Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A widzisz, a tak na M. narzekałaś ;-). Super.no szok: dostałam wielką różę i winko![]()
no szok: dostałam wielką różę i winko![]()
nie ma tak dobrze 
ja wiem że to babcia i dziadek małego ale w życiu po takich tekstach bym im go nie dała..a tak w ogóle jak oni to sobie wyobrażali? On sam powiedział że nie będą się do Was odzywać a Ty miałaś z uśmiechem na twarzy przyjść do nich i dać im Łukaszka? porąbało go?
ja dostałam trzy róże z tekstem" ta na walentynki, ta na dzień kobiet a ta na rocznice - no i mam pół roku spokoju"nie ma tak dobrze
![]()
i mojej teżo tak, slodycze to główny składnik mojej "diety"mogłabym jeść na śniadanie obiad i kolacje ;-)teraz jem bezkarnie bo chudne karmiąc ale niedługo może być nieciekawie
![]()

sprytnie oj sprytnieja dostałam trzy róże z tekstem" ta na walentynki, ta na dzień kobiet a ta na rocznice - no i mam pół roku spokoju"nie ma tak dobrze
![]()

hahaha .... Ty chyba żartujesz :-)
[B pisze:ancze[/B] współczuje mandatu, nie ma to jak wyrozumiali policjanci![]()
A jaki prezent kupić to też dziś pytali. Brak słów.