reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witajcie,
Ja dopiero teraz ale z Karolkiem ciag dalszych zmagan. Bylam dzis u 2 lekarzy i zaden nie wie dokladnie co sie dzieje. no bo niby ok gdyby nie to ze ciagle placze i wogole nie chce jesc, dzis przez caly dzien zjadl 280 mleka plus do tego herbatka, tylko czy herbatka mozna sie najesc. Wczorajsza noc spedzilismy na dreptaniu z nim po domu ja do 2 a pozniej M. No i oczko jedno cale zaropiale, ja juz nie wiem co robic. jestem juz zmeczona :( ale mam nadzieje ze niedlugo mu przejdzie i zacznie normalnie jesc bo niedlugo sucharek z niego bedzie :(

reklama
Uska, martwisz... Ja bym chyba nie wyszła ze szpitala dopóki by mi nie wyjaśnili o co chodzi i nie zrobili wszelkich mozliwych badań!!!

Doris, kompletnie nic, zadnej kartki, zadnego info... Normalnie wściekła chodziłam cały dzień przez ten prąd.

niby porobili badania ale poniewaz to byla sobota i niedziela niewiele zrobili dzis bylam u naprawde dobrego lekarza, i mowi ze mozliwe ze przez to ze ulewa ma zgage ktora go piecze przez to nie chce mleka, mamy zageszczac trilakiem i zobaczymy co dalej. oby ta noc byla lepsza choc sie nie zapowiada bo juz jest u mnie na rekach :( szkoda mi bardzo szkraba, no i jutro i pojutrze powtarzamy badanie moczu bo moze to zapalenie. a wole go mmiec w domu niz w szpitalu. z tym starszym tyle olerzalam sie z nim po szpitalach ze szok, i zawsze cos dodatkowego zalapal. a dom to zawsze dom.

widzę, że w większości zadowolone z walenynek;-) mój mąż też się bardzo upierał, że co to za święto ale kwiatek był:-) a teraz w pracy:-( mamy już zdjęcia z chrztu ale nie będę wstawiać do galerii bo nie chciałabym żeby ktoś poza wami je oglądał. ale uwierzcie, że śliczne:-) mała dzisiaj ładnie je i była cały dzień dziś wyjakowo grzeczna. jutro muszę ją zapisać do lekarza i musimy za 2 tyg iść na kontrolę wagi a później szczepienie. teraz tyje średnio 60g dziennie.
e-lona świetny ten tort:-)
mała mi owocnej nauki życzę i duuuuuuuużo uśmiechu:-)

witam wieczornie:) a jednak maz sie psotaral:))) dostalam storczyka bialorozowego w doniczce , 3 plyty muzyki francuskiej (czegoz innego ja moge sluchac..) i szampana. tak wiec pijemy wlasnie pierwsza butle i w razie jak zaczne pisac cos w stylu: sifhhgeosghwsg x to znaczy ze druga butelka poszla:))) maz tez zadowolony z szampana i winka))

poza tym moje dziecie przeprosilo sie z jabluszkiem+brzoskwinka i wciela caly sloiczek:)))) potem butla:))) a na galerii nie moglam sie oprzec rzucic 4 fotki z niedzieli bo tak slicznie wygladala ze babcie sikaly prawie po nogach:)))

niby porobili badania ale poniewaz to byla sobota i niedziela niewiele zrobili dzis bylam u naprawde dobrego lekarza, i mowi ze mozliwe ze przez to ze ulewa ma zgage ktora go piecze przez to nie chce mleka, mamy zageszczac trilakiem i zobaczymy co dalej. oby ta noc byla lepsza choc sie nie zapowiada bo juz jest u mnie na rekach :( szkoda mi bardzo szkraba, no i jutro i pojutrze powtarzamy badanie moczu bo moze to zapalenie. a wole go mmiec w domu niz w szpitalu. z tym starszym tyle olerzalam sie z nim po szpitalach ze szok, i zawsze cos dodatkowego zalapal. a dom to zawsze dom.

Nie no - jasne! Co dom to dom... Masz rację, ja tak piszę a Ty się przecież zamartwiasz :-( Wybacz....

Mamaagusi - dawaj te fotki bo my tu już się doczekać nie możemy!!!!!!!! Wstaw choć na kwadransik, potem sobie usuniesz... Natolin nam tak Piotrusia pokazała. Co Ty na to? Dasz się skusić...?

Mój M. ROMANTYCZNIE chrapie od dwóch godzin. Zarypiste walentynki.... ;-(

Dobranocka no cos ty nie mam co wybaczac :) najbardziej martwi mnie to ze tak malo je. Bo nie dosc ze malo jadl to teraz juz calkiem, no ale zobaczymy
dobranoc wszystkim nie jestem w stanie dzis dluzej siedziec bo niewiadomo jaka bedzie noc
na watku z mezczyznami kiedys opisze swoja historie ale to juz nie dzis :)
trzymajcie kciuki aby mu sie polepszylo :)

uska, kciukasy sinieją...! Chyba też się już położę, bo M. tak słodko pochrapuje, ze normalnie aż mi się zachciało dolączyć... :baffled: :baffled: :baffled:

margerita i makuc powariowałyscie dziewczyny z tym niemieckim. Dla mnie to czarna magia. Nigdy nie potrafilam sie tego języka uczyc.

Niemiecki powinnam mieć w małym palcu(50 km do Niemiec;mama od 18 lat pracująca w Niemczech). Kurczę,żeby mi się chciało,jak mi się nie chce...

uska duuuużo zdrowia dla Karolka
dobranocka współczuję braku prądu:no:. Ale żeby żadnej kartki nie było:wściekła/y:? A może to jakaś nagła awaria?
mamaagusi daj się namówić na wrzucenie fotek,chociaż na chwilę....

U mnie normalny dzień. Walentynek niet...
Zaraz idę spać,bo jutro jak zwykle pobudka o 6.30...

reklama
ja znam polski, francuski-biegle, wloski,ruski,angielski-srednio, lacine-poczatkujacy , niemiecki mialam w LO i kurna nie moglam przegryzc tej szwargotaniny!! albo mialam nauczyciela do bani albo ja debil

Do góry