reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlitka pięknie wyglądacie!!!!! Mam nadzieję że Norbuś polubi chustę tak jak moja Nela... :-) a zawiązać się dodatkowo możesz spokojnie!!! mi też te kawały wisiały z tyłu...

Marta zdrówko podsyłam... szczególnie tobie!!! Odpoczywaj, staraj się często pić a w małych ilościach....

i dla pozostałych chorowitków - zdróweczkaaaa podsyłam!!!

I jeszcze chciałam zgłosić chęć dołączenia do waszych kalinowych spacerów :-) następnym razem jak już na dobrze wydobrzejemy to i my się piszemy... :-)

Marzenka super że wypad się udał... a jak dziś pierwszy dzień w pracy?

Madzieńka cieszę się że kredeczki Wam się spodobały i mam nadzieję że nie będziesz mnie chciała zamordować za ciągłe mycie wanny :-) Miłego pluskania!!!

A wiecie że moja Nelcia dziś spała 3,5 godz... aż sprawdzałam czy u niej wszystko ok :-D

reklama
maltanka super kwatera :-) my jeszcze nic nie mamy :-( i zaczynam sie juz martwic...
karlita Ekstra foteczki:-) Pięknie wyglądacie!!!
Madzienka ale narobiłaś smaka naleśnikami:-)
Madziarka Madzienka a co to ekstra kredki???
Aluska Ja tez chce wiosny!!!!
Marta bidulko nasza kochana! Zdrowka życze!!!!

Witam sie i ja w koncu.
Mam fatalny dzien,dobrze ze juz sie konczy, w pracy do d..., a i w domu zageszczona atmosfera. Ja wiem ze Walentynki to biznes-biznes,no ale miło by było jakby coś-ktoś... a tu NIC :-(

Emilko ja tam nie zauważyłam żeby Natalcia była nie grzeczna:tak:
Aluśka, Madziara dołączajcie do nas!
Madziara a Ty mieszkasz na Kalinie??

Sunday nie przejmuj się walentynkami, mężczyźni po ślubie tracą pamięć i nie pamiętają o takich świętach:-D:-D Ja niczego nie spodziewam się dzisiaj, jakoś nie czuję tego świętego Walentego

Witajcie
Ja jak zwykle na chwilke, ciegle mam cos do zrobienia, a czasu malo oj malo.
Marta trzymaj sie, oby jelitówka szybko przeszla. Naprawd nie mialo kogo dopasc:confused2:
Antuanet Zdrówka dla Kubulka. Mam nadzieję,ze juz ma sie lepiej:tak:
karlita cudownie wyglądacie !!!

Matko, ale zimno:szok::szok:

U mnie nic ciekawego. mamy sie dobrze (odpukać) :sorry: OstatnioJulka miala w przedszkolu przedstawienie z okazji babci i dziadka, babcie zadowolene, Pani podobno chwaliła Julke, ze miła i opiekuje sie dziecmi:tak: szkoda, ze nie widziala jej w kacji "atak szału":-D:-D to by sie zdziwila:-p Mialam za zadanie upiec ciasto, ono tez zostalo pochwalone, wiec bylam dumna jak paw z córki i ciasta:tak::-);-) W pracy oki, ale narazie nic nie piszę, zeby nie zapeszyc:sorry::sorry:
Madzieńka czytalam cos o pójściu Twojej Juli do przedszkola,tez jestem pewna, ze sobie poradzi i nie bedzie miala najmniejszych problemów z adaptacja:tak::tak:
Marz a jak sie czujesz? brzuszek rosnie?:happy:

A ja tylko na chwilę wyżalić się :wściekła/y:
Wzięłam sobie samochód, i chciałam pojechać do Stokrotki po udka by zrobić M rosół. Jadę sobie, może z 300 m a mi samochód zgasł. Jechałam na gazie. No parownik zamarzł. Ale sobie myślę M mówił, że benzyna jest, więc przełączam a on odpala i gaśnie :wściekła/y:. A wskazówka od benzyny na samym dole. I wiecie co?? Okazało się że nie wzięłam telefonu :wściekła/y:.

Dobrze że kolega jechał samochodem to chociaż pomógł mi zepchnąć samochód na chodnik i przywiózł mnie do domu. A ja wysłałam M po benzynę. Choć on twierdzi że tankował dopiero co 6 litrów. No to chyba wyparowało :wściekła/y:.

Dobra wyżaliłam się i idę zająć się dziewczynkami bo marudne

witam i ja po kilku dniach przewry
byliśmy u rodziców i dopiero dzis wróciliśmy do domku:tak::tak::tak:

pierwsze urodzinki zaliczyliśmy;-);-);-)

potem poczytam co u was bo muszę rozpakować walizki i jakąs kolacje naszykowac;-);-);-)

MIKOŁAJKU

Ile płatków ma stokrotka,
ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku,
tyle Słońca bez cienia goryczy,
ktoś, kto pamięta serdecznie Ci życzy!

reklama
My po baseniku.....było rewelacyjnie, dzisiaj P chlapał się z Julą i byłą zjeżdzalnia i ciągle skakanie do wody no i jacuzzi:-):-):-):-)zgram filmiki to Wam pokażę:-p:-p:-p

Madzienka ja bym się z Martyna skusiła na wypad do Bugi pod warunkiem ze dużego mrozu nie będzie:rofl2:

Super.....do zobaczenia

Madzieńka
zazdroszczę wakacji Turcja ... zazdroszczę :-)
a o jakich kredkach mówisz ????

co do Bugi to E niestety jutro ma sajgon w pracy
moze we czwartek albo w piątek Madzia co ?? a moze KC ??

ps dzięki twojemu najnowszemu filmikowi już wiem co kupie Gabi do kąpieli ;-)

O kredkach do malowania po wannie.....rewelacja...:tak::tak::tak:

Czwartek u nas odpada bo przedszkole więc wcześnie Jula musi pójśc spać...ale może w piątek....jeszcze będzie kontaktować się

Madzieńka cieszę się że kredeczki Wam się spodobały i mam nadzieję że nie będziesz mnie chciała zamordować za ciągłe mycie wanny :-) Miłego pluskania!!!

A wiecie że moja Nelcia dziś spała 3,5 godz... aż sprawdzałam czy u niej wszystko ok :-D

Madzia no co Ty...dałam Julci rękawicę i sama myje wannę:-D:-D:-D:-D

A ja tylko na chwilę wyżalić się :wściekła/y:
Wzięłam sobie samochód, i chciałam pojechać do Stokrotki po udka by zrobić M rosół. Jadę sobie, może z 300 m a mi samochód zgasł. Jechałam na gazie. No parownik zamarzł. Ale sobie myślę M mówił, że benzyna jest, więc przełączam a on odpala i gaśnie :wściekła/y:. A wskazówka od benzyny na samym dole. I wiecie co?? Okazało się że nie wzięłam telefonu :wściekła/y:.

Dobrze że kolega jechał samochodem to chociaż pomógł mi zepchnąć samochód na chodnik i przywiózł mnie do domu. A ja wysłałam M po benzynę. Choć on twierdzi że tankował dopiero co 6 litrów. No to chyba wyparowało :wściekła/y:.

Dobra wyżaliłam się i idę zająć się dziewczynkami bo marudne

współczuję przejść z samochodem....

Anaconda jeśli tylko Majeczka zostanie zaszczepiona w to miejsce to oczywiście zadziała...ale z doświadczenia już wiem że te babsztyle potrafią zaszczepić obok:sorry::sorry::sorry:Ja Julci tylko raz przykleiłam....a i tak zaszczepiły ją w inne miejsce:baffled::baffled::baffled:

pierwsze urodzinki zaliczyliśmy;-);-);-)

Uppssssss....ciocia zapomniała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mikołajku wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek

34.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry