik mojej "diety"mogłabym jeść na śniadanie obiad i kolacje ;-)teraz jem bezkarnie bo chudne karmiąc ale niedługo może być nieciekawie
![]()

sprytnie oj sprytnieja dostałam trzy róże z tekstem" ta na walentynki, ta na dzień kobiet a ta na rocznice - no i mam pół roku spokoju"nie ma tak dobrze
![]()

a my mimo zimnicy zaliczyliśmy spacer plus wizytę w markecie. Alicja się naprawiła po szczepeniu w końcu (a trwało to 3 dni niestety) i teraz przynajmniej mogę odpocząć trochę i spokojnie wędrować
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
hahaha .... Ty chyba żartujesz :-)
to jest cały mój maż - romantyzmu tyle, że aż kapie ;-)
ancze
Zaciekawiona BB
[B pisze:ancze[/B] współczuje mandatu, nie ma to jak wyrozumiali policjanci![]()
nie spotkałam ich-przyszło pocztą z 30go grudnia..a najgorsze jest to,że ja zawsze jeżdżę przepisowo, a tu,że o 30km/h za szybko..i bez zdjęcia-coś mi tu nie gra
Efa
happybeti, najlepszego!
reklama
Ancze wszystkiego najlepszego.
Natolin tort zrobiony samodzielnie w każdym calu. Traktor i belę słomy zrobił mąż, a ja resztę. Trochę mi te głowy owiec nie wyszły, bo przypominają mi dobermany.
Sarisa żeby dostać dotację z Unii musiałabym być po pierwsze bezrobotna. A mieszkania nie kupujemy tylko chcemy budować domek.
Sheeney wymagania rzeczywiście nie jakieś wygórowane. Nie miałam pojęcia, że to tak w Norwegii wygląda.
Happybeti to masa cukrowa. Sama barwiłam gotowymi barwnikami.
Dzięki za życzenia dla Daniela i pochwały tortu. Uciekam, bo zaraz teściowie przyjadą i chrzestna Daniela z rodziną. Nie ma to jak refleks. My wszystko na sobotę przygotowaliśmy. No nic, będą resztki zjadać
A jaki prezent kupić to też dziś pytali. Brak słów.
Natolin tort zrobiony samodzielnie w każdym calu. Traktor i belę słomy zrobił mąż, a ja resztę. Trochę mi te głowy owiec nie wyszły, bo przypominają mi dobermany.
Sarisa żeby dostać dotację z Unii musiałabym być po pierwsze bezrobotna. A mieszkania nie kupujemy tylko chcemy budować domek.
Sheeney wymagania rzeczywiście nie jakieś wygórowane. Nie miałam pojęcia, że to tak w Norwegii wygląda.
Happybeti to masa cukrowa. Sama barwiłam gotowymi barwnikami.
Dzięki za życzenia dla Daniela i pochwały tortu. Uciekam, bo zaraz teściowie przyjadą i chrzestna Daniela z rodziną. Nie ma to jak refleks. My wszystko na sobotę przygotowaliśmy. No nic, będą resztki zjadać